Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περίληψη

Με την ανοιχτή μαθησιακή μας προσέγγιση, ο τίτλος οπτικοακουστικών επικοινωνιών της OCA (που αποτελείται από μαθήματα Γραφιστικής και Εικονογράφησης) παρέχει μια πραγματική εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στην πανεπιστημιούπολη. Τα εμπνευσμένα υλικά διδασκαλίας σας δίνουν τη δυνατότητα να δουλεύετε με τον δικό σας ρυθμό, στον δικό σας χρόνο και όποτε επιλέγετε να σπουδάσετε.

Επισκόπηση του πτυχίου

Το μάθημα Visual Communication BA (Hons) προσφέρει μια προσβάσιμη εμπειρία εξ αποστάσεως εκμάθησης μέσω της οποίας οι μαθητές ενθαρρύνονται να αναπτύξουν μια αίσθηση οπτικής έρευνας, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αρχίσουν να βρίσκουν μια προσωπική δημιουργική φωνή μέσα στην πρακτική τους. Το μάθημα παρέχει μια διεπιστημονική προσέγγιση για τη μελέτη μέσω της οποίας οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν και να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, κινούνται προς την κατεύθυνση της ειδικότητας στο γραφιστικό σχεδιασμό, την απεικόνιση ή συνδυασμό αυτών των θεμάτων.

Στόχοι σπουδών

  • Να διευρύνει την πρόσβαση στην τέχνη και το σχεδιασμό της εκπαίδευσης στο προπτυχιακό επίπεδο μέσω της ανοικτής και ευέλικτης μάθησης.
  • Να παρέχει ένα διεπιστημονικό μάθημα σχεδιασμού και απεικόνισης μέσω του οποίου οι μαθητές αναπτύσσουν ειδικότητες.
  • Να παρέχει ένα διανοητικά διεγερτικό πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε υψηλής ποιότητας υλικό μελέτης και στη στήριξη εκπαιδευτών.
  • Να ενθαρρύνει την ανάπτυξη προσωπικής ή / και επαγγελματικής κατανόησης των πρακτικών οπτικής επικοινωνίας και να δημιουργήσει μια προσωπική δημιουργική φωνή μέσα σε αυτές.
  • Μια ευκαιρία για τους μαθητές να εφαρμόσουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την κατανόησή τους δημιουργικά και μέσα σε ένα εύρος κατάλληλων πλαισίων.
  • Ανάπτυξη αυτόνομων μαθητών ικανών να εφαρμόσουν πνευματικές και πρακτικές δεξιότητες μέσα στην απασχόληση, τη μόνη πρακτική, την περαιτέρω μελέτη ή τη δια βίου μάθηση.

Ο δημιουργικός τομέας απασχολεί 1,9 εκατομμύρια άτομα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Έκθεση του Οργανισμού Σχεδιασμού του Συμβουλίου Σχεδιασμού του 2010 υπογραμμίζει ότι το 87% των συμβούλων σχεδιασμού απασχολεί λιγότερους από 10 υπαλλήλους υποστηρίζοντας την άποψη ότι οι αναδυόμενοι σχεδιαστές πρέπει να έχουν τις δεξιότητες για να μπορούν να εργάζονται σε μικρές ομάδες και να μπορούν να εγκατασταθούν σε μικρές επιχειρήσεις και ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Το πτυχίο αυτό έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές να γίνουν επαγγελματίες οπτικοακουστικών επικοινωνιών και αυτόνομοι εκπαιδευόμενοι, ικανός να εφαρμόσει τις πνευματικές και δημιουργικές δεξιότητές τους σε έναν επιλεγμένο τομέα απασχόλησης, περαιτέρω σπουδών ή δια βίου μάθησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποThe Open College of the Arts »

Τελευταία ενημέρωση October 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη