BA (Hons) στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων

The Open College of the Arts

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BA (Hons) στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων

The Open College of the Arts

Περίληψη

Αυτό το μοναδικό πτυχίο BA (Hons) Interior Design Open δίνει έμφαση στη θετική αναμόρφωση των στάσεων και των προκαταλήψεων του εσωτερικού σχεδιασμού. Έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη φιλοδοξία και τη δημιουργικότητα έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να γίνουν ονειροπόλοι χώροι, αρχιτεκτονικοί ερευνητές και παιχνιδιάρικοι καινοτόμοι εσωτερικών χώρων.

Επισκόπηση του πτυχίου

Ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων BA (Hons) θα ενθαρρύνει τους μαθητές να προωθήσουν και να προτείνουν νέα και καινοτόμα επαγγέλματα του χώρου και θα επιτρέψουν στους σπουδαστές την ελευθερία να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ταυτότητες σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας ψηφιακό και αναλογικό λογισμικό και τεχνικές. Το μάθημα θα ενθαρρύνει τους μαθητές να διερευνήσουν δημιουργικά και να αμφισβητήσουν την έννοια του χώρου και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται, ενώ παράλληλα εισάγει σταδιακά τις τεχνικές, πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες του εσωτερικού σχεδιασμού. Οι μαθητές θα αμφισβητήσουν τόσο τη φυσική όσο και την αόρατη, να ξεκινήσουν αυστηρές μεθόδους διεξαγωγής έρευνας και πειραματισμού, ως το θεμέλιο των φανταστικών και καλά υλοποιημένων σχεδίων.

Στόχοι σπουδών

  • Να διευρύνει την πρόσβαση στην εκπαίδευση στον εσωτερικό σχεδιασμό μέσω ανοικτής και ευέλικτης μάθησης.
  • Να παρέχει ένα διανοητικά διεγερτικό πρόγραμμα βασισμένο σε πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας και υποστήριξη εκπαιδευτών.
  • Να αναπτύξουν τις δημιουργικές ικανότητες των μαθητών και την ικανότητά τους να συνθέτουν, να αντανακλούν, να απαντούν, να εφαρμόζουν και να προσομοιώνουν τα ευρήματα.
  • Να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές αναπτύσσουν μια ικανότητα υψηλού επιπέδου στο 2D
  • Η ανάπτυξη της κριτικής αντίληψης των μαθητών στα θεωρητικά και εννοιολογικά θέματα κεντρικά στην πρακτική του εσωτερικού σχεδιασμού και στο κοινωνικό, ιστορικό και πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο ασκείται.
  • Προώθηση υψηλού επιπέδου δεοντολογικών και επαγγελματικών προτύπων και συνειδητοποίηση των ευθυνών και των εξελίξεων που αφορούν τον εσωτερικό σχεδιασμό.
  • Να αναπτύξουν αυτόνομους εκπαιδευόμενους ικανούς να εφαρμόσουν πνευματικές και πρακτικές δεξιότητες σε έναν επιλεγμένο χώρο εσωτερικού σχεδιασμού κατάλληλου για την απασχόληση, την περαιτέρω μελέτη ή τη δια βίου μάθηση.
  • Να παρέχει ένα περιβάλλον στο οποίο ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την άποψή του για τον κόσμο και την αλληλεπίδρασή του με αυτό τόσο οπτικά όσο και διανοητικά.

Ο δημιουργικός τομέας απασχολεί 1,9 εκατομμύρια άτομα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μελετώντας το βαθμό OCA BA (Hons) Εσωτερικού Σχεδιασμού, μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στις δημιουργικές βιομηχανίες εργάζοντας με μερική απασχόληση ή κάνοντας μια πρακτική άσκηση ενώ παράλληλα κερδίζετε τα ακαδημαϊκά προσόντα σας ταυτόχρονα.

Η επίτευξη πτυχίου στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων σας προετοιμάζει για μια καριέρα σε διάφορους τομείς. Μέσα από τις ευρείες πρακτικές και θεωρητικές δεξιότητες που θα έχετε αποκτήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι όχι μόνο για μια καριέρα ειδικά στους τομείς της Interior Design, αλλά σε μια σειρά βιομηχανιών και τομέων. Εκτός από την καριέρα σας ως Σχεδιαστής Εσωτερικών, θα έχετε μια επαγγελματική σταδιοδρομία όπως δάσκαλος, λέκτορας, επιμελητής, καλλιτέχνης ή σύμβουλος καλλιτεχνών, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ανοικτά σε σας.

Λόγω της έμφασης που δίνει η OCA στην πρακτική εργασία, θα έχετε ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο εργασιών που θα σας μεταφέρει σε δυνητικούς εργοδότες και εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα blog για να τεκμηριώσετε το ταξίδι σας στη μάθηση καθόλη τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε ήδη μια πλούσια παρουσία στο διαδίκτυο η οποία μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο πλεονέκτημα για την προώθηση του μελλοντικού σας έργου στον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σταδιοδρομίες σας, το πτυχίο OCA BA (Hons) Interior Design μπορεί να σας οδηγήσει, δείτε το Prospects.ac.uk.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 3, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Barnsley, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Barnsley, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών