Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

3 TOP ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ / strong> Όλοι οι φοιτητές θα έχουν εκτός από το ABMS Switzerland Bachelor θα λάβει ένα Κοινό Πτυχίο με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου. 3 Κορυφαία Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερο Εικονικό / Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα = 1 Κορυφαία Ευρωπαϊκή Πτυχίο Ελβετίας + EU + TOP RANKED 500 Προχωρήστε την Εμπειρία σας στο ABMS Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες όπως εσείς στα online προγράμματα του Bachelor μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής πανεπιστημίου στην ABMS.

Για τους Επαγγελματίες Το Γυμνάσιο της Διατροφής και των Μαγειρικών Τεχνών (BBA) σημαίνει το πρώτο επίπεδο επίτευξης σε οποιοδήποτε ακαδημαϊκό πεδίο.

Στο τέλος του Πτυχίο Διατροφής και Μαγειρικές Τέχνες πρόγραμμα (Food Service Management) μελέτη οι απόφοιτοι αναμένεται να συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη και να εμφανίσει μια καλή γνώση της διατροφής και Μαγειρικές Τέχνες (Food Service Management) κλάδος της διαχείρισης. Οι μαθητές είναι εξοπλισμένα με χρήσιμα εργαλεία των επιχειρήσεων να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να συμβάλει αποτελεσματικά και αποδοτικά σε οργανισμούς εντός τομέα της προτίμησής τους Το Bachelor (BBA) στη διατροφή και Μαγειρικές Τέχνες είναι ένα πρόγραμμα σπουδών για τους φοιτητές που θέλουν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στον τομέα της υγείας και των τροφίμων εστιάζοντας κυρίως στις διευθυντικές στοιχεία. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα αποτελείται από μια περίοδο 12-μηνη μελέτη στην οποία οι μαθητές θα πρέπει να διδάσκονται μέσω διαλέξεων.

Στα προγράμματα του πτυχιούχου μας, θα:

 • Καταλάβετε πώς να εκτελέσετε μια μικρή ομάδα σε ένα εστιατόριο ή ξενοδοχείο.
 • Κατανοήστε τη σημασία της Διατροφής.
 • Ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων έρευνας.
 • Κερδίστε την υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης.
 • Επιτύχετε την εμπειρογνωμοσύνη για δημοσίευση σε επιστημονικά περιοδικά.
 • Γίνετε ένας επιτυχημένος ερευνητής και επαγγελματίας.
Γλώσσα μελέτης: αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

BBA: 1 έτος Έχουμε 4 εισόδους ετησίως: Ιανουάριος, Απρίλιος, Ιούλιος και Οκτώβριος Το πτυχίο θα πάρει την ηγεσία σας στο επόμενο επίπεδο. Στα προγράμματα του πτυχιούχου μας, θα:

 • Τοποθετήστε τη βάση για το μέλλον για σπουδές και επαγγελματικά επιτεύγματα.
 • Μελετήστε και εφαρμόστε καινοτόμες μεθόδους έρευνας.
 • Συνδυάστε την εφαρμοσμένη έρευνα και την επαγγελματική πρακτική.
 • Προετοιμαστείτε για να επηρεάσετε την πολιτική και την πρακτική.
 • Μάθετε στρατηγικές για να διευκολύνετε πιο αποτελεσματικούς, προσαρμόσιμους οργανισμούς και να δημιουργείτε θετικές αλλαγές.
 • Γίνετε πιο καινοτόμος ηγέτης στον τομέα σας.

Ενότητες:

Το BBA είναι μια τριετής μελέτη αν ξεκινήσετε μόνο με δίπλωμα γυμνασίου, οι ακόλουθες ενότητες είναι για το τελευταίο έτος:
 • Διατροφή και Διαχείριση Μαγειρικών Τεχνών
 • Χρηματοοικονομική και Λογιστική
 • Παγκόσμιες στρατηγικές μάρκετινγκ
 • Στρατηγική Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων μελέτης για μεταπτυχιακές σπουδές
 • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοτόπου
 • Συστήματα υποστήριξης αποφάσεων και διαχείρισης

Απαιτήσεις εισόδου:

Διάρκεια: 1 έτος ή περισσότερο Δίπλωμα: BBA στη Διατροφή και τις Μαγειρικές Τέχνες Ηλικία: Ελάχιστη ηλικία 18 ετών Προηγούμενη μελέτη: Συνεργάτης Bachelor ή ισοδύναμο Αγγλικό επίπεδο: IELTS ή ισοδύναμο (Μόνο για φοιτητές από μη αγγλόφωνες χώρες ή φοιτητές που δεν φοίτησαν στο Αγγλόφωνο σχολή) Μέθοδος Μελέτης: Ηλεκτρονική αμοιβή: 10900 ευρώ για το 1ο έτος, 11900 ευρώ για το 2ο έτος και 12900 ευρώ για το 3ο έτος Από την 1η Μαΐου 2016, το τέλος θα αυξηθεί 1000 ευρώ Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστώσεων: Αυτό το πρόγραμμα ισοδυναμεί με το 180 ECTS Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων: το πρόγραμμα αυτό ισοδυναμεί με Επίπεδο 6 του ΕΠΕΠ Σημείωση: Το τέλος σπουδών δεν περιλαμβάνει αμοιβή αίτησης και κράτησης 240 ευρώ (μία φορά πληρωμή και μη επιστρεπτέα).

Bachelor's Honors (προαιρετικά) Οι σπουδαστές που επιθυμούν να έχουν πτυχίο Bachelor's Executive με Honours πρέπει να κάνουν μόνο μια διατριβή μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών BBA και θα τους απονείμει Bachelor's (BBA) με τιμές.

Διάρκεια διδακτορικής διατριβής: 12000 λέξεις (οι σπουδαστές επιτρέπεται να έχουν 10% περισσότερο ή λιγότερο.) Διάρκεια: 4-8 μήνες (μέσος όρος 6 μηνών) Τέλος: 2900 Ευρώ (μόνο για τους φοιτητές ABMS που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του Bachelor).

ECTS: 210 Πιστωτικές μονάδες .

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; Με ένα Bachelor με τιμητικές διακρίσεις, οι πιθανότητές σας για να γίνετε δεκτοί στο Master είναι συνήθως υψηλότερες και θα σας βοηθήσουν να βρείτε καλύτερη δουλειά. Αν δεν θέλετε να κάνετε μια διατριβή, θα σας απονεμηθεί το βραβευμένο με το ακαδημαϊκό δίπλωμα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε96 περισσότερα μαθήματα αποOUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,940 EUR
Τελικό έτος Bachelor
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards