BA (Hons) εγκληματολογίας και της ποινικής δικαιοσύνης

University of Essex Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BA (Hons) εγκληματολογίας και της ποινικής δικαιοσύνης

University of Essex Online

BA (Hons) Εγκληματολογία και ποινική δικαιοσύνη

ΒΑ μας βαθμός (Hons), Εγκληματολογία και Ποινική Δικαιοσύνη είναι ένα ευρύ πρόγραμμα σπουδών που διερευνά τόσο τις κοινωνικές και προσωπικές πτυχές του εγκλήματος. Εξετάζει μερικές από τις πιο σοβαρές ανησυχίες που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία, όπως: Τι προκαλεί την εγκληματικότητα και την ποινική συμπεριφορά; Μπορεί να προληφθεί το έγκλημα; Πώς και γιατί πρέπει να τιμωρούμε τους παραβάτες; Πώς σύνδεσμο ποινικής δικαιοσύνης με την κοινωνική δικαιοσύνη; Το μάθημα απαιτεί κριτική εμπλοκή με τη θεωρία της εγκληματολογίας, τις μεθόδους έρευνας και την ιστορία του εγκλήματος και της τιμωρίας.

Γιατί να μελετήσει αυτό το θέμα;

Σπουδές BA (Hons), Εγκληματολογία και Ποινική Δικαιοσύνη θα σας παρέχει με ένα φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων, χρήσιμων για μια καριέρα στο πλαίσιο του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης ή σε άλλους τομείς, όπως η δημόσια πολιτική, κοινωνική εργασία ή την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα κερδίσει την κατανόηση των κοινωνικών και προσωπικές πτυχές του εγκλήματος, να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, και να έχουν εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να αναλύσει και να σκεφθούν διαφορετικά κοινωνιολογική, νομική και οικονομικές θεωρίες. Θα αποκτήσει επίσης μεταβιβάσιμες δεξιότητες στον τομέα της έρευνας, της διαχείρισης του χρόνου και γραπτή επικοινωνία.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό πανεπιστημιακό περιβάλλον, online μαθήματα βαθμό μας χρησιμοποιούν ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση και διαχείριση της μαθησιακής διαδικασίας σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτή η εκπαιδευτική πλατφόρμα επιτρέπει τους μαθητές και καθηγητές να λάβουν ενεργά μέρος σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούσετε και να δείτε, ζωντανές διαλέξεις και σεμινάρια μέσω του διαδικτύου. Η μελέτη διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση και το πρόγραμμα σπουδών μπορούν να χωρέσουν γύρω από το έργο σας και τις προσωπικές δεσμεύσεις.

Θα υποστηρίζονται σε όλη την πορεία της ποινικής δικαιοσύνης σας με ένα ειδικό σύμβουλο Φοιτητών και έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν τακτικά με τους συμμαθητές και το δάσκαλό σας.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Έχουμε υιοθετήσει μια προσέγγιση ανάθεση με βάση την αξιολόγηση, αντί των εξετάσεων. Οι Εγκληματολογίας και την ποινική δικαιοσύνη αναθέσεις με βάση την πραγματική ζωή εργασιακή εμπειρία και να αξιολογούνται από τους εκπαιδευτές σε συνεχή βάση.

Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με:

  • δείχνει σημάδια σας με σαφήνεια στο βαθμολόγιο σας, τα οποία μπορούν να προβληθούν κάθε φορά που θα συνδεθείτε στην πλατφόρμα μάθησης?
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το βαθμολόγιο σας είναι πάντα ενημερωμένο?
  • την αξιολόγηση των εργασιών σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένει για το τέλος του έτους εξετάσεις?
  • εξασφαλίζοντας έχετε τακτική επαφή με Student σύμβουλο σας?
  • η απλότητα και η διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης μας.

Έχουμε επίσης μια πολιτική για τη διασφάλιση ότι το έργο που υποβάλλονται από τους φοιτητές είναι αυθεντικό. Όπως επίσης και το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καλά οργανωμένο σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης ώστε να ελέγχεται για λογοκλοπή.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου σας Πτυχίο στην Εγκληματολογία και Ποινική Δικαιοσύνη, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ Πανεπιστημιούπολη.

Προορισμοί Καριέρα

Θέσεις εργασίας που συνδέονται με την εγκληματολογία και της ποινικής δικαιοσύνης είναι πολύ διαφορετικές και αυτό το μάθημα παρέχει άριστη κατάρτιση για την εργασία εντός της αστυνομίας, κοινωνικής επανένταξης, φυλακές, εργασίες για τη νεολαία, τη νεολαία παράνομων υπηρεσιών και ιδιωτικού και εθελοντικού τομέα. Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν ρόλους εντός των υπηρεσιών ποινικής δικαιοσύνης, όπως αξιωματικοί δικαστήριο επιμέλεια και τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ εργαζομένων. Οι φοιτητές έχουν επίσης κινηθεί σε δημόσια υπηρεσία, τη δημοσιογραφία ή επαγγελματικές θέσεις στον τομέα του εθελοντισμού, όπως εράνους και διαχειριστές του έργου.

Προυποθέσεις εισόδου

Έχουμε ευέλικτες απαιτήσεις εισόδου που εξετάζουν τόσο ακαδημαϊκή και επαγγελματική βάση την εμπειρία σας, καθώς και το κίνητρό σας για να κάνει το μάθημα. Υπάρχουν δύο διαδρομές εισόδου στην ΒΑ μας (Hons), Εγκληματολογία και πτυχιακό πρόγραμμα Ποινική Δικαιοσύνη: 1 - Ακαδημαϊκό διαδρομής εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις Ακαδημαϊκό διαδρομής εισόδου για την ΒΑ μας (Hons), Εγκληματολογία και πτυχιακό πρόγραμμα Ποινική Δικαιοσύνη θα πρέπει να διαθέτει τα εξής προσόντα κατ 'ελάχιστον:

  • Δύο Α-επίπεδα, ή ισοδύναμο? συν
  • Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, IELTS (Academic) 6.0 ή ισοδύναμο.
  • Αν δεν έχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους μαθητές να περάσουν δωρεάν δοκιμαστική έκδοση στο διαδίκτυο.

2 - Άνοιγμα διαδρομής εισόδου

Αναγνωρίζουμε ότι μπορείτε να αποκτήσουν δεξιότητες σε μια ευρεία ποικιλία των τρόπων και ότι η προηγούμενη ακαδημαϊκή επίδοση δεν είναι ο μόνος δείκτης της ικανότητας του αιτούντος. Ως εκ τούτου, εάν δεν πληρούν τα ανωτέρω ελάχιστα ακαδημαϊκά πρότυπα, μπορείτε ακόμα να μπορούν να εγγραφούν μέσω Ανοικτή μας διαδρομής εισόδου.

Η αίτησή σας θα πρέπει να εξετάζονται σε ατομική βάση, λαμβάνοντας υπόψη το κίνητρό σας για να κάνει το μάθημα, προηγούμενη εργασιακή εμπειρία και άλλους σχετικούς τίτλους που αποδεικνύουν την ικανότητά σας να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρόγραμμα.

Οι μαθητές γίνονται δεκτοί μέσω αυτής της οδού, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσει την πορεία και να κάνουμε μια αξιολόγηση του κατά πόσον είναι σωστό για αυτούς κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να περάσουν πρώτα σετ την εργασία τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
48 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
18,480 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών