Filter
Associate Degrees
Βήμα: Όλα

Αναζητήστε Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Διοίκησης Διαδικτυακά Δίπλωμα (Associate Degree)

Κερδίζουν ένα συγγενή βαθμό μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να επιτύχουν ακαδημαϊκή τους στόχους, και μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να λάβουν τις γνώσεις και την εκπαίδευση που χρειάζονται για να υπερέχουν στην επιλεγμένη σταδιοδρομία τους. Με ένα online συγγενούς βαθμό, οι μαθητές μπορούν να προωθήσουν αυτούς τους στόχους με τη χρήση του διαδικτύου, η οποία μπορεί να καταστήσει την επίτευξη των στόχων τους ευκολότερη από ποτέ.

Τι είναι ένα online συνεργάτης βαθμό στη διοίκηση; Αυτό το ακαδημαϊκό πρόγραμμα συνήθως διαρκεί περίπου δύο έτη σπουδών πλήρους απασχόλησης για να κερδίσει, και μπορεί να βοηθήσει προετοιμάσει τους μαθητές για τα είδη των προβλημάτων που μπορεί να αναμένεται να λύσει στο χώρο εργασίας. Οι μαθητές μαθαίνουν για τα βασικά των επιχειρήσεων, πολιτιστικές και κοινωνικές επιρροές στην επιχείρηση, πώς να κάνουν έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις και πώς να διαχειριστεί αποτελεσματικά και να οδηγήσει τους ανθρώπους. Οι μαθητές σε ένα online μάθημα θα χρησιμοποιούν συχνά το Διαδίκτυο και ο υπολογιστής εργαλεία για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μαθήματα, να υποβάλει τις αναθέσεις, και να λάβει κουίζ και δοκιμές.

Οι απόφοιτοι με μια συγγενή πτυχίο στη διοίκηση είναι συνήθως μοναδικά κατάλληλη για να εισέλθουν στο χώρο εργασίας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε οργανωτικές ή ανθρώπινων πόρων ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Αυτή η προετοιμασία και η εμπειρία μπορεί να κάνει τους αποφοίτους περιζήτητα από πιθανούς εργοδότες.

Το κόστος για τα προγράμματα συνεργάτης βαθμό μπορεί να ποικίλλει από σχολείο σε σχολείο. Σε γενικές γραμμές, οι μαθητές που ενδιαφέρονται να κερδίσουν ένα online βαθμό πρέπει να ερευνήσουν πλήρως το σχολείο και το πρόγραμμά τους και επίσης να επικοινωνήσετε με το γραφείο εισαγωγή, προκειμένου να λάβουν up-to-ενημερωμένες πληροφορίες δίδακτρα.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις που ένας συνεργάτης πτυχίο στη διοίκηση μπορεί να παρέχει, πολλοί φοιτητές έχουν μεγάλη ζήτηση για θέσεις entry-level, όπως οι διαχειριστές των επιχειρήσεων, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, την οικονομική τους διαχειριστές, επιθεωρητές, ή την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους συνεργάτες.Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και θα λάβετε ένα Bachelor στη Διοίκηση, η οποία μπορεί να λάβει δύο επιπλέον χρόνια σπουδών για να κερδίσουν.

Υπάρχουν συνήθως ακαδημαϊκά προγράμματα που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους σας. Να ξεκινήσει απευθείας σύνδεση βαθμό σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Διοίκησης

Adelphi University

Ο Σύνδεσμος Επιστημών της Διοίκησης Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης του Adelphi University (AS στο ESA) σας παρέχει γρήγορα τις δομικές μονάδες για να μπείτε ή να προχωρήσετε ... [+]

Μάθετε τι χρειάζεται για να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε - και να πάρετε την εκπαίδευσή σας και την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο.

Ο Σύνδεσμος Επιστημών της Διοίκησης Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης του Adelphi University (AS στο ESA) σας παρέχει γρήγορα τις δομικές μονάδες για να μπείτε ή να προχωρήσετε σε αυτό το δυναμικό, προκλητικό και ανταμείβοντας πεδίο. Δεν αποκτάτε μόνο πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στην κατοχή, την κοινότητα και τη ζωή σας, αλλά και μια πιστοποίηση που ενισχύει τη σταδιοδρομία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Garden City
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά