Read the Official Description

Επισκόπηση Μαθημάτων

Το μάρκετινγκ είναι παντού και έχει μια βαθιά επίδραση στη μέρα με την ημέρα επιλογές που κάνουμε, από τα ρούχα που φοράμε στα τρόφιμα που τρώμε. Ωστόσο, η αριστεία μάρκετινγκ δεν είναι μόνο συμβεί αυτόματα? απαιτεί την προσεκτική εφαρμογή και των δύο «επιστήμη» και «δημιουργικότητα» για να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν κοινοποιείται με επιτυχία στο κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Αυτό το πρόγραμμα πτυχίο μάρκετινγκ σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία μάρκετινγκ και τη γνώση ζήτησε από τους εργοδότες στη δυναμική παγκόσμια αγορά εργασίας σήμερα. ΒΑ μας (Hons) στο Μάρκετινγκ (Top up) έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια πλήρη κατανόηση των βασικών δεξιοτήτων και πρακτικών που εμπορεύονται τα στελέχη και οι οργανώσεις τους χρησιμοποιούν για να κάνουν συνειδητές αποφάσεις μάρκετινγκ που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής τους.

Πιο συγκεκριμένα, θα μάθετε πώς να αξιολογήσουν κριτικά βασικά μοντέλα μάρκετινγκ και την εφαρμογή τους σε ένα επιχειρηματικό πρόβλημα της πραγματικής ζωής σε στρατηγικό επίπεδο με τη διεξαγωγή δική σας έρευνα του έργου.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin: Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin επωφεληθείτε από τις μεγάλες προοπτικές απασχόλησης. Πάνω από το 90% των αποφοίτων έχουν απασχόληση ή την περαιτέρω μελέτη έξι μήνες μετά την αποφοίτησή του, καθιστώντας Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin δεύτερη μόνο στο Πανεπιστήμιο του Cambridge από αυτή την άποψη. Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin έχει πάνω από 30.000 φοιτητές, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στα ανατολικά της Αγγλίας.

Σε ποιους απευθύνεται;

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα σας εξοπλίσει για μια καριέρα στον κλάδο της εμπορίας, παρέχοντας μια σειρά από πρακτικές και θεωρητικές δεξιότητες που μπορούν να μεταφερθούν με τη λειτουργία της εμπορίας του κάθε οργανισμού. Η παγκόσμια εστίαση αυτού του προγράμματος είναι να αναπτύξει την ικανότητά σας να αναλύσει στρατηγικά πολύπλοκες καταστάσεις των επιχειρήσεων και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σας από τους διάφορους παράγοντες που διαμορφώνουν σήμερα τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των καταναλωτών, σε τοπικό και παγκόσμιο πλαίσιο. Είναι ελκυστικό και τόνωση, με έμφαση στην απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων.

Προϋποθέσεις εισαγωγής:

 1. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ισοδυναμεί με τρεις GCSE και δύο επίπεδα Α 2. Επίπεδο 5 Advanced Diploma / Higher National Diploma ή 3-5 χρόνια εμπειρίας μάρκετινγκ (αξιολογούνται σε κατά περίπτωση) 3. Μια καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Οι υποψήφιοι που κατέχουν την EduQual Επίπεδο 5 Εκτεταμένη Professional Diploma in Marketing ή Edexcel Higher National Diploma in Marketing θα είναι επιλέξιμες για άμεση είσοδο στην BA (Hons) in Marketing συμπληρώνεται ο.

Τι περιλαμβάνει;

Η ακόλουθη περιλαμβάνεται για όλους τους τρόπους μελέτης:

 • Το υλικό των μαθημάτων που περιλαμβάνουν δομημένα ομόλογα διαλέξεων, πρακτικών εφαρμογών δίνοντας πραγματικό κόσμο παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων που σας προκαλούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις σας
 • Αξιολόγηση υλικών μέσω μας (IMSS) Ολοκληρωμένο Modular System Μελέτη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης
 • LS online κοινότητα για να κρατήσει σε επαφή και να τα μοιραστούν με τους μαθητές σε απευθείας σύνδεση
 • Μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που περιέχει κείμενα συνιστώμενες μελέτη και βιβλία αναφοράς διαθέσιμο για online ανάγνωση
 • Εκθέσεις της αγοράς Mintel, παρέχοντας τις εκθέσεις της βιομηχανίας, χρηματοοικονομική ανάλυση και τα στοιχεία της εταιρείας
 • Δύο δωρεάν ψηφιακές εκδόσεις για την υποστήριξη της αναθεώρησης σας

Επιπλέον, θα λάβετε επίσης τα εξής:

 • Καλώς webinar κατά την έναρξη μαθημάτων
 • Συνδεδεμένοι σεμινάρια για την εκχώρηση / εργαστήρια εξετάσεων
 • Ένα ειδικό ένας-προς-έναν δάσκαλο έχει εκχωρηθεί για την παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης καθ 'όλη τη διάρκεια
 • Εποπτεία για όλες τις ενότητες μεγάλο έργο

σύνοψη ενότητα

Μέχρι το τέλος αυτού του προγράμματος, θα πρέπει να είναι σε θέση να:

 • Επίδειξη μια ολοκληρωμένη κατανόηση της θεωρίας του μάρκετινγκ
 • Ανάλυση στρατηγική συμπεριφορά της αγοράς
 • Κατανοήστε τις αρχές και τις ευθύνες των άλλων λειτουργιών διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων πόρων, της λογιστικής και οικονομικών
 • Δείτε μια πραγματική ευαισθητοποίηση και την κατανόηση των σύγχρονων παγκόσμιων προβλημάτων των επιχειρήσεων

Σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, θα είστε σε θέση να:

 • Εφαρμόστε τις σχετικές τεχνικές για τον εντοπισμό και την αξιοποίηση των ευκαιριών της αγοράς
 • Επινοήστε κατάλληλους στόχους μάρκετινγκ γύρω από την απόκτηση και διατήρηση πελατών
 • Σχεδιασμό και την εκτέλεση ερευνητικών έργων
 • Αποτελεσματικά ανακοινώνει τα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε επίπεδο είναι κατάλληλο για το κοινό
 • Το μάθημα αυτό προσφέρει μια καλή ισορροπία μεταξύ των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών περιεχόμενο. Η έμφαση δίνεται στην παράδοση μια καλή γείωση στο μάρκετινγκ και τη διαχείριση της θεωρίας, ενώ παράλληλα σας προετοιμάζει για μια επιτυχημένη καριέρα. Καλλιεργεί επίσης την πνευματική ικανότητα να σας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει να αναπτύσσει και να συμβαδίζει με ένα μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Program taught in:
Αγγλικά

See 3 more programs offered by London School of Marketing »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Open Enrollment
Duration
6 - 15 Μήνες
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Open Enrollment
Ημερομηνία λήξης
Άλλο