BA (Hons) Επιχειρήσεις (Μάρκετινγκ) (CMI)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Αυτό το πρόγραμμα καλύπτει τα βασικά εργαλεία και τις θεωρίες του μάρκετινγκ και τον τρόπο εφαρμογής τους στις πραγματικές καταστάσεις. Το online εμπορικό BA (Hons) Business (Marketing) της Arden University (CMI) θα αναπτύξει τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας και θα σας προετοιμάσει για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Η πιστοποίηση CMI αυτού του προγράμματος σημαίνει επίσης ότι οι απόφοιτοι θα λάβουν δίπλωμα επιπέδου 5 στην ηγεσία και τη διοίκηση για να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Ο ευέλικτος τρόπος μελέτης της Arden σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες γύρω από τις υπάρχουσες δεσμεύσεις σας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας εξοπλίσει επίσης για να αποκτήσετε τις γνώσεις μάρκετινγκ για να βοηθήσετε να κάνετε τα επόμενα βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Το πλήρες φάσμα των προγραμμάτων που προσφέρει το Arden χαρακτηρίζεται από έντονη εστίαση στην απασχολησιμότητα, τις πρακτικές δεξιότητες και την επιτυχία της σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων μάρκετινγκ για να σας βοηθήσει να εμπνεύσετε και να διαχειριστείτε τις αλλαγές στο εσωτερικό του οργανισμού σας.

Μαθήματα μαθημάτων

Επίπεδο 4

Ανάπτυξη προσωπικών και διοικητικών δεξιοτήτων
Θα χρειαστείτε εξαιρετικές δεξιότητες διαχείρισης, είτε εργάζεστε σε μια πολυεθνική εταιρεία είτε σε μια μικροεπιχείρηση. Ξεκινώντας από τη δική σας προσωπική διαχείριση, θα εργαστείτε στη διοίκηση της ομάδας και, στη συνέχεια, θα μάθετε να εφαρμόζετε θεωρίες κινήτρων, διαχείρισης συγκρούσεων και ενδυνάμωσης σε μεγαλύτερους οργανισμούς.

Κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος
Αντιμετωπίστε τη δομή των επιχειρήσεων και τις ευθύνες των ενδιαφερομένων μερών. Θα αρχίσετε να κατανοείτε τις βασικές έννοιες των επιχειρήσεων, όπως η προσφορά και η ζήτηση, ο ανταγωνισμός, οι αγορές και τα κυβερνητικά αποτελέσματα με αυτήν την ενότητα.

αρχές του μάρκετινγκ
Αυτή η ενότητα ξεκινά με βασικούς ορισμούς, μετά από την οποία θα μάθετε να αναλύετε επιχειρήσεις και ευρύτερες αγορές. Θα μάθετε επίσης να σπάσετε τις αγορές σε τμήματα και να εφαρμόσετε δυναμικά εργαλεία μάρκετινγκ στη στρατηγική μάρκετινγκ.

Εισαγωγή στη χρηματοδότηση
Μια βασική κατανόηση της χρηματοδότησης είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αυτή η ενότητα θα σας καθοδηγήσει στο πώς οι εταιρείες διαχειρίζονται τα βιβλία τους, προετοιμάζουν τους λογαριασμούς τους και ενημερώνουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις. Θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να επηρεάσετε τον οργανισμό σας.

Άνθρωποι σε Οργανισμούς
Οι επιτυχημένες οργανώσεις γνωρίζουν πώς να καθοδηγούν και να κινητοποιούν το προσωπικό τους, και αυτή η ενότητα διερευνά τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να τσιμπούρι. Θα μάθετε πώς οι ομάδες λειτουργούν καλύτερα και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την αλλαγή.

Επικοινωνίες μάρκετινγκ
Δημιουργήστε στρατηγικές μάρκετινγκ με χρήση τμηματοποίησης, στόχευσης και τοποθέτησης με αυτήν την ενότητα. Θα ασχοληθείτε επίσης με το CRM (Customer Relationship Management) και θα μάθετε άλλες δεξιότητες, όπως σχεδιασμό μέσων, branding και ψηφιακό μάρκετινγκ.

Επίπεδο 5

Διαχείριση διαμέσου των πολιτισμών
Οι παγκόσμιες επιχειρήσεις απαιτούν από εμάς να λάβουμε υπόψη τους εθνικούς πολιτισμούς. Αυτή η ενότητα αναφέρει πώς θα λειτουργούν τα προϊόντα μας σε διαφορετικές αγορές, πώς θα διευκολυνθεί το πολυπολιτισμικό εργατικό δυναμικό και άλλα θέματα κρίσιμα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Επιχειρηματικών διαδικασιών
Ο τρόπος εργασίας σας θα πρέπει να σχεδιαστεί και να διαχειριστεί για να αξιοποιήσει στο έπακρο το χρόνο και τα χρήματά σας. Σε αυτήν την ενότητα, θα εξετάσετε θέματα όπως η συγκριτική αξιολόγηση, η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και εάν ένα έργο ήταν επιτυχές.

Επιχειρήσεις και Επιχειρηματικότητα
Οι επιχειρηματίες σε όλα τα επίπεδα χρειάζονται ορισμένα εργαλεία και τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να ευδοκιμήσουν. Αυτή η ενότητα αφορά την πρόοδο σε μεγάλες επιχειρήσεις, από την αρχική καινοτομία μέχρι την πρώιμη ανάπτυξη και πέραν αυτής.

Επιχειρηματική Ανάλυση
Οι τρόποι με τους οποίους οι οργανισμοί χρησιμοποιούν την τεράστια ποσότητα δεδομένων που παράγουν μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Αυτή η ενότητα εξετάζει την εύρεση, εξαγωγή, επεξεργασία, ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για το σχεδιασμό του δικού σας έργου συλλογής δεδομένων.

Market Intelligence
Αντιμετωπίστε το ζήτημα των εκατομμυρίων δολαρίων: τι κάνει τους ανθρώπους να αποφασίσουν να αγοράσουν; Ανακαλύψτε πώς εκτελείται η έρευνα και το branding επηρεάζει τις αποφάσεις αγοράς. Θα μάθετε να μεγεθύνετε τον ανταγωνισμό και να φροντίζετε τους πελάτες σας, είτε πουλάτε σε επιχειρήσεις είτε στο κοινό.

Σχεδιασμός Μάρκετινγκ
Αυτή η ενότητα περνάει μέσα από το μείγμα μάρκετινγκ και θα εξετάσετε λεπτομερώς τις θεωρίες και τις τεχνικές που είναι κεντρικές στο σχεδιασμό και την εκτέλεση στρατηγικών μάρκετινγκ νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Επίπεδο 6

Σύγχρονα ζητήματα διαχείρισης
Χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη σκέψη, αυτή η ενότητα εξετάζει τα θέματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι διευθυντές, συμπεριλαμβανομένης της βιωσιμότητας, των ηθικών και ηθικών επιλογών και των εταιρικών αξιών. Θα αναλογιστείτε τον μεταβαλλόμενο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της παγκοσμιοποίησης, των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε και των τρόπων που αλλάζει το οικονομικό μας τοπίο.

Στρατηγική διαχείρηση
Μάθετε πώς να σχεδιάσετε τον χάρτη πορείας για να επιτύχετε την επιτυχία της επιχείρησής σας σε αυτήν την ενότητα, εφαρμόζοντας μια σειρά από στρατηγικές θεωρίες και τεχνικές. Θα εξετάσετε συγχωνεύσεις και εξαγορές, συνεργαστείτε με τους εταίρους, τον εθνικό και διεθνή προγραμματισμό και τους τρόπους με τους οποίους οι οργανισμοί εκτελούν τα σχέδιά τους με αποτελεσματική διαχείριση των αλλαγών.

Διαχείριση του Self και άλλων
Αυτή η ενότητα συνεχίζει το θέμα της υποστήριξης και της ανάπτυξης του εαυτού σας και άλλων. Μάθετε τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους, τη θετική σκέψη και την ισχυρή ανάπτυξη, παράλληλα με τα εργαλεία για τη δημιουργικότητα και τη λήψη αποφάσεων. Θα ελέγξετε τα πάντα από την πρόσληψη έως τη διοίκηση ομάδας.

Διεθνής διοίκηση
Αποκαλύψτε τους τρόπους λειτουργίας των διεθνών εταιρειών με ομάδες σε όλο τον κόσμο. Μάθετε να διαχειρίζεστε ομάδες με πολύ διαφορετικές πολιτισμικές διαφορές, χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές.

Μέθοδοι έρευνας και διατριβή
Με τον επιβλέποντα καθηγητή σας, θα καθορίσετε έναν διεπιστημονικό τομέα που σχετίζεται με το πτυχίο σας στην έρευνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξειδικεύσετε σε ένα χώρο του προγράμματος που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Βιομηχανικές Συνεργασίες

Όταν εγγραφείτε στο μάθημα BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) , θα έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στα ακόλουθα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Δίκτυο Ακαδημίας της Cisco
Πάρτε ένα πραγματικό κόσμο γείωση στις πιο πολύτιμες τεχνικές δεξιότητες σήμερα. Χρησιμοποιήστε πραγματικό εξοπλισμό, λογισμικό και προσομοιωτές για να αποκτήσετε τεχνικές γνώσεις σε τουλάχιστον 1 ή 2 περιοχές εργασίας υψηλής ζήτησης.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Υπάρχουν 140 Trails και 520 κονκάρδες για να διαλέξετε, καλύπτοντας πολλές πτυχές της επιχείρησης, της πληροφορικής και της χρήσης του Salesforce ως εργαλείου διαχείρισης.

Πώς λειτουργεί;
Η συμμετοχή με τους συνεργάτες μας είναι εντελώς εθελοντική. Η συμμετοχή σας ή η απόφασή σας να μην μελετήσετε αυτά τα πρόσθετα πρόσθετα δεν θα επηρεάσει το βαθμό ή τους βαθμούς που λαμβάνετε.

Τι λένε οι σπουδαστές μας:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Σίγουρα θα συνιστούσα τον Άρντεν επειδή μάθετε να ερευνήσετε και να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας και έχετε εφεδρεία με τους δασκάλους αν χρειαστεί".

Marcel Wahrhaftig,
Επιχειρήσεις BA (Hons) (CMI)
Γερμανία

118147_klSkK5E0.png

"Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μου έδωσε μεγάλη ευελιξία, η οποία ήταν ουσιαστική. Αισθάνομαι τίμημα να σπουδάζω ενώ εργάζομαι και να μεγαλώσω μια οικογένεια".

Η Laura Benson,
BA (Hons) Επιχειρήσεις (Μάρκετινγκ)
Ηνωμένο Βασίλειο

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας:

Για να δικαιούστε αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε:

  • Δύο μαθήματα σε GCE A-Level ή ισοδύναμα, ενώ περνούν σε βαθμό C ή παραπάνω σε τρία άτομα σε επίπεδο GCSE ή ισοδύναμο. Ή
  • Ολοκληρώθηκε ένα αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πρόσβασης ή ισοδύναμο.
  • Για μαθητές των οποίων η προηγούμενη μάθηση δεν διδάσκεται στα αγγλικά: IELTS 6.0 ή ισοδύναμο (όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιοδήποτε στοιχείο).

Αν έχετε εργασιακή εμπειρία

Ενθαρρύνουμε και εξετάζουμε θετικά τις αιτήσεις από εκείνους που μπορούν να αποδείξουν το κίνητρό τους να μελετήσουν το πρόγραμμα. Θα σας ζητήσουμε την προσωπική σας δήλωση, μαζί με το βιογραφικό σας σημείωμα και τις αναφορές σας για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Αμοιβές

£ 13,500 (UK

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... περαιτέρω

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη