Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κερδίστε πτυχίο σας να ακολουθήσει ή να ενισχύσουν μια καριέρα στον τομέα των υπηρεσιών φωτιά. Πανεπιστήμιο Kaplan αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ Fire Διοίκησης ως επίσημη Πυρασφάλεια και την Άμεση Υπηρεσίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (FESHE ίδρυμα).

πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος ακολουθεί πιστά το μοντέλο FESHE και περιλαμβάνει αναλυτικές προσεγγίσεις για την πυροπροστασία και την έρευνα, ο ρόλος της πυροσβεστικής υπηρεσίας εντός της κοινότητας, και τις τεχνικές, νομικές και κοινωνικές πτυχές των εμπρησμών. Σχολή με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επιστήμης πυρκαγιά μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες πυροσβεστική υπηρεσία να αναπτύξουν βελτιωμένες δεξιότητες και ένα ευρύ φάσμα γνώσεων στον τομέα της επιστήμης φωτιά. Τα μαθήματα διδάσκονται σε απευθείας σύνδεση δίνει στους φοιτητές την ευελιξία να σπουδάσουν στο πρόγραμμά τους.

Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για εκείνους που εισέρχονται στο πεδίο που πρέπει να οικοδομήσουμε θεμελιώδη γνώση καθώς και όσους επιθυμούν να προωθήσουν την τρέχουσα σταδιοδρομία τους να ακολουθήσουν εποπτικό ρόλο. Ένα πτυχίο θα μπορούσε να είναι το εφαλτήριο για την επόμενη στόχο την καριέρα σας. * Στο Πανεπιστήμιο Kaplan, θα μπορούσατε να αναπτύξουν τις γνώσεις για να συνεχίσει εκπαιδευτικούς στόχους σας και τις νέες ευκαιρίες.

Πανεπιστήμιο Kaplan έχει ως στόχο να σας δώσει ένα σχέδιο βαθμό που είναι άμεση και σχετική διαδρομή προς τους στόχους σταδιοδρομίας σας, ενώ σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Για το σκοπό αυτό, θα μπορούσατε να κερδίσετε τις πιστώσεις για τις επιλέξιμες προηγούμενης μάθησης, κατάρτισης ακαδημία και εργασιακή εμπειρία, η οποία θα μπορούσε να συντομεύσει την πορεία σας σε κάποιο βαθμό. † *Πανεπιστήμιο Kaplan δεν μπορεί να εγγυηθεί την απασχόληση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. μπορεί να απαιτηθεί επιπλέον εκπαίδευση ή εκπαίδευση ακαδημία για την πυρόσβεση ή τη διαχείριση έκτακτης ανάγκης θέσεις εργασίας.

Πανεπιστήμιο Kaplan δεν εγγυάται τη δυνατότητα μεταφοράς πίστωσης. Δείτε τον κατάλογο του Πανεπιστημίου για τη Πριν Πολιτικής Αξιολόγησης Μάθησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKaplan University Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
371 USD
Κόστος ανά Credit
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη