Η άδεια εξ αποστάσεως λογιστικής ξεκινά με μια προπαρασκευαστική διαχείριση του κύκλου, και επιτρέπει να ειδικεύονται στην λογιστική στο 3ο έτος. Αυτό το online μάθημα σας επιτρέπει να συνεχίσει πλοιάρχου στον τομέα της λογιστικής. Ελέγχου, λογιστικού ελέγχου και παροχής συμβουλών ή / και την προετοιμασία του ελέγχου ή ακόμη προπόνηση και συμβούλων επιχειρήσεων λειτουργίες.

compta_licence

Η απομακρυσμένη άδεια στη Διοίκηση - Λογιστική ειδικότητα σας δίνει γενικές γνώσεις στη Διοίκηση, με έννοιες του δικαίου, της οικονομίας ... να κατανοήσουν και να αναλύσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων και οργανισμών. Θα ειδικεύονται στο εμπόριο από μια θεωρητική πρώτο online εκπαίδευση διδάσκονται από ακαδημαϊκούς, αλλά και πρακτικά με ορκωτούς λογιστές της φήμη. ενότητες ειδικότητας και εξειδικευμένες πιστοποιήσεις: Εισαγωγή στο SAP μονάδα CO στον έλεγχο της διαχείρισης, του εσωτερικού ελέγχου ... θα σας προετοιμάσει με πρακτικές περιπτώσεις στον τομέα της λογιστικής, του λογιστικού ελέγχου και παροχής συμβουλών.

Με αυτήν την άδεια, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα Master CCA προετοιμάζει το εθνικό διαγωνισμό της CES ελέγχου ή κατέχουν διευθυντικές και συμβουλευτικές θέσεις σε υποκαταστήματα των εταιρειών, ή να περάσουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις CO / FI SAP για να γίνει ειδικός.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
γαλλική γλώσσα

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποUniversité Virtuelle (UIV) »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη