Πολλές επιχειρήσεις βασίζονται σε διαχειριστές δικτύων για να εξασφαλίζουν την ασφάλεια των πληροφοριών, να διατηρούν δίκτυα υπολογιστών και να βοηθούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν με συστήματα υπολογιστών. Σε αυτόν τον κρίσιμο ρόλο έχετε άμεση επίδραση σε κάθε τμήμα και σε κάθε υπάλληλο, επειδή η υποδομή του δικτύου αγγίζει όλες τις πτυχές της επιχείρησης. Το πρόγραμμα του πανεπιστημίου για τη διαχείριση του δικτύου στο American National University μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις και να ανταγωνιστείτε για θέσεις μεσαίου επιπέδου όπως μηχανικοί δικτύων, διαχειριστές δικτύου διαχειριστών ή αναλυτές δικτύων στην επιχείρηση.

Μέσα από τη μελέτη των μαθημάτων, τα σενάρια εκμάθησης πραγματικού κόσμου και την πολύτιμη έκθεση σε βιομηχανικά πρότυπα εργαλεία, θα μάθετε να σχεδιάζετε και να διαχειρίζεστε δίκτυα που επικεντρώνονται στον Microsoft® Windows Server 2012. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει το σχεδιασμό, το σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων περιβάλλοντος Microsoft® από μικρά, τοπικά δίκτυα έως ολοκληρωμένα δίκτυα ευρείας περιοχής. Συγκεκριμένα θέματα περιλαμβάνουν τεχνολογίες virtualization και cloud computing, υπηρεσίες ενοποιημένης επικοινωνίας και συνεργασίας, διαχείριση Linux και διακομιστή web και αρχιτεκτονικές ασφάλειας και ασύρματων δικτύων. Επειδή τα μαθήματά μας βασίζονται σε επαγγελματικά πρότυπα πιστοποίησης, μπορείτε να αποκτήσετε το εκπαιδευτικό υπόβαθρο για να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις πιστοποίησης Microsoft®, Cisco®, CompTIA, ενώ κερδίζετε το πτυχίο σας.

Πρόγραμμα STEM

Ως πρόγραμμα STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά), οι απόφοιτοι που είναι διεθνείς φοιτητές μπορεί να είναι ικανοί να επωφεληθούν από μια επιπλέον παράταση 24 ωρών OPT (προαιρετική πρακτική κατάρτιση).

Η εμπειρία σας στη μάθηση

Το πρόγραμμα πτυχίου Bachelor of Administration για το δίκτυο απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν κατάρτιση στους κύριους τομείς των λειτουργιών και της διοίκησης του δικτύου, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν υποστήριξη χρηστών και αντιμετώπιση προβλημάτων, διαμόρφωση και συντήρηση υποδομών και διαχείριση δικτύου.

Το πρόγραμμα συνδυάζει τις τεχνικές δεξιότητες και τις γνώσεις με έμφαση στις επαγγελματικές δεξιότητες σε τομείς όπως η ηγεσία και οι επικοινωνίες. Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα μάθετε πώς να:

 • Εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στις λειτουργίες και στη διοίκηση του δικτύου.
 • Ρυθμίστε τα στοιχεία του δικτύου για τις λειτουργίες.
 • Πρόγραμμα για συνδεσιμότητα βάσεων δεδομένων.
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου και αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου.
 • Σχεδιάστε και εφαρμόστε ένα WAN και LAN.
 • Περιγράψτε, εφαρμόστε και αντιμετωπίσετε τις υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας που βασίζονται στο δίκτυο.

Οι μαθητές μπορούν επίσης να εισέλθουν στην πορεία προοδευτικής εκπαίδευσης σε διαφορετικά σημεία. που σημαίνει ότι ένας φοιτητής μπορεί να έχει αποκτήσει πτυχίο συνεργάτη σε άλλο ίδρυμα και μπορεί να μεταβιβαστεί στην ΑΝΕ για να συνεχίσει σε έναν αυξανόμενο αριθμό τομέων σε πτυχίο και μεταπτυχιακό επίπεδο - σε περιοχές με υψηλή ζήτηση, όπως η διοίκηση δικτύων, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η τεχνολογία της πληροφορίας.

Γιατί το American National University

 • Ευκολία και ευελιξία - Με ημερήσια και βραδινά μαθήματα έχετε την ευελιξία να εργαστείτε καθώς κερδίζετε το πτυχίο σας.
 • Προσωπική προσοχή - Δεν είστε απλώς ένα πρόσωπο σε ένα πλήθος, τα μικρά μεγέθη των τάξεων μας επιτρέπουν την προσωπική προσοχή από τους εκπαιδευτές.
 • Επαγγελματίες καριέρας ως εκπαιδευτές - Με τρέχοντα και συναφή προγράμματα σπουδών, θα μάθετε από εκπαιδευτές με πραγματική εμπειρία στον τομέα που θα σας καθοδηγήσει και θα σας καθοδηγήσει.
 • Υπηρεσίες καριέρας - Η ομάδα καριέρας μας αρχίζει να σας βοηθάει προτού αποφοιτήσετε με το βιογραφικό σας σημείωμα, τις συνοδευτικές επιστολές, τις τεχνικές συνέντευξης και τον τρόπο αναζήτησης μεγάλων ευκαιριών σταδιοδρομίας.
 • Οφέλη από τους αποφοίτους - Η υποστήριξή μας δεν τελειώνει στην αποφοίτηση, ως απόφοιτος θα έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες σταδιοδρομίας μας και στα μαθήματα επανεκπαίδευσης που είναι διαθέσιμα καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποAmerican National University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη