Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περίληψη

Το πτυχίο OCA BA (Hons) Creative Arts σας προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία αν έχετε πάθος για περισσότερες από μία καλλιτεχνικές πρακτικές. Αυτό το ανοικτό πρόγραμμα σπουδών σας επιτρέπει να επιλέξετε από το πλήρες φάσμα μαθημάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που διατίθενται μέσω του OCA, συνδυάζοντας τη μελέτη της τέχνης, της δημιουργικής γραφής, της ιστορίας της τέχνης, της χαρακτικής, της γλυπτικής, της μουσικής, του γραφικού σχεδιασμού, της απεικόνισης, του σχεδιασμού βιβλίων και της φωτογραφίας. Μπορείτε να συνδυάσετε τα πολυμέσα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, να σπουδάσετε ποίηση και μουσική για παράδειγμα ή να καλλιτεχνήσετε μαζί με το δημιουργικό γράψιμο ή την απεικόνιση μαζί με τη φωτογραφία.

Επισκόπηση του πτυχίου

Το Creative Arts Open Degree παρέχει μια μοναδική ευκαιρία στους σπουδαστές του OCA να εκπληρώσουν το δημιουργικό τους δυναμικό με τη μελέτη δύο ειδικοτήτων σε βάθος έως το επίπεδο σπουδών. Η ανάπτυξη ενός νέου επιπέδου έξι προγράμματος για αυτό το πτυχίο δίνει μια πραγματική ευκαιρία να αναπτυχθεί στην ικανότητά του να συγχωνεύσει δύο ξεχωριστές επιστημονικές κλάσεις και να δημιουργήσει ένα τελικό σώμα εργασίας, να δημιουργήσει ένα πλαίσιο στο έργο αυτό και να αναπτύξει μια κατανόηση μιας επαγγελματικής πρακτικής.

Στόχοι σπουδών

  • Να διευρύνει την πρόσβαση στην εκπαίδευση στις δημιουργικές τέχνες στο προπτυχιακό επίπεδο μέσω της ανοικτής και ευέλικτης μάθησης.
  • Εξασφαλίστε ότι οι μαθητές θα αποκτήσουν τις τεχνικές δεξιότητες σε κάθε έναν από τους κλάδους που επιλέχθηκαν για να σχηματίσουν ένα σταθερό υπόβαθρο για περαιτέρω ανάπτυξη.
  • Να παρέχει ένα διανοητικά διεγερτικό διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε υψηλής ποιότητας υλικό μελέτης και υποστήριξη εκπαιδευτών.
  • Να αναπτύξουν τις δημιουργικές ικανότητες των μαθητών και την ικανότητά τους να ερμηνεύουν και να εφαρμόζουν.
  • Η ανάπτυξη της κριτικής αντίληψης των μαθητών σχετικά με τα θεωρητικά και εννοιολογικά θέματα που είναι κεντρικά για την πρακτική της δημιουργικής τέχνης και το κοινωνικό, ιστορικό και πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο ασκείται.
  • Να παρέχει ένα περιβάλλον στο οποίο ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την άποψή του για τον κόσμο και την αλληλεπίδρασή του με αυτό τόσο καλλιτεχνικά όσο και διανοητικά.
  • Προώθηση υψηλού επιπέδου δεοντολογικών και επαγγελματικών προτύπων και συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι υπάρχουσες και νέες εξελίξεις στους τομείς των δημιουργικών τεχνών για την επέκταση των τομέων εφαρμογής τους.
  • Ανάπτυξη αυτόνομων μαθητών ικανών να εφαρμόσουν πνευματικές και πρακτικές δεξιότητες σε έναν επιλεγμένο χώρο της σύγχρονης δημιουργικής τέχνης, κατάλληλη για την απασχόληση, την περαιτέρω μελέτη ή τη δια βίου μάθηση.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποThe Open College of the Arts »

Τελευταία ενημέρωση October 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη