Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περίληψη

Το πρόγραμμα θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε εμπειρία γραψίματος σε ποικίλες λογοτεχνικές μορφές, όπως γραπτή ζωή, ποίηση, γραφή, σύντομη μυθοπλασία και γραφή για παιδιά, καθώς και ανάπτυξη της κριτικής σας κατανόησης των θεωρητικών και εννοιολογικών θεμάτων που είναι κεντρικά για την πρακτική της Γραφή.

Επισκόπηση του πτυχίου

Το πρόγραμμα σπουδών OCA BA (Hons) Creative Writing είναι ευαίσθητο στο γεγονός ότι οι φοιτητές θα εγγράφονται σε διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας γραφής. Μερικοί θα είναι αρχάριοι για τους οποίους πρόκειται για μια πρώτη σοβαρή προσπάθεια δημιουργικής γραφής και θέλουν να γίνουν συγγραφέας δημοσιευμένων έργων. άλλοι μπορεί να έχουν ήδη ένα χαρτοφυλάκιο δημοσιευμένων εργασιών πίσω τους. Ό, τι φέρνουν μαζί τους στο πτυχίο τους, οι σπουδές μέσα από το OCA θα παράσχουν ένα δομημένο και υποστηρικτικό πλαίσιο εντός του οποίου θα μπορέσουν να καλλιεργήσουν το σχηματισμό τους ως συγγραφείς και να αποκτήσουν εκπαιδευτική επικύρωση για το έργο τους. Οι μονάδες του επιπέδου 6 έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την ευκαιρία να επικεντρωθούν σε ένα δημιουργικό έργο μεγάλης κλίμακας. Η πρόοδός σας προς την παραγωγή διευκολύνεται από ένα μοντέλο καθοδήγησης της σχέσης δάσκαλος-φοιτητής. οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν το δάσκαλό τους σε αυτό το επίπεδο, επιλέγοντας το συγκεκριμένο άτομο του οποίου η εξειδικευμένη εμπειρογνωμοσύνη ταιριάζει περισσότερο με τη φύση των προβλεπόμενων εργασιών.

Γνωρίστε τους δασκάλους: Joanna Ezekiel από το Open College of Arts στο Vimeo.

Στόχοι σπουδών

  • Εξασφαλίστε ότι οι μαθητές θα αποκτήσουν μια εμπειρία γραφής σε μια ποικιλία λογοτεχνικών μορφών και ειδών ως σκάφος και ως εργαλείο για να εξερευνήσετε το περιβάλλον και την εμπειρία μας.
  • Παρέχετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βασίζεται σε υλικά υψηλής ποιότητας και υποστηρίζεται από αλληλεπίδραση με τους διδάσκοντες - όλοι οι οποίοι, εκτός από έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους, συμμετέχουν ενεργά γραπτώς.
  • Αναπτύξτε τις δημιουργικές ικανότητες των μαθητών και την ικανότητά τους να ερμηνεύουν και να εφαρμόζουν.
  • Αναπτύξτε την κατανόηση των φοιτητών σχετικά με μια σειρά από βασικά ζητήματα στο δημιουργικό γράψιμο και την ενδυνάμωσή τους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι κοινωνικοί, ιστορικοί και πολιτιστικοί παράγοντες επηρεάζουν τους συγγραφείς και τους συγγραφείς. Ενθαρρύνετε τους μαθητές να εκτιμήσουν την οικεία αλληλεξάρτηση μεταξύ ανάγνωσης και γραφής και να διαβάσουν ευρέως και βαθιά - ειδικά σε εκείνα τα είδη στα οποία γράφουν.
  • Παρέχετε ένα περιβάλλον που προτρέπει τους μαθητές να σκεφτούν το δικό τους και το γράψιμο των άλλων, ανοίγοντας έτσι τη δυνατότητα αλλαγής της δημιουργικής τους πρακτικής.
  • Αναπτύξτε αποτελεσματικούς επαγγελματίες γραφής που εμφανίζουν αυτογνωσία, αναλυτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες και υψηλό βαθμό αντανάκλασης.
  • Ανάπτυξη αυτόνομων εκπαιδευόμενων ικανών να εφαρμόσουν πνευματικές και πρακτικές δεξιότητες σε έναν επιλεγμένο τομέα γραπτών επικοινωνιών κατάλληλων για την απασχόληση για να γίνουν συγγραφείς δημοσιευμένων εργασιών, περαιτέρω σπουδών ή δια βίου μάθησης.

Ο δημιουργικός τομέας απασχολεί 1,9 εκατομμύρια άτομα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μελετώντας το πτυχίο Creative Writing του OCA BA (Hons), μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στις δημιουργικές βιομηχανίες εργάζοντας με μερική απασχόληση ή κάνοντας μια πρακτική άσκηση ενώ παράλληλα κερδίζετε τα ακαδημαϊκά προσόντα σας ταυτόχρονα. Η μελέτη ενός πτυχίου Creative Writing γίνεται συνήθως με σκοπό να γίνει συγγραφέας δημοσιευμένων έργων. Μια τέτοια δέσμευση μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία και ως εκ τούτου συνήθως ξεκινά ενώ χρησιμοποιείται ήδη. Εκτός από την προετοιμασία σας για τον τελικό στόχο να γίνει ένας συγγραφέας που δημοσιεύεται, ένα πτυχίο Creative Writing μπορεί επίσης να σας προετοιμάσει για την απασχόληση σε συναφείς τομείς, όπως στην επιμέλεια, την τεχνική γραφή και στον εκδοτικό τομέα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποThe Open College of the Arts »

Τελευταία ενημέρωση October 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη