Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Με ένα Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BWL) εξ αποστάσεως IUBH Μπορείτε να ορίσετε ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα σας. Σας προετοιμάσει τους μαθητές εξ αποστάσεως μάθησης σας ειδικά για την υπόθεση των καθηκόντων σε μια ποικιλία λειτουργιών και των βιομηχανιών στα μέσα της υψηλής διαχείρισης.

Αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή ελαστικότητα, άριστη ποιότητα, μια ισχυρή πρακτικό προσανατολισμό και μια σειρά από υπηρεσίες και καινοτομίας που σας κάνουν να σπουδάζουν πιο εύκολα. καθηγητές μας είναι, επίσης, ανά πάσα στιγμή, ως πρόσωπο επαφή, έτσι ώστε στη μελέτη σας όλα δουλεύουν ρολόι.

Όλοι οι φοιτητές που εγγράφονται, θα λάβουν επίσης ένα iPad Mini Retina *. Έτσι έχετε scripts σας, εκπαιδευτικά βίντεο, podcasts και πάντα. * Δράση εξαρτώνται από την περίοδο, δείτε www.iubh-fernstudium.de/iPad

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ εξ αποστάσεως εκπαίδευση BACHELOR (BA) ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων σε απευθείας σύνδεση βαθμό

 • Βαθμός: Bachelor of Arts (BA)
 • Διάρκεια της μελέτης: είτε 6, 8 ή 12 εξάμηνα
 • Γλώσσα: Γερμανικά
 • Συντελεστές: 180 ECTS
 • Δίκη μαθήματος: δωρεάν 4 εβδομάδες δίκη
 • Επέκταση: δωρεάν μέχρι δυνατόν 36 μήνες
 • Διαπίστευση: FIBAA, ZFU (Αρ 147011th)
 • Μελέτη Έναρξη: κάθε χρόνο
 • Δοκιμές: είτε σε πολλά κέντρα μελέτης ή καθαρά σε απευθείας σύνδεση

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων σε απευθείας σύνδεση βαθμό σεμινάρια παρουσία +

 • Βαθμός: Bachelor of Arts (BA)
 • Διάρκεια της μελέτης: είτε 6, 8 ή 12 εξάμηνα
 • Γλώσσα: Γερμανικά
 • Συντελεστές: 180 ECTS
 • Δίκη μαθήματος: δωρεάν 4 εβδομάδες δίκη
 • Επέκταση: δωρεάν μέχρι δυνατόν 36 μήνες
 • Διαπίστευση: FIBAA, ZFU (Αρ 147011th)
 • Μελέτη Έναρξη: κάθε χρόνο
 • Σεμινάρια σε: Ντίσελντορφ ή Μόναχο
 • Δοκιμές: είτε σε πολλά κέντρα μελέτης ή καθαρά σε απευθείας σύνδεση

μοντέλο 3 σταδίων

Με IUBH Μπορεί να θέλετε να πάρετε το πτυχίο σας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση Bachelor of Arts στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για την επίτευξη (σε απευθείας σύνδεση μελέτη και τη μάθηση με σεμινάρια) σε τρία στάδια.

Βήμα προς βήμα είστε στο τελικό στόχο - την προετοιμασία πτυχίου του πανεπιστημίου μαζί σας, ανάλογα με τις προσωπικές σας στόχους και την εκπαίδευση, μόνο ένας μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία επίπεδα στο πρόγραμμα πιστοποιητικό. Τα επιμέρους στάδια του προγράμματός μας θα φτάσετε αυτόματα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση ορισμένων ενοτήτων του προγράμματος σπουδών. Αν θέλετε να λάβετε επιπλέον βεβαίωση του αντίστοιχου επιπέδου, αυτό είναι ένα τέλος δυνατό.

Έτσι αναδείξουν επιτυχία την εκπαίδευσή σας κάθε φορά που αποδεικνύουν με την τρέχουσα ή μελλοντικό εργοδότη σας, τι σας φέρνει πρόσθετα πλεονεκτήματα.

ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ συντομευθεί

Η αναγνώριση των εισροών, όπως μια προηγούμενη εκπαίδευση Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ή επαγγελματική εμπειρία (τραπεζίτης / γυναίκα, το λιανικό εμπόριο πωλητής / γυναίκα, Bilanzbuchhalter / -στη, Bürokaufmann / γυναίκα, κ.λπ.), μπορείτε να τις σπουδές σας συνήθως συντομεύσει και έτσι ακόμη και τα χρήματα σώσει. Έχουμε ανεβάσει μια σειρά από υπεραξίες κατ 'αποκοπή μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα και να επισυνάψουν την εγγραφή σας.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΜΕΛΕΤΗ

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση Bachelor (BA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι βασικά ανοιχτή παραδοχή. Από την πλευρά σας από μία μόνο εισαγωγή σε πανεπιστήμιο είναι, επομένως απαιτείται για την εγγραφή.

ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ (FACH) Απολυτήριο

Ως υποψήφια με προσόντα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο (Abitur) ή τεχνική σχολή (τεχνικό λύκειο), μπορείτε να εισάγετε αμέσως και χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις στα προπτυχιακών σπουδών στο IUBH.

ΜΕΛΕΤΗ ΧΩΡΙΣ Απολυτήριο

Ακόμη και χωρίς (τεχνική) λύκειο είναι δυνατή μια καταχώρηση, αν σας φέρει την ακόλουθη εμπειρία:

 • Ένα τουλάχιστον δύο έτη επαγγελματικής κατάρτισης και
 • τουλάχιστον τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

Επίσης το δίπλωμα του πλοιάρχου ή την εξέλιξη της σταδιοδρομίας (z. B. ως IHK Fachwirt / in) παρέχει στον κάτοχό της να μελετήσει αρχή.

PROBE ΜΕΛΕΤΗ

Ένα πρόγραμμα δείγμα (η οποία δεν πρέπει να συγχέεται με την ελεύθερη τεσσάρων εβδομάδων δίκη σπουδών για όλους τους φοιτητές) είναι απαραίτητη! Ξέρετε το λύκειο δεν έχουν (επαγγελματική) και την εκπαίδευσή σας / το επάγγελμα δεν έχει κανένα υπόβαθρο των επιχειρήσεων, ή την εστίαση της κατάρτισης σας / επαγγελματικής δραστηριότητας δεν εφαρμόζονται ειδικά σε ένα από τα προπτυχιακά προγράμματα μας. Αυτό θα συνέβαινε αν είχε εκπαιδευτεί ως σεφ, μηχανικό ή εκπαιδευτικούς. Εάν η εκπαίδευση αυτή πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο χρόνια και επιπλέον εμπειρία verfügst πάνω από τρία χρόνια, μια καταχώρηση από τη μελέτη του δείγματος στο πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου της επιλογής σας είναι δυνατόν. Αυτό περιλαμβάνει τα τρία πρώτα εξάμηνα σπουδών και τελειώνει αυτόματα όταν αυτή τη φορά τα δύο τρίτα των προγραμματισμένων μαθημάτων ή Οι ενότητες που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Μπορείτε να μελετήσει στη συνέχεια συνεχίζει κανονικά.

Λεπτομέρειες σχετικά με την έγκριση διστάσετε να αναφερθώ σε κανονισμούς εξέτασης της μελέτης μας. Ή, ακόμα καλύτερα, μπορείτε να ορίσετε τον εαυτό σας με την παροχή συμβουλών μελέτη μας σε συνδυασμό, τα παρόμοια που περιγράψατε τις δυνατότητες σπουδών χωρίς σχολείο.

Με τον τρόπο: Ζητήστε Δωρεάν Πληροφορίες Τώρα το υλικό και να πάρετε μια έκπληξη!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Γερμανός

Κοιτάξτε35 περισσότερα μαθήματα αποIUBH Fernstudium »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
6 - 12 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο του χρόνου.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη