BA (Hons) Επιχειρήσεις (Χρηματοοικονομικά) (CMI)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει τα κυριότερα εργαλεία και θεωρίες της οικονομικής διαχείρισης και τον τρόπο εφαρμογής τους στις πραγματικές καταστάσεις. Το Online Business BA (Hons) του Arden University (Finance) (CMI) θα αναπτύξει τις δεξιότητές σας στον τομέα της χρηματοοικονομικής διαχείρισης, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την επιχειρηματική σας επιτυχία, προετοιμάζοντάς σας για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Η διαπίστευση του CMI (Chartered Management Institute) του προγράμματος αυτού σημαίνει επίσης ότι οι απόφοιτοι θα λάβουν δίπλωμα επιπέδου 5 στην ηγεσία και τη διοίκηση για να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Ο ευέλικτος τρόπος μελέτης του Arden σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις οικονομικές σας ικανότητες γύρω από τις υπάρχουσες δεσμεύσεις σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει με τις οικονομικές γνώσεις που απαιτούνται για να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο και θα σας βοηθήσουμε να γίνετε ένα πλεονέκτημα για μια σειρά οργανισμών.

Το πλήρες φάσμα των προγραμμάτων που προσφέρει το Arden χαρακτηρίζεται από έντονη εστίαση στην απασχολησιμότητα, τις πρακτικές δεξιότητες και την επιτυχία της σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη έμφαση στις οικονομικές δεξιότητες και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να εμπνεύσετε και να διαχειριστείτε τις αλλαγές στο εσωτερικό του οργανισμού σας.

Μαθήματα μαθήματος

Επίπεδο 4

Ανάπτυξη προσωπικών και διοικητικών δεξιοτήτων
Θα χρειαστείτε εξαιρετικές δεξιότητες διαχείρισης, είτε εργάζεστε σε μια πολυεθνική εταιρεία είτε σε μια μικροεπιχείρηση. Ξεκινώντας από τη δική σας προσωπική διαχείριση, θα εργαστείτε στη διοίκηση της ομάδας και, στη συνέχεια, θα μάθετε να εφαρμόζετε θεωρίες κινήτρων, διαχείρισης συγκρούσεων και ενδυνάμωσης σε μεγαλύτερους οργανισμούς.

Κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος
Αντιμετωπίστε τη δομή των επιχειρήσεων και τις ευθύνες των ενδιαφερομένων μερών. Θα αρχίσετε να κατανοείτε τις βασικές έννοιες των επιχειρήσεων, όπως η προσφορά και η ζήτηση, ο ανταγωνισμός, οι αγορές και τα κυβερνητικά αποτελέσματα με αυτήν την ενότητα.

αρχές του μάρκετινγκ
Αυτή η ενότητα ξεκινά με βασικούς ορισμούς, μετά από την οποία θα μάθετε να αναλύετε επιχειρήσεις και ευρύτερες αγορές. Θα μάθετε επίσης να σπάσετε τις αγορές σε τμήματα και να εφαρμόσετε δυναμικά εργαλεία μάρκετινγκ στη στρατηγική μάρκετινγκ.

Εισαγωγή στη χρηματοδότηση
Μια βασική κατανόηση της χρηματοδότησης είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αυτή η ενότητα θα σας καθοδηγήσει στο πώς οι εταιρείες διαχειρίζονται τα βιβλία τους, προετοιμάζουν τους λογαριασμούς τους και ενημερώνουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις. Θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να επηρεάσετε τον οργανισμό σας.

Άνθρωποι σε Οργανισμούς
Οι επιτυχημένες οργανώσεις γνωρίζουν πώς να καθοδηγούν και να κινητοποιούν το προσωπικό τους, και αυτή η ενότητα διερευνά τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να τσιμπούρι. Θα μάθετε πώς οι ομάδες λειτουργούν καλύτερα και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την αλλαγή.

Λογιστική διαχείριση
Αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους αριθμούς που παίζονται και να χρησιμοποιήσετε όρους όπως το κόστος βάσει δραστηριοτήτων (ABC), το κόστος απορρόφησης και το οριακό κόστος. Θα μάθετε να κάνετε τους αριθμούς να λειτουργούν για εσάς και να κάνετε έξυπνες αποφάσεις μέσω λογιστικών τεχνικών όπως ισορροπημένες scorecards.

Επίπεδο 5

Διαχείριση διαμέσου των πολιτισμών
Οι παγκόσμιες επιχειρήσεις απαιτούν από εμάς να λάβουμε υπόψη τους εθνικούς πολιτισμούς. Αυτή η ενότητα αναφέρει πώς θα λειτουργούν τα προϊόντα μας σε διαφορετικές αγορές, πώς θα διευκολυνθεί το πολυπολιτισμικό εργατικό δυναμικό και άλλα θέματα κρίσιμα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Επιχειρηματικών διαδικασιών
Ο τρόπος εργασίας σας θα πρέπει να σχεδιαστεί και να διαχειριστεί για να αξιοποιήσει στο έπακρο το χρόνο και τα χρήματά σας. Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσετε θέματα όπως η συγκριτική αξιολόγηση, η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και εάν ένα έργο ήταν επιτυχές.

Επιχειρήσεις και Επιχειρηματικότητα
Οι επιχειρηματίες σε όλα τα επίπεδα χρειάζονται ορισμένα εργαλεία και τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να ευδοκιμήσουν. Αυτή η ενότητα αφορά την πρόοδο σε μεγάλες επιχειρήσεις, από την αρχική καινοτομία μέχρι την πρώιμη ανάπτυξη και πέραν αυτής.

Επιχειρηματική Ανάλυση
Οι τρόποι με τους οποίους οι οργανώσεις χρησιμοποιούν τεράστια ποσά δεδομένων που παράγουν μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Αυτή η ενότητα εξετάζει την εύρεση, εξαγωγή, επεξεργασία, ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για το σχεδιασμό του δικού σας έργου συλλογής δεδομένων.

Οικονομική αναφορά
Αυτή η ενότητα σας εισάγει στην προετοιμασία λογαριασμών και στις εθνικές και διεθνείς μορφές που χρησιμοποιούνται. Θα μάθετε να βάλετε πιο βαθιά τους αριθμούς, να ερμηνεύσετε τι λένε πραγματικά τα στοιχεία και να αναφέρετε αυτά τα ευρήματα σε πολλούς ενδιαφερόμενους.

Χρηματοοικονομικός έλεγχος
Οι εξωτερικοί έλεγχοι αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα της επιχείρησης και αποδεικνύουν εάν οι λογαριασμοί είναι σωστά κατασκευασμένοι. οι εσωτερικοί έλεγχοι διασφαλίζουν ότι τα συστήματα ελέγχου λειτουργούν σωστά και διασφαλίζονται οι επιχειρησιακοί πόροι. Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε ποιο είναι και ποιο είναι το θέμα.

Επίπεδο 6

Σύγχρονα ζητήματα διαχείρισης
Χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη σκέψη, αυτή η ενότητα εξετάζει τα θέματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι διευθυντές, συμπεριλαμβανομένης της βιωσιμότητας, των ηθικών και ηθικών επιλογών και των εταιρικών αξιών. Θα αναλογιστείτε τον μεταβαλλόμενο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της παγκοσμιοποίησης, των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε και των τρόπων που αλλάζει το οικονομικό μας τοπίο.

Στρατηγική διαχείρηση
Μάθετε πώς να σχεδιάσετε τον χάρτη πορείας για να αναλάβετε την επιχείρησή σας για να πετύχετε σε αυτήν την ενότητα, εφαρμόζοντας μια σειρά από στρατηγικές θεωρίες και τεχνικές. Θα εξετάσετε συγχωνεύσεις και εξαγορές, συνεργαστείτε με τους εταίρους, τον εθνικό και διεθνή προγραμματισμό και τους τρόπους με τους οποίους οι οργανισμοί εκτελούν τα σχέδιά τους με αποτελεσματική διαχείριση των αλλαγών.

Διαχείριση του Self και άλλων
Αυτή η ενότητα συνεχίζει το θέμα της υποστήριξης και της ανάπτυξης του εαυτού σας και άλλων. Μάθετε τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους, τη θετική σκέψη και την ισχυρή ανάπτυξη, παράλληλα με τα εργαλεία για τη δημιουργικότητα και τη λήψη αποφάσεων. Θα ελέγξετε τα πάντα από την πρόσληψη έως τη διοίκηση ομάδας.

Δημοσιονομική λήψη αποφάσεων
Από την άντληση κεφαλαίων σε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες αποφάσεις για τον προϋπολογισμό, θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε διαφορετικά αποτελέσματα και να αναπτύξετε τις δεξιότητες για την ανάλυση και την ερμηνεία των οικονομικών πολιτικών και των στρατηγικών διαχείρισης κινδύνων μιας επιχείρησης.

Μέθοδοι έρευνας και διατριβή
Με τον επιβλέποντα καθηγητή σας, θα καθορίσετε έναν διεπιστημονικό τομέα που σχετίζεται με το πτυχίο σας στην έρευνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξειδικεύσετε σε ένα χώρο του προγράμματος που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Βιομηχανικές Συνεργασίες

Όταν εγγραφείτε στο μάθημα BA (Hons) Business (Finance) (CMI) , θα έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στα ακόλουθα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Δίκτυο Ακαδημίας της Cisco
Πάρτε ένα πραγματικό κόσμο γείωση στις πιο πολύτιμες τεχνικές δεξιότητες σήμερα. Χρησιμοποιήστε πραγματικό εξοπλισμό, λογισμικό και προσομοιωτές για να αποκτήσετε τεχνικές γνώσεις σε τουλάχιστον 1 ή 2 περιοχές εργασίας υψηλής ζήτησης.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Υπάρχουν 140 Trails και 520 κονκάρδες για να διαλέξετε, καλύπτοντας πολλές πτυχές της επιχείρησης, της πληροφορικής και της χρήσης του Salesforce ως εργαλείου διαχείρισης.

Πώς λειτουργεί;
Η συμμετοχή με τους συνεργάτες μας είναι εντελώς εθελοντική. Η συμμετοχή σας ή η απόφασή σας να μην μελετήσετε αυτά τα πρόσθετα πρόσθετα δεν θα επηρεάσει το βαθμό ή τους βαθμούς που λαμβάνετε.

Τι λένε οι σπουδαστές μας:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Σίγουρα θα συνιστούσα τον Άρντεν επειδή μάθετε να ερευνήσετε και να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας και έχετε εφεδρεία με τους δασκάλους αν χρειαστεί".

Marcel Wahrhaftig,
Επιχειρήσεις BA (Hons) (CMI)
Γερμανία

118147_klSkK5E0.png

"Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μου έδωσε μεγάλη ευελιξία, η οποία ήταν ουσιαστική. Αισθάνομαι τίμημα να σπουδάζω ενώ εργάζομαι και να μεγαλώσω μια οικογένεια".

Η Laura Benson,
BA (Hons) Επιχειρήσεις (Μάρκετινγκ)
Ηνωμένο Βασίλειο

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας:

Για να δικαιούστε αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε:

  • Δύο μαθήματα σε GCE A-Level ή ισοδύναμα, ενώ περνούν στο βαθμό C ή παραπάνω σε τρία άτομα σε επίπεδο GCSE ή ισοδύναμο OR
  • Ολοκληρώθηκε ένα αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πρόσβασης ή ισοδύναμο.
  • Για μαθητές των οποίων η προηγούμενη μάθηση δεν διδάσκεται στα αγγλικά: IELTS 6.0 ή ισοδύναμο (όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιοδήποτε στοιχείο).

Αν έχετε εργασιακή εμπειρία

Ενθαρρύνουμε και εξετάζουμε θετικά τις αιτήσεις από εκείνους που μπορούν να αποδείξουν το κίνητρό τους να μελετήσουν το πρόγραμμα. Θα σας ζητήσουμε την προσωπική σας δήλωση, μαζί με το βιογραφικό σας σημείωμα και τις αναφορές σας για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Αμοιβές

£ 13,500 (UK

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... περαιτέρω

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη