Bachelor of Οικονομικών Γυμναστήριο

Η αθλητική βιομηχανία αναπτύσσεται. Η ισχυρή ζήτηση για προσφορές γυμναστικής και η ταχεία ανάπτυξη σε αγορές που σχετίζονται με την υγεία, όπως η υγεία και η διατροφή, παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Όπως και οι περισσότεροι κλάδοι της οικονομίας, η βιομηχανία γυμναστικής εξαρτάται επί του παρόντος από την αυξανόμενη ψηφιοποίηση, καθώς οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν συναρπαστικά και απαιτητικά καθήκοντα, όπως η εκπαίδευση στην εικονική πραγματικότητα.

Είστε έτοιμοι να κάνετε επανάσταση στον κόσμο της γυμναστικής; Παρέχουμε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα των πλέον πρόσφατων επιστημονικών ευρημάτων και μια πληθώρα τεχνογνωσίας στον τομέα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα σπουδών μας Business Economics σας προετοιμάζει για μια μελλοντική σταδιοδρομία σε αυτή τη συναρπαστική βιομηχανία με ένα ισορροπημένο μίγμα γενικού επιχειρηματικού περιεχομένου και εξειδίκευσης στους τομείς της φυσικής κατάστασης, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, των νομικών και των ανθρώπινων πόρων.

Πιστοποιημένος βαθμός

Όλα τα τρέχοντα προγράμματα της IUBH είναι διαπιστευμένα από το FIBAA (Ίδρυμα Διεθνούς Διαχείρισης Επιχειρήσεων Διαπίστευσης).

Η διαπίστευση εκδίδεται μόνο εάν ένα πρόγραμμα σπουδών πληροί όλες τις ποιοτικές απαιτήσεις όσον αφορά το περιεχόμενο και τη δομή.

Η FIBAA είναι ένα είδος TÜV για ακαδημαϊκή εκπαίδευση, η οποία ελέγχει την ποιότητα των προγραμμάτων Bachelor και Master για λογαριασμό του Συμβουλίου Διαπίστευσης. Η διαπίστευση ανανεώνεται κάθε πέντε (πρώτη διαπίστευση) ή επτά (επαναπιστοποίηση) χρόνια - εγγύηση για την ποιότητα της διδασκαλίας μας.

Για τα μαθήματα εξαιρετικής ποιότητας, η FIBAA απονέμει το σφραγιστικό της πριμοδότησης. Πέντε μαθήματα στο IUBH έχουν ήδη απονεμηθεί αυτή η ειδική σφραγίδα. Έτσι, το IUBH είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στη Γερμανία με πέντε ή περισσότερες σφραγίδες υψηλής ποιότητας.

Η μελλοντική σας καριέρα στην οικονομία φυσικής κατάστασης

Ως πτυχιούχος της πορείας μας στην οικονομία φυσικής κατάστασης, θα είστε σε θέση να βοηθήσετε να διαμορφώσετε τις θεμελιώδεις και τις αλλαγές και να αναλάβετε ηγετικούς ρόλους στις αγορές ανάπτυξης γυμναστικής, αθλητισμού, τρόπου ζωής, μόδας, υγείας, ευεξίας, διατροφής και πολλά άλλα. Τα συγκεκριμένα καθήκοντά σας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την προμήθεια νέου εξοπλισμού κατάρτισης και την απόκτηση πελατών μέσω κατάλληλων διαφημιστικών μέτρων.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά την αγορά γυμναστικής ώστε να αντιδράσετε γρήγορα στις νέες τάσεις και να είστε σε θέση να εξετάσετε τις επιθυμίες των πελατών. Επιπλέον, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την οργάνωση, να κάνετε προσωπικά και θέματα μάρκετινγκ και να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό σύστημα πωλήσεων.

Επισκόπηση μαθημάτων

Στην εξ αποστάσεως μελέτη οικονομία της φυσικής θα διδαχθούν κυρίως επιστημονικά βασικά, επαγγελματικές μεθοδολογικές γνώσεις, καθώς και ολοκληρώνοντας θέματα. Εκτός από τις βασικές αρχές της διαχείρισης της φυσικής κατάστασης και των αγορών φυσικής κατάστασης, σας παρέχουμε βαθιά γνώση στους τομείς της διοργάνωσης εκδηλώσεων, της βασικής εκπαίδευσης και της διατροφής και του franchising στην πράξη. Τα ιδιαίτερα συναφή θέματα μάρκετινγκ, διαχείρισης προσωπικού και ψηφιοποίησης διαρκούν όλα τα εξάμηνα. Στο πέμπτο και το έκτο εξάμηνο, έχετε επίσης την ευκαιρία να λάβετε συνολικά τρία μαθήματα επιλογής.

Το πρόγραμμα πτυχίου μας έχει δομοστοιχειωτή δομή, δηλαδή μελετάτε με βάση τις θεματικές ενότητες που χωρίζονται σε λεγόμενες "ενότητες". Σε αυτές τις ενότητες, υπάρχουν μερικές φορές ένα εισαγωγικό μάθημα και ένα μάθημα εξειδίκευσης, το οποίο συστηματικά σας προετοιμάζει για την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας. Εντός των ενοτήτων, θα λάβετε πιστώσεις για κάθε επιτυχή βαθμολόγηση (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων) που τεκμηριώνει τα επιτεύγματά σας. Αυτές οι μονάδες ECTS είναι διεθνώς συγκρίσιμες και φυσικά αναγνωρισμένες.

ειδικότητες

Στο πέμπτο και το έκτο εξάμηνο, επιλέγετε τις τρεις εξειδικεύσεις σας που ανέρχονται σε 30 ECTS. Για το σκοπό αυτό, επιλέγετε τουλάχιστον μία εξειδίκευση ("υποχρεωτικές ειδικότητες") στον τομέα της οικονομίας φυσικής κατάστασης και το πολύ δύο λειτουργικές και τομεακές εξειδικεύσεις ("Wahlspezialisierung").

Ορισμένες υποδειγματικές εξειδικευμένες εκλογές είναι:

  • διαχείρισης του αθλητισμού
  • Διαχείριση αθλητικών μέσων
  • Προηγμένη ηγεσία
  • Ψυχολογία της αγοράς
  • Ειδίκευση Ανθρωπίνων Πόρων
  • Κοινωνική ΜΜΕ Μάρκετινγκ II

μοντέλα μελέτης

Προσαρμόστε την εξ αποστάσεως μάθηση στη ζωή σας.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το πτυχίο του πτυχιούχου τόσο σε πλήρες ωράριο όσο και σε δύο μερικές παραλλαγές. Όσον αφορά το περιεχόμενο, αυτά τα μοντέλα είναι πανομοιότυπα, αλλά με τις παραλλαγές μερικής απασχόλησης, μειώνεται ο εβδομαδιαίος χρόνος εκμάθησης.

Η μελέτη μερικής απασχόλησης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για όσους έχουν ήδη υψηλό φόρτο εργασίας ή που θέλουν να μειώσουν το μηνιαίο κόστος τους.

πλήρους απασχόλησης

διάρκεια

Σε μελέτη πλήρους φοίτησης μπορείτε να επιλέξετε τον μέγιστο αριθμό μαθημάτων ανά εξάμηνο. Εάν δεν ολοκληρώσετε τις σπουδές σας στην καθορισμένη ώρα, η μελέτη παρατείνεται για άλλους 18 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις προσφορές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όπως πριν δωρεάν. Εάν παρατηρήσετε ότι έχετε λιγότερο χρόνο από τον αναμενόμενο, μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετικό μοντέλο χρόνου με μια περίοδο 3 μηνών μέχρι το τέλος του μήνα.

μερική απασχόληση

διάρκεια

Μελέτες μερικής απασχόλησης μειώνουν τα μηνιαία δίδακτρα. Ταυτόχρονα, ο αριθμός των μαθημάτων που μπορείτε να επιλέξετε ανά εξάμηνο μειώνεται επίσης.

Εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας εντός του καθορισμένου χρόνου, οι σπουδές σας θα παραταθούν για άλλους 18 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις προσφορές της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όπως πριν δωρεάν. Αν παρατηρήσετε ότι έχετε περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα διαφορετικό μοντέλο χρόνου με μια περίοδο 3 μηνών μέχρι το τέλος του μήνα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Γερμανός

Κοιτάξτε35 περισσότερα μαθήματα αποIUBH Fernstudium »

Τελευταία ενημέρωση Μάιος 14, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
36 - 72 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
312 EUR
τον μήνα. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο χρόνου.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη