Bachelor of εφαρμογή υπολογιστή

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor of εφαρμογή υπολογιστή

Επιλεξιμότητα:

  • Οι υποψήφιοι που έχουν περάσει Class XII σε κάθε ρεύμα ή
  • Οι υποψήφιοι που έχουν περάσει X Class και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τρία χρόνια πορεία δίπλωμα κυβέρνηση αναγνώρισε το σώμα.

Το μάθημα αποτελείται από 6 εξάμηνα που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μια ελάχιστη διάρκεια 3 έτη και μέγιστη διάρκεια 6 ετών.

Εσωτερικές αξιολογήσεις

Κάθε μάθημα στο πρόγραμμα πρέπει να έχει εσωτερική βαθμολογία αξιολόγησης βασίζεται σε αναθέσεις που υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια (δύο ανά μάθημα), συμμετοχή στην τάξη, συζήτηση και εσωτερικές δοκιμές.

Το ελάχιστο απαιτούμενο ποσοστό στην Εσωτερική Αξιολόγηση είναι 40% ανά κύκλο μαθημάτων. Κάθε φοιτητής εξασφάλιση λιγότερο από 40% μέσα σε ένα συγκεκριμένο μάθημα δεν θα θεωρούνται επιλέξιμες για να γράψει την εξέταση τερματίσει τη θητεία για την εκπαίδευση και πρέπει να επανεμφανίζονται για τις αντιστοιχίσεις στο επόμενο εξάμηνο.

Εξωτερικές Εξετάσεις

Διάρκεια εξέτασης τέλος θα διεξάγεται δύο φορές το χρόνο από το πανεπιστήμιο, καθώς και δύο κύκλοι συμπληρωματική εξέταση. Οι εξετάσεις διεξάγονται σε απευθείας σύνδεση, χρησιμοποιώντας την Proctored Web Proctored on-line σύστημα Εξετάσεις.

Οι φοιτητές δίνουν τις εξετάσεις τους σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα της επιλογής τους, ενώ proctored σε απευθείας σύνδεση από το προσωπικό proctoring το Πανεπιστήμιο 's, χρησιμοποιώντας την κάμερα web φοιτητές. Οι μαθητές θα απαιτούσε ένα PC / Laptop με μια web κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία ή ακουστικά, καθώς και μια αξιόπιστη ευρυζωνική σύνδεση στο Internet (512K/1MBPS), να είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε αυτές τις εξετάσεις.

Η εξέταση Term End αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και άλλες Ερώτηση του στόχου. και το ελάχιστο απαιτούμενο ποσοστό για να καθαρίσετε την εξέταση είναι 40%.

Δίδακτρα

Ινδικό υποψήφιοι-Rs.48000 / - Overseas ινδική-1375 USD / Αλλοδαπών-1660 USD

&nbsp

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Don Bosco Παγκόσμια Γεια σας και Καλώς ήρθατε στο Don Bosco Πανεπιστημίου Παγκόσμιο Κέντρο για την απευθείας σύνδεση και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ιδρύθηκε στις 29 Μαρτίου του 2008, Ασσάμ Don Bosco Πα ... περαιτέρω

Don Bosco Παγκόσμια Γεια σας και Καλώς ήρθατε στο Don Bosco Πανεπιστημίου Παγκόσμιο Κέντρο για την απευθείας σύνδεση και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ιδρύθηκε στις 29 Μαρτίου του 2008, Ασσάμ Don Bosco Πανεπιστήμιο επιδιώκει να μούχλα πνευματικά αρμόδια, ήθος κοινωνικά δεσμευμένη και πνευματικά εμπνευσμένα άτομα στην υπηρεσία της Ινδίας και του κόσμου του σήμερα και του αύριο, μεταδίδοντας ολιστική και εξατομικευμένη εκπαίδευση. Για να επιτευχθεί αυτό το όραμα, το Πανεπιστήμιο προσπαθεί να εξασφαλίσει την αριστεία στη διδασκαλία και τη διαμόρφωση, την ποιότητα τοποθετήσεις για κάθε μαθητή και η συνεχής και τη συνεχή αξιολόγηση της κάθε διαδικασίας στο σύστημα. Ένα ζωντανό πρόγραμμα του υπουργείου πανεπιστημιούπολη, η παροχή ενός καλαθιού δεξιότητες »τελειώνει το σχολείο και μια προληπτική Σύλλογος Αποφοίτων αυξάνει την ποιότητα εγγενής στο ύφος της λειτουργίας του Πανεπιστημίου. Ο Don Bosco Society, και το έργο τους στο βορειοανατολικό τμήμα, καθώς και το υπόλοιπο της Ινδίας, έχει επίσης την αιγίδα της Dr.Manmohan Singh, ο νυν Πρωθυπουργός της Ινδίας, ο οποίος είναι επίσης ένας βουλευτής από Assam και έχει βοηθήσει τις προσπάθειες της κοινωνίας με κεφάλαια από το βουλευτή Τοπικού Ταμείου Ανάπτυξης του, καθώς και άλλα μέλη, εθνικών και διεθνών ηγετών. Η Εταιρία διαθέτει επίσης ειδικό καθεστώς παροχής συμβουλών στα Ηνωμένα Έθνη, που εργάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο με αυτό. Επισκεφθείτε Don Bosco στην UNESCO. UBS συνεργάζεται με μερικές από τις πιο προοδευτικές μυαλά στην ινδική Academia να σχεδιάσει και να συμβάλει στην επίτευξη του προγραμμάτων. Ακαδημαϊκές συνεργασίες με ιδιώτες, καθώς και μερικά από τα Premier θεσμικά όργανα της χώρας να καταστεί δυνατό για την UBS να αξιοποιήσει τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία των παρακάτω ατόμων. Don Bosco πανεπιστήμιο διεξάγει τα προγράμματά της χρησιμοποιώντας online πλατφόρμα University18, η μόχλευση είναι στο μέγιστο, παρέχοντας απευθείας σύνδεση προγράμματα πτυχίο MBA σε φοιτητές σε όλο τον κόσμο. Έχει φοιτητές από όλη την ινδική υπο-ήπειρο, εκτός από την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, Ηνωμένο Βασίλειο, και την Αφρική. Αναγνώριση & Διαπίστευσης Πανεπιστήμιο Διαπίστευση Το Assam Don Bosco Πανεπιστήμιο, ένα κράτος ιδιωτικό πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε από το 'The Act Assam Don Bosco Πανεπιστημίου της κυβέρνησης του Assam (αριθ IX του 2009), πέρασε στο Assam Νομοθετική Συνέλευση της Πολιτείας το 2009, αναγνωρίζεται από την Επιτροπή Πανεπιστήμιο Επιχορηγήσεις (UGC) της Ινδίας, καθώς και το Συμβούλιο Παιδείας Απόσταση, Ινδία (DEC). ADBU Αναγνωρίζεται επίσης και μέλος του Συνδέσμου Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας, ACU, Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας Διεθνής Αναγνώριση. Διαβάστε Λιγότερα
Gurugram , Guwahati + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη