BA (Hons) Επιχειρήσεων και Πληροφορικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Το online πρόγραμμα BA (Hons) Business and Computing του Arden University θα σας προσφέρει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Αυτό το πτυχίο BA (Hons) για Επιχειρήσεις και Πληροφορική θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια κατανόηση βασικών επιχειρηματικών πρακτικών με έμφαση στην επίδραση των επιχειρηματικών και υπολογιστικών ιδεών στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων μιας επιχείρησης.

Ο ευέλικτος τρόπος μελέτης της Arden σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές σας γνώσεις και τις γνώσεις σας γύρω από τις υπάρχουσες δεσμεύσεις σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας προσφέρει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε ένα πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση και να σας βοηθήσουν να πάτε πιο κοντά στους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Το πλήρες φάσμα των προγραμμάτων που προσφέρει το Arden χαρακτηρίζεται από έντονη εστίαση στην απασχολησιμότητα, τις πρακτικές δεξιότητες και την επιτυχία της σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εμπνεύσετε και να διαχειριστείτε τις αλλαγές στην επιχείρησή σας, με ιδιαίτερη έμφαση στις τρέχουσες τάσεις πληροφορικής και πληροφορικής.

Μαθήματα μαθημάτων

Επίπεδο 4

Δεξιότητες για διεπιστημονική μελέτη
Αυτή η ενότητα ανοίγματος θα σας βοηθήσει να δείτε τα προβλήματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας ως εκπαιδευόμενο. Θα εισαχθείτε στην ηλεκτρονική ακαδημαϊκή κοινότητα σας και θα αρχίσετε να αναπτύσσετε τις βασικές προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες για να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Τεχνολογία υπολογιστών
Θα πάρετε μια επισκόπηση του σχεδιασμού του συστήματος, του υλικού, του λογισμικού και των βασικών στοιχείων της δικτύωσης. Αυτή η ενότητα λαμβάνει μια πρακτική ματιά στο κτίριο και τη συντήρηση των συστημάτων πληροφορικής, και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών.

Πληροφοριακά Συστήματα σε Οργανισμούς
Αυτή η ενότητα εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συλλέγετε δεδομένα, να προσδιορίσετε ποια δεδομένα χρειάζεστε και τι θέλετε να βγείτε από αυτήν για να δώσετε στην επιχείρησή σας το πλεονέκτημα.

Κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος
Αντιμετωπίστε τη δομή των επιχειρήσεων και τις ευθύνες των ενδιαφερομένων μερών. Θα αρχίσετε να κατανοείτε τις βασικές έννοιες των επιχειρήσεων, όπως η προσφορά και η ζήτηση, ο ανταγωνισμός, οι αγορές και τα κυβερνητικά αποτελέσματα με αυτήν την ενότητα.

αρχές του μάρκετινγκ
Αυτή η ενότητα ξεκινά με βασικούς ορισμούς, μετά από την οποία θα μάθετε να αναλύετε επιχειρήσεις και ευρύτερες αγορές. Θα μάθετε επίσης να σπάσετε τις αγορές σε τμήματα και να εφαρμόσετε δυναμικά εργαλεία μάρκετινγκ.

Άνθρωποι σε Οργανισμούς
Οι επιτυχημένες οργανώσεις γνωρίζουν πώς να καθοδηγούν και να κινητοποιούν το προσωπικό τους, και αυτή η ενότητα διερευνά τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να τσιμπούρι. Θα μάθετε πώς οι ομάδες λειτουργούν καλύτερα και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την αλλαγή.

Επίπεδο 5

Ηθική Έρευνα στη Δράση
Αυτή η ενότητα σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε τις ικανότητές σας μέσα από ένα έργο δικής σας σχεδίασης. Θα καθορίσετε τη μεθοδολογία, θα αναπτύξετε μια σειρά δεξιοτήτων και θα εξετάσετε τα ηθικά ζητήματα της εργασίας που αναλαμβάνετε. Αργότερα, θα συμπεριλάβετε αυτό με έναν πρακτικό τρόπο καθώς εργάζεστε για το τελικό σας έργο.

Επικοινωνίες δεδομένων
Αφού συλλέξετε όλα τα δεδομένα σας και δημιουργήσετε μια κατάλληλη βάση δεδομένων για αυτήν, οι πληροφορίες αυτές πρέπει να μεταφερθούν εκεί όπου πρέπει να είναι. Σε αυτήν την ενότητα, θα ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο τα δεδομένα μετακινούνται γύρω από ένα δίκτυο.

Συστήματα ποιότητας στην πληροφορική
Τα πρότυπα ποιότητας ορίζονται από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO). Αυτή η ενότητα θα εξηγήσει τους κώδικες ISO σημαντικούς για την βιομηχανία πληροφορικής, τον τρόπο παράδοσης ενός χρυσού προτύπου ποιότητας και ακριβώς τι μπορεί να πάει στραβά.

Στρατηγικά συστήματα πληροφοριών
Αυτή η ενότητα εξετάζει τάσεις όπως η επιχειρηματική ευφυΐα (BI), η διαχείριση σχέσεων με πελάτες (CRM), ο σχεδιασμός επιχειρηματικών πόρων (ERP) και η βελτίωση των επιδόσεων των επιχειρήσεων (BPI). Θα αναπτύξετε μια καλύτερη κατανόηση των συστημάτων πληροφοριών σε οργανισμούς από στρατηγική άποψη.

Διαχείριση διαμέσου των πολιτισμών
Οι παγκόσμιες επιχειρήσεις απαιτούν από εμάς να λάβουμε υπόψη τους εθνικούς πολιτισμούς. Αυτή η ενότητα αναφέρει πώς θα λειτουργούν τα προϊόντα μας σε διαφορετικές αγορές, πώς θα διευκολυνθεί το πολυπολιτισμικό εργατικό δυναμικό και άλλα θέματα κρίσιμα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Επιχείρηση

Επίπεδο 6

Τρέχουσες τάσεις στη δικτύωση
Σε αυτή τη συνεχώς εξελισσόμενη ενότητα, θα εξετάσετε τις τεχνολογίες αιχμής και τις επιπτώσεις τους στους ανθρώπους. Θα αξιολογήσετε αν βελτιώνονται τα νέα προϊόντα στα παλιά και θα αξιολογήσετε τον αντίκτυπο της καινοτομίας στον τομέα των επικοινωνιών.

Διαχείριση IT
Θα ανακαλύψετε τι χρειάζεται για να είστε διευθυντής στους τομείς της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Αυτή η ενότητα εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο αναθέσατε, ασχολείσθε με εργολάβους και συμβούλους, διαχειρίζεστε το δικό σας τμήμα και ταιριάζετε σε μια επιχείρηση, καθώς διερευνάτε τα επόμενα βήματα.

Σύγχρονα ζητήματα διαχείρισης
Χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη σκέψη, αυτή η ενότητα εξετάζει τα θέματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι διευθυντές, συμπεριλαμβανομένης της βιωσιμότητας, των ηθικών και ηθικών επιλογών και των εταιρικών αξιών. Θα αναλογιστείτε τον μεταβαλλόμενο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της παγκοσμιοποίησης, των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε και των τρόπων που αλλάζει το οικονομικό μας τοπίο.

Διεθνής διοίκηση
Αποκαλύψτε τους τρόπους λειτουργίας των διεθνών εταιρειών με ομάδες σε όλο τον κόσμο. Μάθετε να διαχειρίζεστε ομάδες με πολύ διαφορετικές πολιτισμικές διαφορές, χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές.

Ερευνητικός Σχεδιασμός

Βιομηχανικές Συνεργασίες

Όταν εγγραφείτε στο μάθημα BA (Hons) Business and Computing , θα έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στα ακόλουθα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Δίκτυο Ακαδημίας της Cisco
Πάρτε ένα πραγματικό κόσμο γείωση στις πιο πολύτιμες τεχνικές δεξιότητες σήμερα. Χρησιμοποιήστε πραγματικό εξοπλισμό, λογισμικό και προσομοιωτές για να αποκτήσετε τεχνικές γνώσεις σε τουλάχιστον 1 ή 2 περιοχές εργασίας υψηλής ζήτησης.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Υπάρχουν 140 Trails και 520 κονκάρδες για να διαλέξετε, καλύπτοντας πολλές πτυχές της επιχείρησης, της πληροφορικής και της χρήσης του Salesforce ως εργαλείου διαχείρισης.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Amazon Web Services
Με την αυξανόμενη ζήτηση για εργαζόμενους στο cloud, η AWS Educate παρέχει μια ακαδημαϊκή πύλη για την επόμενη γενιά επαγγελματιών πληροφορικής και cloud

Πώς λειτουργεί;
Η συμμετοχή με τους συνεργάτες μας είναι εντελώς εθελοντική. Η συμμετοχή σας ή η απόφασή σας να μην μελετήσετε αυτά τα πρόσθετα πρόσθετα δεν θα επηρεάσει το βαθμό ή τους βαθμούς που λαμβάνετε.Τι λένε οι σπουδαστές μας:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Σίγουρα θα συνιστούσα τον Άρντεν επειδή μάθετε να ερευνήσετε και να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας και έχετε εφεδρεία με τους δασκάλους αν χρειαστεί".

Marcel Wahrhaftig,
Επιχειρήσεις BA (Hons) (CMI)
Γερμανία

IV8P8PmtD6QTETiXmsPFC8eYT9rxATz2k2VsPbS7VDSIWZtpJA5CRCYnYbZfnAROPEBTYCXvPlDCCNmLnj8D_vCkwFbEDuF9l2KzBNaRFl0THmG3U6WoE5ZmRGSrNeEBRGjSCzwj

"Επιλέξαμε αυτό το διαδικτυακό μάθημα επειδή έχω 4 παιδιά και πλήρους απασχόλησης. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορώ να οργανώσω το χρόνο που επιθυμώ χάρη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα".

Peter Huszaros
Πληροφορικής BSc (Hons)
Γερμανία

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

Για να δικαιούστε αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε:

  • Δύο μαθήματα σε επίπεδο GCE ή ισοδύναμο, συν περάσματα σε βαθμό C ή παραπάνω σε τρία άτομα σε επίπεδο GCSE ή ισοδύναμο. Ή
  • Ολοκληρώθηκε ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα πρόσβασης ή ισοδύναμο πρόγραμμα
  • Για μαθητές των οποίων η προηγούμενη μάθηση δεν διδάσκεται στα αγγλικά: IELTS 6.0 ή ισοδύναμο (όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιοδήποτε στοιχείο).
Αν έχετε εργασιακή εμπειρία

Ενθαρρύνουμε και εξετάζουμε θετικά τις αιτήσεις από εκείνους που μπορούν να αποδείξουν το κίνητρό τους να μελετήσουν το πρόγραμμα. Θα σας ζητήσουμε την προσωπική σας δήλωση, μαζί με το βιογραφικό σας σημείωμα και τις αναφορές σας για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Αμοιβές

£ 13,500 (UK

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... περαιτέρω

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη