Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BA (Hons) Επιχειρήσεις και Διαχείριση

Το μάθημα Bachelors Online Business και Management επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητές τους και την κατανόηση των στρατηγικών και διεθνών διαστάσεων της επιχείρησης και της διαχείρισης. Το μάθημα θα σας προσφέρει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αξιολογήσετε κριτικά τα επιχειρηματικά μοντέλα και έννοιες και να τα εφαρμόσετε στις πραγματικές καταστάσεις.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα;

Η μελέτη BA (Hons) Business and Management θα σας προετοιμάσει για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών καθώς αναπτύσσετε γνώση των αγορών, της συμπεριφοράς των πελατών, της εταιρικής στρατηγικής και της διαχείρισης του έργου. Υπάρχουν ευκαιρίες με τους εργοδότες στον ιδιωτικό, τον δημόσιο και τον εθελοντικό τομέα, για να μην αναφέρουμε τη δυνατότητα λειτουργίας της δικής σας επιχείρησης. Εάν εργάζεστε ήδη στον επιλεγμένο τομέα και θέλετε να αναπτύξετε την καριέρα σας, το μάθημα περιλαμβάνει ευέλικτες επιλογές που σας επιτρέπουν να ειδικεύεστε σε έναν τομέα επιχειρηματικών σπουδών, για παράδειγμα, επικοινωνίες μάρκετινγκ ή χρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό πανεπιστημιακό περιβάλλον, τα online μαθήματα μας χρησιμοποιούν ένα Virtual Learning Environment. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Η μελέτη διεξάγεται εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο και το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να ταιριάζει στις δουλειές σας και στις προσωπικές σας δεσμεύσεις.

Σας παρέχεται υποστήριξη σε όλο το μάθημα της επιχείρησής σας και της διοίκησης από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Οι επιχειρηματικές και διαχειριστικές εργασίες βασίζονται σε εργασιακή εμπειρία πραγματικού βίου και αξιολογούνται από εκπαιδευτές σε συνεχή βάση.

Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης.
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογήθηκε για να διασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο?
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους.
  • εξασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή.
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης.

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκησης, θα κληθείτε να παρακολουθήσετε μια τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Essex, στο Colchester Campus.

Προορισμοί καριέρας

Ο βαθμός επιχειρηματικής και διοίκησης θα σας εξοπλίσει με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που σας προσδίδουν μεγάλη αξία στους εργοδότες σε μια ποικιλία βιομηχανιών και επαγγελμάτων.

Η εις βάθος κατανόηση των αποφοίτων μας στις σπουδές τους έχει οδηγήσει σε σταδιοδρομία σε τομείς όπως η παροχή συμβουλών, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, η διαχείριση επιχειρήσεων, η εμπορία, η χρηματοδότηση και η λογιστική, καθώς και η γενική διοίκηση.

Προυποθέσεις εισόδου

Έχουμε ευέλικτες απαιτήσεις εισόδου που εξετάζουν τόσο την ακαδημαϊκή εμπειρία σας όσο και την εμπειρία που βασίζεται στην εργασία καθώς και το κίνητρό σας να κάνετε το μάθημα. Υπάρχουν δύο δρομολόγια εισόδου στο πτυχίο BA (Hons) Business and Management:

1 - Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Ακαδημαϊκής Διαδρομής Εισόδου για το πτυχίο BA (Hons) Business and Management, πρέπει να έχετε τουλάχιστον τα ακόλουθα προσόντα:

  • Δύο επίπεδα Α ή ισοδύναμα. συν
  • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, το IELTS (Academic) 6.0 ή ισοδύναμο.
  • Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

2 - Διαδρομή Εργασιακής Εμπειρίας

Αναγνωρίζουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε δεξιότητες με διάφορους τρόπους και ότι οι προηγούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις δεν είναι ο μόνος δείκτης της ικανότητας του αιτούντος. Επομένως, εάν δεν πληροίτε τα ελάχιστα ακαδημαϊκά πρότυπα παραπάνω, ίσως εξακολουθείτε να δικαιούστε να εγγραφείτε μέσω της δουλειάς μας.

Η αίτησή σας θα εξεταστεί σε ατομική βάση, λαμβάνοντας υπόψη τα κίνητρά σας για την πραγματοποίηση του μαθήματος, την προηγούμενη εργασιακή εμπειρία και άλλα σχετικά προσόντα που αποδεικνύουν την ικανότητά σας να ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα.

Οι σπουδαστές που γίνονται δεκτοί μέσω αυτής της διαδρομής θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν το μάθημα και να αξιολογήσουν κατά πόσο είναι σωστό για αυτούς κατά τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να περάσουν το πρώτο τους σεμινάριο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε30 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Essex Online »

Τελευταία ενημέρωση October 23, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
48 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
18,480 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη