Bachelor of Arts στην αμερικανική πολεοδομικές μελέτες

Metropolitan College of New York

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Arts στην αμερικανική πολεοδομικές μελέτες

Metropolitan College of New York

Bachelor of Arts στην αμερικανική Πολεοδομικών Μελετών

Διαπιστευμένους Πτυχίο MCNY των Τεχνών στο βαθμό αμερικανική Πολεοδομικών Μελετών είναι ένα μοναδικό βαθμό ελεύθερων τεχνών που παρέχει στους φοιτητές με ένα ισχυρό θεμέλιο στα οικονομικά, κοινωνιολογία, ανθρωπιστικές επιστήμες, τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες. NYC είναι το παγκόσμιο εργαστήριο μάθησης που παρέχει MCNY φοιτητές με τις ευκαιρίες να συμμετέχουν σε παγκοσμίου φήμης NYC πολιτιστικές οργανώσεις, κυβερνητικές οργανώσεις, και διεθνείς οργανισμούς.

Κερδίστε Bachelor σας of Arts στην αμερικανική Πολεοδομικών Μελετών σε 2 χρόνια, 8 μήνες. Ανακαλύψτε όπου αυτός ο βαθμός μπορεί να σας πάρει!

Στο MCNY, θα επιτύχει την πνευματική ανάπτυξη όμως της μάθησης και να κάνει. Καινοτόμο πρόγραμμα φιλελεύθερες τέχνες μας παντρεύεται τη θεωρία στην τάξη με την πραγματική συμμετοχή στη δημόσια ζωή, προσφέροντας σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να γίνει ένας παράγοντας αλλαγής σε ένα σύνθετο αστικό περιβάλλον.

Τι είναι Αμερικανός Πολεοδομικών Μελετών;

Το πρόγραμμά μας στην αμερικανική Πολεοδομικών Μελετών εστιάζει μάθησης για την αστική ζωή σε αμερικανικές πόλεις, μέσω της εξέτασης του πολλούς θεματικούς τομείς και την εφαρμογή των ομαδικών και ατομικών προσπαθειών. Νέα Υόρκη χρησιμοποιείται ως ένα εργαστήριο μάθησης και παρέχει MCNY φοιτητές από πρώτο χέρι εμπειρία στην ανάλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σε αστικές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι μια σίγουρη, καλά-στρογγυλευμένο απόφοιτος που ξέρει πώς να αξιολογήσει τα ζητήματα του πραγματικού κόσμου και να εφαρμόσει την αλλαγή.

Σε Bachelor MCNY της αμερικανικής Πολεοδομικών Μελετών, θα σας:

 • Μάθετε από την πολυδιάστατη, δυναμική σχολή
 • Να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες ομαδικής εργασίας
 • Ξεπεράστε τα εμπόδια με το να γίνει ένα πρόβλημα Λύνω
 • Ενωθείτε θεωρία στην τάξη με του πραγματικού κόσμου πρακτική με την εποικοδομητική δράση
 • Ανοίξτε απεριόριστες δυνατότητες σταδιοδρομίας

Τι μπορεί να κάνει ένα φιλελεύθερο πρόγραμμα τεχνών κάνει για σας;

Οι μαθητές συνεχίσει τις φιλελεύθερες τέχνες επειδή θέλουν να αναπτυχθούν ικανότητες τους ως πνευματική μέλος της κοινωνίας. Ο πυρήνας της φιλελεύθερης πρόγραμμα σπουδών τεχνών εξετάζει ποικίλα θέματα όπως την τέχνη, τη λογοτεχνία, την πολιτική, τα μαθηματικά και την επιστήμη. Οι απόφοιτοί μας γίνονται λύτες προβλημάτων, κριτική σκέψη, αποτελεσματική συγγραφείς και πειστική δημόσια ηχεία. Παρέχουμε πρακτική στις ελεύθερες τέχνες συνδυάζοντας ολοκληρωμένη και ποικίλες γνώσεις με έμφαση στην εμπλοκή των πολιτών σε ένα αστικό περιβάλλον. Αυτό είναι που κάνει το Bachelor of Arts στην αμερικανική Πολεοδομικών Μελετών ένα ισχυρό εργαλείο για το άνοιγμα των θυρών για το μέλλον σας.

Νέα Υόρκη είναι στην τάξη σας

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να μελετήσει τα φαινόμενα των αστικών περιοχών από ό, τι στη Νέα Υόρκη. Οι μαθητές να επωφεληθούν από τις τεράστιες ευκαιρίες μάθησης στη Νέα Υόρκη πηγαίνοντας έξω στην πόλη και βλέποντας τα ιδρύματα, οργανώσεις και ομάδες που κάνουν τη Νέα Υόρκη ευδοκιμούν. Οι μαθητές έχουν παρατηρήσει τις συναντήσεις της κοινότητας του σκάφους, αλληλεπιδρούσαν με τα ενδιαφερόμενα μέρη, συνομίλησε με τους ηγέτες των πολιτιστικών ιδρυμάτων και έχουν κερδίσει την κατανόηση των θρησκευτικών ιδρυμάτων. Αυτές οι εμπειρίες πεδίο θα σας επιτρέψει να δείτε από πρώτο χέρι πόσο περίπλοκο ιστό της Νέας Υόρκης των ανθρώπων και των οργανώσεων έρχονται μαζί για να σχηματίσουν το μεγαλύτερο αστικό περιβάλλον.

Η εποικοδομητική δράση κάνει οι φιλελεύθερες τέχνες πρακτικές

Ο ακρογωνιαίος λίθος της μοναδικό σκοπό μας με επίκεντρο εκπαιδευτική προσέγγιση είναι η εποικοδομητική δράση. Περισσότερο από μια διατριβή, είναι μια πράξη υπηρεσίας που εξουσιοδοτεί τους μαθητές να διαχειρίζονται καλύτερα τη ζωή τους, να πληρούν τις ανάγκες της κοινότητας και λειτουργούν μέσα στο ευρύτερο αστικό περιβάλλον για να βελτιώσουν τον κόσμο. Οι μαθητές μαθαίνουν να ενσωματώνουν τη γνώση με την εργασία. Μαθαίνουν να σχεδιάζουν, να εκτελούν και να αξιολογούν τις ιδέες τους για αλλαγή. Καθώς οι φοιτητές προοδεύουν μέσα από τα εξάμηνα, που αναπτύσσεται καθώς οι άνθρωποι, οι επαγγελματίες και ως ακτιβιστές της κοινότητας.

Κάθε εξάμηνο, μαθημάτων σας παρέχει τη βάση για εποικοδομητική δράση σας. Τα θέματα ή σκοπούς του κάθε εξαμήνου είναι:

 • Εφαρμογές Υπολογιστών και Πληροφορική Παιδεία
 • Αυτο-Αξιολόγησης μέσω της γραφής και της Τεχνολογίας
 • Διαπροσωπική Επικοινωνία και Επίλυση Συγκρούσεων
 • Η επικοινωνία μεταξύ των πολιτισμών
 • Ενδυνάμωση μέσω των Τεχνών
 • Civic αρραβώνων
 • Αξιολόγηση των αστικών αναγκών
 • Σχεδιασμό και τη διαχείριση των αστικών αναγκών (συνεχίζεται από το έβδομο εξάμηνο)

Το αμερικανικό πρόγραμμα Urban Studies είναι ένα μονοπάτι σε μια σταδιοδρομία της επιλογής σας

Αμερικανός Πολεοδομικές Μελέτες δεν έχετε κλειδώσει σε μια καριέρα? ανοίγει ένα μονοπάτι για πολλές δυνατότητες σταδιοδρομίας. Πηγαίνοντας μέσω του προγράμματος χρησιμεύει ως πηγή έμπνευσης για την εξεύρεση αληθινή κλήση σας. Αποφοιτώντας από το πρόγραμμα χρησιμεύει ως εφαλτήριο για πιθανές σταδιοδρομίες ή / και περαιτέρω εκπαίδευση. Οι απόφοιτοι της αμερικανικής Πολεοδομικών Μελετών μπορεί να πάει σε:

 • Εκπαίδευση - παιδική ηλικία και Δευτεροβάθμιας στις Κοινωνικές Επιστήμες
 • Νομική Σχολή
 • Δημόσια Διοίκηση
 • Δημόσιας Υπηρεσίας σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο
 • Υγεία και Ανθρώπινου Δυναμικού
 • NYPD και εξειδικευμένες μονάδες
 • πολιτική επιστήμη
 • Τέχνες Διοίκηση
 • Πολεοδομία
 • Μη κερδοσκοπική διαχείριση

Μεταμορφώστε τον εαυτό σας ως άτομο και να μετατρέψει την κοινότητά σας ως καινοτόμος

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αμερικανικής Πολεοδομικών Μελετών είναι καινοτόμοι και δεν μπορεί να προβλέψει την πορεία που θα λάβουν. Αυτοί είναι παράγοντες αλλαγής, επειδή διαθέτουν τις δεξιότητες για την προώθηση της ακεραιότητας, της καινοτομίας, της ενδυνάμωσης και της ποικιλομορφίας στην καριέρα τους, τις κοινότητές τους και τις ζωές τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - New York, New York
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - New York, New York
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών