Ο Παρατηρητής Επιστήμης της Συμπεριφοράς με Ειδίκευση στην Κοινοτική Υγεία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα πρόγραμμα σπουδών για ανθρώπους που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων στην κοινότητα. Οι πιστώσεις της εξειδίκευσης είναι μέρος των 36 πιστώσεων του μεγαλύτερου.

Η εξειδίκευση επικεντρώνει τη σπουδαιότητά σας και σας δίνει γνώσεις και εμπειρίες που κατευθύνονται προς έναν τελικό στόχο να είστε κοινοτικός εκπαιδευτικός υγείας. Οι πιστώσεις της εξειδίκευσης είναι μέρος των 36 πιστώσεων του μεγαλύτερου. Η εξειδίκευση επικεντρώνει τη σπουδαιότητά σας και σας δίνει γνώσεις και εμπειρίες που κατευθύνονται προς έναν τελικό στόχο να είστε κοινοτικός εκπαιδευτικός υγείας.

Το Master Behavioral Science είναι μια πολύ εφικτή επιλογή σπουδαστών για μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς είναι πιθανό οι τάξεις που μπορεί να έχετε ήδη πάρει να μετρήσουν είτε σε υποχρεωτικά είτε σε μαθήματα επιλογής. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας μέσω πρακτικής άσκησης σε διάφορες περιοχές της NYC.

Επιστήμη Συμπεριφοράς: Γρήγορα Γεγονότα Υγείας της Κοινότητας

 • Ευέλικτο πρόγραμμα
 • Μελετήστε τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα σας
 • Έμπειροι καθηγητές
 • Διάφορες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Αποτελέσματα του προγράμματος

Μέχρι το τέλος αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να:

 • Κατασκευάστε μια συνεκτική εξήγηση των μεγάλων θεωρητικών παραδειγμάτων και σημαντικών εννοιών στην ψυχολογία και την κοινωνιολογία
 • Προσδιορίστε και συγκρίνετε ποσοτικές και ποιοτικές μεθόδους, σχέδια έρευνας και βασικά στατιστικά εργαλεία κατά τη διάρκεια της κοινωνικής έρευνας
 • Εξηγήστε πώς η μελέτη της κοινωνικής τάξης, της εθνικότητας, του φύλου, της ηλικίας, της φυλής και της θρησκείας μπορεί να διευκολύνει τις πολιτισμικές ικανότητες που επικεντρώνονται στο πώς αναπτύσσεται το άτομο στην οικογένεια, το σχολείο, το έργο και την κοινότητα
 • Εφαρμόστε τις ψυχολογικές και κοινωνιολογικές αρχές, τις θεωρίες και την έρευνα σε προσωπικές, πολιτιστικές και οργανωτικές καταστάσεις

Σκοπός

Mercy College του Bachelor of Science στην Behavioral Science έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που επιθυμούν να διευρύνουν το σημαντικό τους πεδίο για να συμπεριλάβουν τόσο την Ψυχολογία όσο και την Κοινωνιολογία. Ο σημαντικός τομέας της Επιστήμης της Συμπεριφοράς παρέχει χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες σε όλη τη ζωή
για το πώς τα άτομα συμπεριφέρονται στο σπίτι, στο σχολείο, στο χώρο εργασίας και στην κοινότητα. Αυτό βοηθά στην προετοιμασία ενός φοιτητή για οποιαδήποτε εργασία ή επάγγελμα που περιλαμβάνει ανθρώπους, σε πολλαπλές ρυθμίσεις, όπως η εκπαίδευση, οι ανθρώπινες υπηρεσίες, οι επιχειρήσεις, η κυβέρνηση και η επιβολή του νόμου.

Mercy College προσφέρει ένα πολυδιάστατο μάθημα στην Επιστημονική Συμπεριφορά με ειδικότητα στην Κοινοτική Υγεία, ιδανική για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων στην κοινότητα.

Οι τάξεις προσφέρονται στην πανεπιστημιούπολη Bronx και στο Dobbs Ferry και σε απευθείας σύνδεση. Η σχολή του Mercy αποτελείται από πολύ καλά εκπαιδευμένους και επαγγελματίες εκπαιδευτές που φέρνουν πολλά χρόνια πρακτικής εμπειρίας στην τάξη και είναι σε θέση να σας προετοιμάσουν για να πετύχετε στο χώρο εργασίας.

Διδακτέα ύλη

Οι μαθητές που επιλέγουν τη μεγάλη συγκέντρωση στις Επιστήμες της Συμπεριφοράς με εξειδίκευση στην Κοινοτική Υγεία πρέπει να ολοκληρώσουν.

 • BHSC 244 Κοινωνική Ψυχολογία
 • BHSC 226 Υπολογιστές Soc / Behv Sciences
 • BHSC 271 Med Κοινωνιολογία: Υγεία Σύγχρονη
 • BHSC 348 Μεθοδολογία Επιστήμες Soc / Beh
 • BHSC 426 Επιστήμες κλασικών επιστημών
 • PSYN 232 Ψυχολογία της Υγείας
 • SOCL 308 Οργανισμός Υγείας / Διαχείριση
 • SOCL 366 Ιατρική Δεοντολογία

και

τέσσερα μαθήματα επιλογής που επιλέχθηκαν με συμβουλή από τις σημαντικότερες προσφορές στην Ψυχολογία και / ή την Κοινωνιολογία αριθμούσαν 200 και άνω.

Τουλάχιστον δύο μεγάλα μαθήματα στην ψυχολογία και δύο μεγάλα μαθήματα στην κοινωνιολογία πρέπει να ολοκληρωθούν στην κατοικία του Mercy College . BHSC 370 Οι στατιστικές για τις Κοινωνικές και Συμπεριφορικές Επιστήμες συνιστώνται για τους φοιτητές που σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό σχολείο. Συνιστάται πρακτική BHSC / PSYN / SOCL 399.

Ευκαιρίες καριέρας

Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την υγεία των ατόμων στην κοινότητα. Οι αντιπροσωπευτικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν Συντονιστή Ευεξίας, Υπεύθυνο Υγείας ή Συντονιστή Προγράμματος Υγείας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε18 περισσότερα μαθήματα αποMercy College »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη