Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΑ)

Allensbach University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΑ)

Allensbach University

Για να αγοράσετε ένα πρώτο πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και εξακολουθούν να παραμένουν ενεργοί; Τότε σίγουρα θα εκτιμήσετε τη χωρική και χρονική ευελιξία του σε απευθείας σύνδεση εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από εμάς που αναπτύχθηκαν πρόσφατα διοίκηση επιχειρήσεων, το οποίο θα σας οδηγήσει στο ακαδημαϊκό πτυχίο Bachelor of Arts (BA).

Εκτός από την εκπαίδευση υγιή οικονομικά σας θα λάβετε μια άριστη εξυπηρέτηση και ένα σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον με online διαλέξεις και ασκήσεις, online Repetitorien, μαθαίνοντας τις εφαρμογές και τα προαιρετικά σεμινάρια.

Επιλέξτε μια πρόσφατη μελέτη της βαρύτητας

Φυσικά, το περιεχόμενο των σπουδών σας είναι ελκυστικό και εξαιρετικά επίκαιρο. Ειδικεύονται για παράδειγμα στην Ψηφιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην ψυχολογία των επιχειρήσεων, την παροχή συμβουλών διαχείρισης, τη διαχείριση της κυκλοφορίας, στον τομέα της ενέργειας και της περιβαλλοντικής διαχείρισης ή η διαχείριση λιανικής πώλησης και ηλεκτρονικού εμπορίου ή στη Διεύθυνση Sport Business.

Θέλετε να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στη διαχείριση των επιχειρήσεων και ένα καινοτόμο, ευέλικτο και διδακτική της μάθησης εξ αποστάσεως ποιότητας σε απευθείας σύνδεση και έτσι να λάβετε ένα ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών; Στη συνέχεια, το πρόγραμμα είναι «Διοίκηση Επιχειρήσεων σε απευθείας σύνδεση (BA)» είναι ακριβώς σωστό για σας!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 180 ECTS και η κανονική περίοδος είναι 6 εξάμηνα (με βάση μελέτη πλήρους απασχόλησης).

δομή και το περιεχόμενο των μαθημάτων

Η online εξ αποστάσεως μάθηση "διοίκηση επιχειρήσεων" αποτελείται από έξι εξάμηνα στα οποία προτιμάτε να πάρετε ενότητες με τις γενικές και ειδικές αρχές της διοίκησης των επιχειρήσεων και στην ποσοτική βάση για τη λήψη αποφάσεων.

Στη συνέχεια, τα επόμενα μέρος θα ασχοληθεί με τα πλαίσια της αγοράς και του ανταγωνισμού, οι τομείς του σχεδιασμού των πληροφοριών και τη διαχείριση προστιθέμενης αξίας. Με επίκεντρο την διοίκηση επιχειρήσεων, στη συνέχεια, ειδικεύονται σε καινοτόμες και πολύ ελκυστικές περιοχές των επιχειρήσεων και της διαχείρισης. Οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν κάτω από το στοιχείο μενού "μεγάλοι".

  • Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η εξελιγμένη περιοχή ολοκλήρωσης, όπου μπορείτε να ζητήσετε σε όλα τα στάδια της μελέτης τεχνικών, μεθοδολογικών και κοινωνικών ικανοτήτων σας. Σημαντικό περιεχόμενο και τη διδακτική στοιχεία
  • ένα έργο υλοποίησης με την ομάδα εργασίας,
  • ένα σεμινάριο για την εμβάθυνση της έμαθε τα πρώτα του περιεχομένου του κύκλου,
  • ένα έργο έργο της ομάδας μαζί με τους συμφοιτητές / μέσα και
  • μια επαγγελματική φάση πρακτική να εφαρμόσουν αυτά που έχουν μάθει και να αντανακλούν στην πράξη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στη συνέχεια σχηματίζει τη διατριβή στην οποία θα αποδεικνύουν ότι μπορείτε να εκτελέσετε μια συγκεκριμένη ερώτημα χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν μελέτης και με τη χρήση επιστημονικών μεθόδων λύσης. Στο τελικό έργο που εντατικά εποπτεύεται και καθοδηγείται από το διδακτικό προσωπικό του πανεπιστημίου.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Γενικά πανεπιστήμιο, τεχνικό πανεπιστήμιο ή κολέγιο Εναλλακτικές: Επαγγελματικά προσόντα καθώς και την επαγγελματική κατάρτιση μετά το κράτος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πράξη (LHG) Baden-Württemberg

Διάρκεια της μελέτης

Η κανονική περίοδο 3 ετών (6 εξάμηνα ισχύος) αντιστοιχεί σε μια πλήρους φοίτησης, η διάρκεια της μελέτης μπορεί, συνεπώς, να παραταθεί σύμφωνα με μια μελέτη μερικής απασχόλησης. Ωστόσο, λόγω της σχετικής εμπειρίας σας ως επαγγελματίες / r θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τις σπουδές σας στο πλήρες ωράριο μάθημα συγκρίσιμα χρόνο. Εάν προσωπική ή επαγγελματική σας κατάσταση το απαιτεί, μπορείτε να επεκτείνετε τις σπουδές σας σε κάθε περίπτωση δωρεάν έως και 18 μήνες.

πτυχίο

Αφού ολοκληρώσετε όλες τις εξετάσεις με επιτυχία, θα δώσει το κολέγιο το βαθμό "Bachelor of Arts (BA)», το οποίο επιτρέπει επίσης σε σας για να λαμβάνετε το πρόγραμμα ένα μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο μας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός
Allensbach University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
36 - 54 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
11,700 EUR
Locations
Γερμανία - Konstanz, Baden-Württemberg
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Γερμανία - Konstanz, Baden-Württemberg
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών