Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

  • 10 μαθήματα κορμού
  • 20 μαθήματα
  • 5 μαθήματα αυτοκυριαρχίας συν ένα αυτοκυριαρχία Mentor
  • 5 μαθήματα των επιπτώσεων συν ένα Προπονητής Αντίκτυπος
  • Έργο των επιπτώσεων με μονοπάτι από ιδεασμό στην εκδήλωση

Απαιτήσεις: γυμνάσιο / δευτεροβάθμια εκπαίδευση αποφοίτηση Μήκος: 40 μαθήματα Τιμή: US $ 12.000

πρόγραμμα ψηφιακής πρώτο πτυχίο πανταχού έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει για να λειτουργούν σε ένα υπερ-πολύπλοκο κόσμο - όπου η ταχύτητα της αλλαγής αυξάνεται εκθετικά, η διασύνδεση των θεμάτων είναι συνυφασμένη όλο και πιο σφιχτά, και τα γεγονότα οπουδήποτε μπορεί να έχει δραματικές επιπτώσεις παντού. Σε εποχές αλλαγών, όπως η δική μας, business as usual δεν είναι πλέον μια επιλογή. Η δέσμευσή μας είναι να σας εξοπλίσει για να είναι σε θέση να ευδοκιμήσουν σε αυτήν την πραγματικότητα, συμβάλλοντας παράλληλα σε έναν κόσμο που λειτουργεί για όλους.

Για να επιτευχθεί αυτό, Ubiquity σας βοηθά να αναπτύξει έξι βασικές ικανότητες. Αυτές οι ικανότητες χωρίζονται σε τρεις τομείς: Γνώση Περιεχομένου (τα πράγματα που θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσει), προσωπικές ικανότητες (οι διαστάσεις στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτύξουν), και Δράση στον κόσμο (πώς θα συμμετάσχει ο κόσμος). Όλα σπουδών σας και της δραστηριότητας που αφορούν το πρόγραμμα στο Ubiquity θα συμβάλει στην ανάπτυξη αυτών των βασικών ικανοτήτων.

Πανταχού έχει σχεδιαστεί κατά μήκος της Αμερικής μοντέλο Liberal Arts. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές θα είναι σε θέση να μελετήσει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια περιοχή στην οποία να αναπτύξει μια εξειδίκευση. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να εξερευνήσουν μια ποικιλία θεμάτων, αφού έχουν ολοκληρωθεί τα απαιτούμενα μαθήματα κορμού κάθε φοιτητής πρέπει να λάβει. Ο σχεδιασμός Ubiquity σημαίνει ότι ως φοιτητής θα είναι σε θέση να προσαρμόσετε πλήρως πτυχίο σας - βάζοντας μαζί μια συλλογή από μαθήματα που θέλετε για τη συγκέντρωση που χρειάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε ένα ειδικά σχεδιασμένο εξατομικευμένες BA ή πτυχίο με μια ειδική συγκέντρωση που συνιστάται από το Πανεπιστήμιο. Το πρώτο Πανεπιστήμιο συνιστώμενη συγκέντρωση θα είναι στην Κοινωνική Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα. Μπορείτε να δείτε παρακάτω τις σειρές μαθημάτων και των διδασκόντων που θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσει μια Πτυχίο Κοινωνικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας. Άλλες συγκεντρώσεις θα προστεθούν ως το πανεπιστήμιο αναπτύσσει.

Όπως μπορείτε να αναπτύξουν τη συγκέντρωσή σας, θα είστε σε θέση να αντλήσει από τα μαθήματα εκτός Ubiquity. Μπορείτε να πάρετε μαθήματα Mooc που σας ενδιαφέρουν, για παράδειγμα, και να τα μεταφέρετε σε Ubiquity προς έναν βαθμό για μια ελάχιστη αμοιβή των $ 100. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα μαθήματα που έχετε λάβει στο παρελθόν από άλλα πανεπιστήμια για δωρεάν. σύστημα αξιολόγησης πανταχού παρουσία του θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποδείξει τις ικανότητες στους τομείς έχετε μελετήσει και να πάρει πιστώσεις για αυτό που επιδεικνύουν. Αυτό σημαίνει ότι όλος ο κόσμος της εκπαίδευσης είναι προσιτά σε σας.

Ένα πρόγραμμα Ubiquity BA αποτελείται από 30 μαθήματα μελέτης (30%), 5 μαθήματα των επιπτώσεων και ένα σχέδιο επιπτώσεων (30%) και 5 μαθήματα αυτοκυριαρχία και το έργο σας αυτοκυριαρχία (30%). Το υπόλοιπο 10% είναι για τη συνεργασία, όπως αποδεικνύεται στην ηλεκτρονική αλληλεπίδραση, δημιουργικές εργασίες και Έργων επιπτώσεων.

Τα μαθήματα της μελέτης αποτελείται από τρεις κύριες ομάδες:

Μαθήματα Κορμού - Αυτό είναι ένα σύνολο από δέκα μαθήματα που μπορείτε να κάνετε πριν προχωρήσουμε να διερευνήσει περισσότερο.

Σημαντικές Συγκέντρωση - Αυτό είναι το θέμα στο οποίο θα επιλέξετε να πάτε βαθύτερα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Ubiquity. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζει να προσφέρει τελικά δεκαπέντε άτομα. Στη θεματική περιοχή σας, θα χρειαστούν τουλάχιστον δέκα μαθήματα από μια επιλογή στην προσφορά. Η πρώτη συγκέντρωση είναι διαθέσιμα είναι στην Κοινωνική Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα.

Μαθήματα - Αυτά είναι έως και δέκα μαθήματα που θα επιλέξετε από οποιοδήποτε από τα άλλα μαθήματα Γενικής Παιδείας που προσφέρονται μέσω Ubiquity. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να δημιουργήσετε το δικό εξατομικευμένο πτυχίο σας, καθιστώντας τους συνδυασμούς που σας ταιριάζουν.

Αυτοκυριαρχία

Οι αυτοκυριαρχία περικοπές συστατικό σε όλες τις σπουδές και το χρόνο σας στο Ubiquity. Μπορείτε καλούνται να λάβουν μαθήματα που σχετίζονται με τουλάχιστον 5 αυτοκυριαρχία για να στηρίξει την ανάπτυξη της πρακτικής σας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Μπορεί να είναι ότι έχετε ήδη μια ορισμένη πρακτική για την αυτοκυριαρχία που απλά θέλουν να συνεχίσουν να αναπτύσσουν, η οποία είναι μια χαρά. Στη συνέχεια, θα υποβάλει έκθεση σχετικά με την πρακτική στις εκθέσεις συζητούνται παρακάτω. Οι ενότητες αυτοκυριαρχία στην πλατφόρμα Ubiquity είναι ευκαιρίες για να εξερευνήσετε διαφορετικές πρακτικές και να βρει προσεγγίσεις που εργάζονται για σας.

Κάθε εβδομάδα που αναμένεται να δημοσιεύσετε ένα Προβληματισμού αυτοκυριαρχία που περιγράφει την αυτοκυριαρχία δουλειά που έχετε κάνει την τελευταία εβδομάδα. Σας αυτοκυριαρχία Mentor θα επανεξετάσει εν συντομία τις θέσεις αυτές. Κάθε τρίμηνο θα υποβάλει επίσης αυτοκυριαρχία αναφέρουν ότι τα έγγραφα (γραπτώς, βίντεο ή ήχου) πώς αυτοκυριαρχία πρακτική σας έχει αναπτυχθεί με την πάροδο του τριμήνου, η εμπειρία σας από τις επιπτώσεις της, και πώς σχετίζεται με τις σπουδές σας και του σχεδίου αλλαγής των επιπτώσεων. Αυτή η αυτοκυριαρχία έκθεση θα αξιολογηθεί από Mentor σας και θα λάβετε εξατομικευμένη ανατροφοδότηση σχετικά με αυτό.

Mentor σας θα είναι στη διάθεσή σας όλο το χρόνο σας στο Ubiquity, για να σας υποστηρίξει όταν χρειάζεται και να σας βοηθήσει να κάνετε τις επιλογές σας μελέτη.

Έργο των επιπτώσεων

Ο αντίκτυπος! το πρόγραμμα σας υποστηρίζει για να πάει από το στάδιο του να ανεβαίνει με μια μεγάλη ιδέα για τη δημιουργία θετικών αλλαγών (με τη μορφή μιας κοινωνικής επιχείρησης ή έργου αλλαγή) δεξιά μέσα από την εφαρμογή, το εισόδημα και τις επιπτώσεις. Περίπου στα μισά του δρόμου μέσω του μπορείτε να εφαρμόσετε για μικρο-χρηματοδότησης για να δοκιμάσουν τις ιδέες σας.

Ένα ολοκληρωμένο σύνολο των μαθησιακών πόρων είναι διαθέσιμο και υπάρχουν επίσης μια σειρά κουίζ για να βοηθήσει δοκιμή κατανόησή σας - αν περάσει, θα ξεκλειδώσετε κονκάρδες για να προσθέσετε στο προφίλ σας! Είστε υποχρεωμένος να λάβει τουλάχιστον 5 μαθήματα των επιπτώσεων που σχετίζονται με να σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη του έργου σας. Σε ορισμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε κομμάτια του έργου για ανατροφοδότηση που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν το έργο σας. Όπως και σε ένα μάθημα, θα ενταχθούν σε μια Pod με ένα μικρό αριθμό άλλων φοιτητών, η οποία εποπτεύεται από Προπονητής Αντίκτυπος σας. Όταν υποβάλλετε τις αναθέσεις, θα πάρετε πληροφορίες από Coach σας, καθώς και από άλλους μαθητές στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUbiquity University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,000 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη