BA (Hons) Επιχειρήσεις (Χρηματοδότηση) (Top-Up)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Αυτό το Top-Up θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πλήρη προπτυχιακό πτυχίο στις επιχειρήσεις (χρηματοδότηση) αν έχετε προηγουμένως ολοκληρώσει ένα HND στην επιχείρηση ή ισοδύναμο. Το online Arden University BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) θα αναπτύξει μια ευρεία κατανόηση των εργαλείων και θεωριών χρηματοοικονομικής διαχείρισης που είναι απαραίτητα για την επιχειρηματική επιτυχία.

Ο ευέλικτος τρόπος μελέτης του Arden σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις οικονομικές σας ικανότητες γύρω από τις υπάρχουσες δεσμεύσεις σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει με τις οικονομικές γνώσεις που απαιτούνται για να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο και θα σας προσφέρουμε μια εξαιρετική γείωση για τη μελλοντική καριέρα σας.

Το πλήρες φάσμα των προγραμμάτων που προσφέρει το Arden χαρακτηρίζεται από έντονη εστίαση στην απασχολησιμότητα, τις πρακτικές δεξιότητες και την επιτυχία της σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη έμφαση στις οικονομικές δεξιότητες και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να εμπνεύσετε και να διαχειριστείτε τις αλλαγές στο εσωτερικό του οργανισμού σας.

Μαθήματα μαθημάτων

Σύγχρονα ζητήματα διαχείρισης
Χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη σκέψη, αυτή η ενότητα εξετάζει τα θέματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι διευθυντές, συμπεριλαμβανομένης της βιωσιμότητας, των ηθικών και ηθικών επιλογών και των εταιρικών αξιών. Θα αναλογιστείτε τον μεταβαλλόμενο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της παγκοσμιοποίησης, των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε και των τρόπων που αλλάζει το οικονομικό μας τοπίο.

Στρατηγική διαχείρηση
Σε αυτήν την ενότητα, θα μάθετε πώς να σχεδιάσετε τον οδικό χάρτη για να πάρετε την επιχείρησή σας στην επιτυχία εφαρμόζοντας μια σειρά από στρατηγικές θεωρίες και τεχνικές. Θα εξετάσετε συγχωνεύσεις και εξαγορές, συνεργαστείτε με τους εταίρους, τον εθνικό και διεθνή προγραμματισμό και τους τρόπους με τους οποίους οι οργανισμοί εκτελούν τα σχέδιά τους με αποτελεσματική διαχείριση των αλλαγών.

Διαχείριση του Self και άλλων
Αυτή η ενότητα συνεχίζει το θέμα της υποστήριξης και της ανάπτυξης του εαυτού σας και άλλων. Μάθετε τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους, τη θετική σκέψη και την ισχυρή ανάπτυξη, παράλληλα με τα εργαλεία για τη δημιουργικότητα και τη λήψη αποφάσεων. Θα ελέγξετε τα πάντα από την πρόσληψη έως τη διοίκηση ομάδας.

Δημοσιονομική λήψη αποφάσεων
Από την άντληση κεφαλαίων σε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες αποφάσεις για τον προϋπολογισμό, θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε διαφορετικά αποτελέσματα και να αναπτύξετε τις δεξιότητες για την ανάλυση και την ερμηνεία των οικονομικών πολιτικών και των στρατηγικών διαχείρισης κινδύνων μιας επιχείρησης.

Μέθοδοι έρευνας και διατριβή
Αυτή η τελική ενότητα σας δίνει την ευκαιρία να εξειδικεύσετε σε μια περιοχή του προγράμματος που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Με τον επιβλέποντα καθηγητή σας, θα καθορίσετε έναν διεπιστημονικό τομέα που σχετίζεται με το πτυχίο σας στην έρευνα.

Βιομηχανικές Συνεργασίες

Όταν εγγραφείτε στο μάθημα BA (Hons) Business (Finance) (Top-Up) , θα έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στα ακόλουθα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Δίκτυο Ακαδημίας της Cisco
Πάρτε ένα πραγματικό κόσμο γείωση στις πιο πολύτιμες τεχνικές δεξιότητες σήμερα. Χρησιμοποιήστε πραγματικό εξοπλισμό, λογισμικό και προσομοιωτές για να αποκτήσετε τεχνικές γνώσεις σε τουλάχιστον 1 ή 2 περιοχές εργασίας υψηλής ζήτησης.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Υπάρχουν 140 Trails και 520 κονκάρδες για να διαλέξετε, καλύπτοντας πολλές πτυχές της επιχείρησης, της πληροφορικής και της χρήσης του Salesforce ως εργαλείου διαχείρισης.

Πώς λειτουργεί;
Η συμμετοχή με τους συνεργάτες μας είναι εντελώς εθελοντική. Η συμμετοχή σας ή η απόφασή σας να μην μελετήσετε αυτά τα πρόσθετα πρόσθετα δεν θα επηρεάσει το βαθμό ή τους βαθμούς που λαμβάνετε.

Τι λένε οι σπουδαστές μας:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Σίγουρα θα συνιστούσα τον Άρντεν επειδή μάθετε να ερευνήσετε και να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας και έχετε εφεδρεία με τους δασκάλους αν χρειαστεί".

Marcel Wahrhaftig,
Επιχειρήσεις BA (Hons) (CMI)
Γερμανία

118147_klSkK5E0.png

"Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μου έδωσε μεγάλη ευελιξία, η οποία ήταν ουσιαστική. Αισθάνομαι τίμημα να σπουδάζω ενώ εργάζομαι και να μεγαλώσω μια οικογένεια".

Η Laura Benson,
BA (Hons) Επιχειρήσεις (Μάρκετινγκ)
Ηνωμένο Βασίλειο

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας:

Για να δικαιούστε αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε:

  • Ένα HND in Business ή ισοδύναμο με την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη σας μάθηση είναι συνεπής με το Επίπεδο 5 των λειτουργικών τομέων της επιχείρησης (χρηματοδότηση, HRM, μάρκετινγκ, επιχειρήσεις)
  • Για μαθητές των οποίων η προηγούμενη μάθηση δεν διδάσκεται στα αγγλικά: IELTS 6.0 ή ισοδύναμο (όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιοδήποτε στοιχείο).

Αν έχετε εργασιακή εμπειρία

Ενθαρρύνουμε και εξετάζουμε θετικά τις αιτήσεις από εκείνους που μπορούν να αποδείξουν το κίνητρό τους να μελετήσουν το πρόγραμμα. Θα σας ζητήσουμε την προσωπική σας δήλωση, μαζί με το βιογραφικό σας σημείωμα και τις αναφορές σας για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Αμοιβές

£ 4.500 (UK

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... περαιτέρω

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη