BSc (Hons) Ποινική Ψυχολογία

Μελετήστε το ταχέως αναπτυσσόμενο πεδίο της εγκληματικής ψυχολογίας με αυτό το διεθνώς εστιασμένο προπτυχιακό πρόγραμμα *. Αυτή η συνεχώς εξελισσόμενη πειθαρχία επικεντρώνεται στη διασταύρωση μεταξύ εγκληματολογίας και ψυχολογίας, επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε θεωρίες, μεθόδους και έρευνα για να κατανοήσετε κάποια από τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει το σημερινό σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Δημιουργήθηκε από ειδικούς σε θέματα, το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να μελετήσετε μαζί με τους συναδέλφους επαγγελματίες και τους συμμαθητές σας για να λάβετε μέρος σε ενότητες που προκαλούν σκέψη, καλύπτοντας θέματα όπως ο χαρακτηρισμός παραβατών, η διαχείριση κινδύνων και η αποκατάσταση των παραβατών. Το μάθημα υπογραμμίζει τη σημασία της πρακτικής που βασίζεται στην τεκμηρίωση μαζί με την ενσωμάτωση της ψυχολογικής θεωρίας για την κατανόηση, τη μείωση και την πρόληψη της παράνομης συμπεριφοράς. Θα μελετήσετε επίσης τους βασικούς τομείς της ψυχολογίας, συμπεριλαμβανομένης της γνωσιακής, της κοινωνικής και της αναπτυξιακής ψυχολογίας.

Ψάχνετε για την πρόοδο στην καριέρα σας; Ή ίσως θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο ρόλο; Η Πτυχιακή Ψυχολογία BSc (Hons) θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε την εκπαίδευσή σας στις εργασιακές σας και οικογενειακές δεσμεύσεις, καθώς μελετάτε 100% σε απευθείας σύνδεση και μερικής απασχόλησης. Οι απόφοιτοι του μαθήματος θα έχουν επίσης μια ολιστική αντίληψη τόσο της εγκληματολογίας όσο και της ψυχολογίας, πέρα ​​από ένα ευρύ φάσμα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της κριτικής σκέψης, της έρευνας, της αυτοκίνησης και της επικοινωνίας.

Σημείωση: Το μάθημα αυτό δεν είναι διαπιστευμένο από την British Psychological Society (BPS).

* Η ημερομηνία έναρξης και οι λεπτομέρειες αυτού του μαθήματος εξακολουθούν να υπόκεινται στην έγκριση του πανεπιστημίου. Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η έγκριση από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, θα προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία ή θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων. Αν χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα αυτό ως μέρος της διαδικασίας επικύρωσης του Πανεπιστημίου του Essex, θα σας το γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Μάθηση και αξιολόγηση


Εισαγωγή

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα της μελέτης σας, επιλέγονται οι επιλογές μελέτης και η διαθεσιμότητα της μονάδας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Καθώς είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Οι αναθέσεις Ψυχολογικής Ψυχολογίας βασίζονται στην πραγματική εργασιακή εμπειρία και αξιολογούνται από τους καθηγητές σε συνεχή βάση.

Γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

 • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών σας, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης
 • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογείται για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο
 • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους
 • διασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή
 • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της Πτυχικής Ψυχολογίας του BSc (Hons), θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex στο Colchester Campus.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Ενώ το πτυχίο BSc (Hons) Criminal Psychology προσφέρεται για καριέρα στην ποινική δικαιοσύνη, οι δεξιότητες και οι γνώσεις που αποκτώνται από τη μελέτη του προγράμματος αναζητούνται επίσης από τους εργοδότες από ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η ασφάλεια, το μάρκετινγκ, η έρευνα, η ακαδημαϊκή κοινότητα και οι επιχειρήσεις .

Προυποθέσεις εισόδου

Έχουμε ευέλικτες απαιτήσεις εισόδου που εξετάζουν τόσο την ακαδημαϊκή όσο και την εργασιακή εμπειρία σας. Υπάρχουν δύο διαδρομές εισόδου στο πρόγραμμα BSc (Hons) Criminal Psychology:

1. Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισαγωγής για το πτυχίο Ψυχολογίας του Πτυχίου BSc (Hons), πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

 • Τρία επίπεδα Α ή ισοδύναμα. συν
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Academic) 6.0 ή ισοδύναμο.
 • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες χώρες:

 • Αντίγκουα και Μπαρμπούντα
 • Αυστραλία
 • οι Μπαχάμες
 • Μπαρμπάντος
 • Μπελίζε
 • Καναδάς*
 • Δομινίκα
 • Γρενάδα
 • Γουιάνα
 • Ιρλανδία
 • Ιαμαϊκή
 • Νέα Ζηλανδία
 • Άγιος Χριστόφορος και Νέβις
 • Αγία Λουκία
 • Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες
 • Τρινιντάντ και Τομπάγκο
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • ΗΠΑ

Απαιτείται να περάσετε την αρχική σας σειρά μαθημάτων κατά τις πρώτες 21 ημέρες του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

2. Διαδρομή Είσοδος Εργασίας

Για να υποβάλετε αίτηση για πτυχίο BSc (Hons) Ποινικής Ψυχολογίας μέσω της Διαδρομής Εισαγωγικής Εμπειρίας σας, πρέπει να πληρούνται τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Μαθηματικά GCSE και Αγγλικά σε βαθμό C ή παραπάνω, ή ισοδύναμο.
 • Τριετής σχετική εργασιακή εμπειρία. συν
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Academic) 6.0 ή ισοδύναμο.
 • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά εάν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από τις προαναφερόμενες χώρες.

Απαιτείται να περάσετε την αρχική σας σειρά μαθημάτων κατά τις πρώτες 21 ημέρες του μαθήματος για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο University of Essex Online για μια δοκιμαστική περίοδο 21 ημερών. Γι 'αυτό έχουμε εισαγάγει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας. Αν ξεκινήσετε την πορεία και αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε30 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
48 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
18,480 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη