Επισκόπηση μαθημάτων

Αυτό το Top-Up θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πλήρη προπτυχιακό πτυχίο στις επιχειρήσεις (χρηματοδότηση) αν έχετε προηγουμένως ολοκληρώσει ένα HND στην επιχείρηση ή ισοδύναμο. Το online Arden University BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) θα αναπτύξει μια ευρεία κατανόηση των εργαλείων και θεωριών χρηματοοικονομικής διαχείρισης που είναι απαραίτητα για την επιχειρηματική επιτυχία.

Ο ευέλικτος τρόπος μελέτης του Arden σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις οικονομικές σας ικανότητες γύρω από τις υπάρχουσες δεσμεύσεις σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει με τις οικονομικές γνώσεις που απαιτούνται για να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο και θα σας προσφέρουμε μια εξαιρετική γείωση για τη μελλοντική καριέρα σας.

Το πλήρες φάσμα των προγραμμάτων που προσφέρει το Arden χαρακτηρίζεται από έντονη εστίαση στην απασχολησιμότητα, τις πρακτικές δεξιότητες και την επιτυχία της σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη έμφαση στις οικονομικές δεξιότητες και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να εμπνεύσετε και να διαχειριστείτε τις αλλαγές στο εσωτερικό του οργανισμού σας.

Μαθήματα μαθημάτων

Σύγχρονα ζητήματα διαχείρισης

  • Χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη σκέψη, αυτή η ενότητα εξετάζει τα θέματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι διευθυντές, συμπεριλαμβανομένης της βιωσιμότητας, των ηθικών και ηθικών επιλογών και των εταιρικών αξιών. Θα αναλογιστείτε τον μεταβαλλόμενο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της παγκοσμιοποίησης, των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε και των τρόπων που αλλάζει το οικονομικό μας τοπίο.

Στρατηγική διαχείρηση

  • Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να σχεδιάσετε τον οδικό χάρτη για να πάρετε την επιχείρησή σας στην επιτυχία εφαρμόζοντας μια σειρά από στρατηγικές θεωρίες και τεχνικές. Θα εξετάσετε συγχωνεύσεις και εξαγορές, συνεργαστείτε με τους εταίρους, τον εθνικό και διεθνή προγραμματισμό και τους τρόπους με τους οποίους οι οργανισμοί εκτελούν τα σχέδιά τους με αποτελεσματική διαχείριση των αλλαγών.

Διαχείριση του εαυτού σας και άλλων

  • Αυτή η ενότητα συνεχίζει το θέμα της υποστήριξης και της ανάπτυξης του εαυτού σας και άλλων. Μάθετε τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους, τη θετική σκέψη και την ισχυρή ανάπτυξη, παράλληλα με τα εργαλεία για τη δημιουργικότητα και τη λήψη αποφάσεων. Θα ελέγξετε τα πάντα από την πρόσληψη έως τη διοίκηση ομάδας.

Δημοσιονομική λήψη αποφάσεων

  • Από την άντληση κεφαλαίων σε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες αποφάσεις για τον προϋπολογισμό, θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε διαφορετικά αποτελέσματα και να αναπτύξετε τις δεξιότητες για την ανάλυση και την ερμηνεία των οικονομικών πολιτικών και των στρατηγικών διαχείρισης κινδύνων μιας επιχείρησης.

Μέθοδοι έρευνας και διατριβή

  • Αυτή η τελική ενότητα σας δίνει την ευκαιρία να εξειδικεύσετε σε μια περιοχή του προγράμματος που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Με τον επιβλέποντα καθηγητή σας, θα καθορίσετε έναν διεπιστημονικό τομέα που σχετίζεται με το πτυχίο σας στην έρευνα.

Τι λένε οι σπουδαστές μας:

118147_klSkK5E0.png

"Η εξ αποστάσεως μάθηση μου έδωσε μεγάλη ευελιξία, η οποία ήταν ουσιαστική ... Ήταν κάτι που πέτυχα και είμαι πολύ περήφανος".

Η Laura Benson,

BA (Hons) Επιχειρήσεις (Μάρκετινγκ)

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας:

Για να δικαιούστε αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε:

  • Ένα HND in Business ή ισοδύναμο με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη σας μάθηση είναι συνεπής με το Επίπεδο 5 των λειτουργικών τομέων της επιχείρησης (χρηματοδότηση, HRM, μάρκετινγκ, επιχειρήσεις)
  • Για μαθητές των οποίων η προηγούμενη μάθηση δεν διδάσκεται στα αγγλικά: IELTS 6.0 ή ισοδύναμο (όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιοδήποτε στοιχείο).

Αν έχετε εργασιακή εμπειρία

Ενθαρρύνουμε και εξετάζουμε θετικά τις αιτήσεις από εκείνους που μπορούν να αποδείξουν το κίνητρό τους να μελετήσουν το πρόγραμμα. Θα σας ζητήσουμε την προσωπική σας δήλωση, μαζί με το βιογραφικό σας σημείωμα και τις αναφορές σας για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Αμοιβές

£ 4.500 (UK

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε48 περισσότερα μαθήματα αποArden University »

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 18, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,917 EUR
Τέλη ανά έτος: € 4,917 (UK / EU), € 4,790 (Διεθνές)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Απρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη