• 10 μαθήματα κορμού
 • 20 μαθήματα
 • 5 μαθήματα αυτοκυριαρχίας συν ένα αυτοκυριαρχία Mentor
 • 5 μαθήματα των επιπτώσεων συν ένα Προπονητής Αντίκτυπος
 • Έργο των επιπτώσεων με μονοπάτι από ιδεασμό στην εκδήλωση

Απαιτήσεις: γυμνάσιο / δευτεροβάθμια εκπαίδευση αποφοίτηση Μήκος: 40 μαθήματα Τιμή: US $ 12.000

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται ως μια συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου Ευρεία διάδοση και την Integral Transpersonal Ινστιτούτο στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Καλώς ήλθατε στο ΒΑ Πρόγραμμα Ολοκλήρωση μας για μια συγκέντρωση στην Ψυχολογία. Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε όλους τους μαθητές Ubiquity. Οι μαθητές που προέρχονται από διαπιστευμένα σχολεία με το ισοδύναμο 75% του τίτλου σπουδών Bachelor Degree μπορεί να υποβάλει αίτηση για την ενός έτους BA CAPSTONE 10 μαθήματα. BA Διπλωματική Εργασία οι μαθητές πρέπει να πάρουν 5 μαθήματα κορμού και 5 μαθήματα για να λάβουν ένα πτυχίο στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Ubiquity. Όλα τα μαθήματα κορμού πρέπει να ληφθεί από τον πυρήνα λίστα πορεία Ubiquity παρακάτω. Όλα τα μαθήματα μπορούν να ληφθούν τόσο από Ευρεία διάδοση του Πανεπιστημίου και του Integral Transpersonal Ινστιτούτο (ΙΠΤΗΛ), καθώς και άλλα διαπιστευμένα σχολεία που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ευρεία διάδοση και ΟΕΕ.

Δήλωση αποστολής

Να ασκήσουν αποτελεσματικά αναπόσπαστο ψυχολογία διαπροσωπική και την εκπαίδευση για την παγκόσμια κοινότητα.

Όραση

Αναπόσπαστο προέρχεται από τη λατινική προτεραία κατάσταση, από μέσα, που σημαίνει "όχι" και Tang-ere, που σημαίνει να αγγίξει: δεν άγγιξε, τίποτα δεν έχει ληφθεί μακριά, όπου τίποτα δεν λείπει, πλήρη, καθαρή, τίμια, άφθαρτη. Η διαπροσωπική προσέγγιση προτείνει ένα νέο καινοτόμο τρόπο σκέψης που υπερβαίνει τα δυϊσμών της ορθολογικής νου και περιλαμβάνει το μεγαλύτερο ecofield πέρα ​​από το μεμονωμένο άτομο. Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται από την ενωτική συνείδηση, μια διαισθητική νέο τρόπο ύπαρξης. Αυτή η μοναδική συνέργεια μπορεί να συλλάβει την ενότητα πέρα ​​από δυϊσμών. Σε ένα δυναμικό κόσμο, η συνδυασμένη προσέγγιση αναπόσπαστο και διαπροσωπική φέρνει τα κατάλληλα εργαλεία για να προχωρήσουμε με την αγνή πρόθεση και ανοιχτό μυαλό, ενοποιημένη και διασυνδεδεμένη, ενώ γνωρίζει και σέβεται τους νόμους που ρυθμίζουν.

Σχετικά με το πρόγραμμα Bachelor

Αυτό το πρόγραμμα ΒΑ έχει σχεδιαστεί για τους νέους υποκινούνται από το πνεύμα της καινοτομίας και φρέσκιες ιδέες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι έχουν παρόν και μέλλον ως πρωταγωνιστές, καινοτόμοι, και πολιτιστικές δημιουργικά. Επιδιώκουν να είναι στα σύνορα μιας νέας κουλτούρας της ανταλλαγής και της συνεργασίας που μπορεί να περιλαμβάνουν και να ξεπερνούν τα δυϊσμών, καθώς και τις διαφορές και τις συγκρούσεις, μέσα τους, καθώς και στο πλαίσιο του ευρύτερου κοινωνικού και πολιτιστικού συστήματος.

Ολοκληρωμένη προσέγγιση πανταχού παρουσία στη μάθηση

Σε αυτό το πρόγραμμα, η δυαδική διαχωρισμός μεταξύ θεωρίας και πρακτικής, το μυαλό και το σώμα, δράση και συναίσθημα, αρσενικό και θηλυκό, το παρελθόν και το μέλλον, την ύλη και τη συνείδηση, το παραδοσιακό και επιστημονικό, ακαδημαϊκό και βιωματική ξεπερνιέται μέσα από μια μεταμορφωτική μεθοδολογία διδασκαλίας. Η μεθοδολογία αυτή είναι μια νέα προσέγγιση η οποία διδάσκει την διαπροσωπική πρακτική του πώς να επίσης ενημερωθεί από την βασική αρχή της αναπόσπαστο θεωρία για να "ξεπεράσει και περιλαμβάνουν." Αυτό το πρόγραμμα θα ακολουθήσει αναπόσπαστο διδακτική μεθοδολογία η πανταχού παρουσία του "κάνετε τα δύο ένα.": Μήκος με την ανάγνωση κειμένων, θα υπάρξουν επίσης την εκμάθηση των τεχνολογιών για την εκμάθηση της εσωτερικής εμπειρίας, η διαχείριση των συναισθημάτων και τους συνείδησης, ενισχύοντας τις διαπροσωπικές σχέσεις, και πρακτικά σχέδια εφαρμογής στο κοινωνικό πλαίσιο μέσω της αποστολής και το παιχνίδι σενάρια πραγματικής ζωής.

1. Ακαδημαϊκή Μελέτη

Εκτεταμένης μελέτης, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών και δημιουργικές εργασίες, θα πρέπει να βασίζονται σε αρχαίες παραδόσεις της σοφίας, μετα-συμβατική σκέψη, και την διαπροσωπική παράδειγμα. Οι μαθητές θα αποκτήσουν τις διάφορες σχολές και προσεγγίσεις για την ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία και να είναι εξοικειωμένος με τις τελευταίες θεωρίες της προσωπικής ανάπτυξης και πνευματική καθοδήγηση, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών που βασίζονται στη συνείδηση ​​γη και οικολογική συνείδηση.

2. Αυτο Mastery

Όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν ακαδημαϊκή μελέτη τους με μια εξερεύνηση των διαφόρων τεχνικών και πρακτικών που ενισχύουν τις προϋποθέσεις για την ηθική ανάπτυξη, την προσωπική ανάπτυξη, καθώς και την ανάπτυξη των συναισθηματικών, πνευματικών, κοινωνικών και πνευματικών ευφυΐας τους.

Μέσα από ασκήσεις Αυτο μαεστρία, οι μαθητές θα εισαχθούν στην κατανόηση του κόσμου που και οι δύο σύγχρονοι φυσικοί, όπως ο David Bohm, καθώς και οι αρχαίες παραδόσεις της σοφίας θεωρούνται ότι είναι απαραίτητο να ζουν την αυθεντική ζωή:

 • Η γνώση που λαμβάνει χώρα στο σύνολο του σώματος, στα κύτταρα του, καθώς και στα συναισθήματα και το μυαλό, και σε διευρυμένη καταστάσεις της συνείδησης.
 • Μαθαίνοντας ότι επιτυγχάνεται μέσω της απόκτησης των εμπειριών τσόχα-αίσθηση: την ευαισθητοποίηση της ιδιοδεκτικότητας, κιναισθητική, και σπλαχνικού σήματα.
 • Μαθαίνοντας ότι διευκολύνει την ικανότητα να εργαστούν μέσω συναισθηματική προσωπική ιστορία - με τραύματα και πληγές, καθώς και βαθιά μεταμορφωτική εμπειρία.
 • Μάθησης που περιλαμβάνει ενσυναίσθηση εντοπισμό, την εμπειρία αρχετυπικό χαρακτήρα, στοιχειακή, ασυνείδητο, συμβολικό, εμβρυικό διαδικασίες και ψυχική καθώς και μυστικιστικές εμπειρίες.

3. Έργα Real Life Επιπτώσεων

Όπως συμβαίνει με όλα τα προγράμματα Ubiquity, οι μαθητές θα συμμετέχουν σε ένα σχέδιο αλλαγής της πραγματικής ζωής, με σκοπό να κάνει ένα θετικό αντίκτυπο προς την κατεύθυνση ενός κόσμου που λειτουργεί για όλους. Παράλληλα με τα μαθήματά τους, οι μαθητές συμμετέχουν μαζί σε έργα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τη ζωή τους.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Μέχρι το τέλος του προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να:

 • Εξερευνήστε πέρα ​​από το μυαλό, ώστε να συμπεριλάβει και ξεπερνούν τη συμβατική σκέψη σε μετασυμβατικής τρόπο, για να μεταβείτε από τη διπλή κώδικα της ορθολογικής συνείδησης σε μια ενωτική κώδικα και μια διαισθητική, αναπόσπαστο, διαπροσωπική τάξη.
 • Engage εσωτερική εμπειρία τους και να καθοδηγείται όλο και περισσότερο από μέσα, από τον αυθεντικό εαυτό, και λιγότερο από προκαλείται από τις ανάγκες, τους φόβους και τις ψεύτικες εικόνες του εαυτού και της κοινωνίας.
 • Περιγράψτε μια ψυχολογία πλήρους φάσματος που μελετά μια συνέχεια της ανθρώπινης εμπειρίας και της συμπεριφοράς που κυμαίνονται από ψυχική και συναισθηματική ασθένεια στο ένα άκρο, σε ό, τι θεωρείται γενικά "κανονική".
 • Εξερευνήστε τις υπερβατικές διαστάσεις της ανθρώπινης εμπειρίας, τη φύση και την έννοια της βαθιάς θρησκευτικής και μυστικιστικές εμπειρίες, μη συνήθεις καταστάσεις συνείδησης, και να εξηγήσει πώς μπορούμε να προωθήσει την εκπλήρωση των υψηλότερη δυνατότητές μας ως ανθρώπινα όντα.
 • Σκεφτείτε όλους τους επιστημονικούς κλάδους και να βασιστεί σε στοιχεία που προέκυψαν από όχι μόνο στους διάφορους τομείς της ψυχολογίας, αλλά και οι επιστήμες της γνώσης, συνείδησης, και το παραφυσικό? φιλοσοφία; κοινωνική και πολιτισμική θεωρία? αναπόσπαστο θεωρίες και πρακτικές για την υγεία? ποίηση, τη λογοτεχνία και τις τέχνες? και, πνευματική και τη σοφία παραδόσεις του κόσμου.
 • Αναπτύξουν και να περιγράφουν την ικανότητά τους να αφήσει να πάει του ελέγχου, προκειμένου να βρει τον Εαυτό? να κοιτάξουμε πέρα ​​από τις πεποιθήσεις του εγώ σε μια δημιουργικότητα κίνητρο για να βρούμε τη σωστή απάντηση εδώ και τώρα και το δικαίωμα προσφυγής να κάνουν αποτελεσματικές επιλογές.
 • Φέρτε την αύξηση της δημιουργικότητας στην επίλυση προβλημάτων, ζητώντας από κρίσιμα ερωτήματα, την επίλυση σημαντικών ζητημάτων, και η εύρεση του "σύμμαχο" στο "εχθρό".

Τάξη Συμμετοχή και βαθμολόγηση

Το σύστημα εκμάθησης Ubiquity βασίζεται στη συνεργασία και όχι τον ανταγωνισμό. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να εργάζονται και να σπουδάζουν μαζί, για να λάβει κουίζ και δοκιμές τους μαζί, και να εργαστούν για δημιουργικές εργασίες τους μαζί. Οι πιο πρόσφατες μελέτες σχετικά με την εκπαίδευση καταδεικνύουν ότι οι περισσότεροι μαθητές συνεργάζονται, τόσο περισσότερο μαθαίνεις, τόσο περισσότερο μπορούν να θυμηθεί τι έμαθαν, τόσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία τους, και το καλύτερο που αισθάνονται για τον εαυτό τους και τους συνομηλίκους τους. Πανταχού ενθαρρύνει την πλήρη συνεργασία μεταξύ των σπουδαστών οι οποίοι ενθαρρύνονται να συγκεντρώνονται σε αυτο επιλεγμένες ομάδες και όλους τους μερίδιο σε μια κοινή τάξη. Παίρνει ένα χωριό για να έχουμε μια σωστή εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUbiquity University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη