Βρείτε τα 2 Διπλώματα (Associate Degrees) σε Σπουδές Διαχείρισης Διαδικτυακή Σειρές Μαθημάτων

Ένας συνεργάτης βαθμός είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που ασκούνται, συνήθως μ… περαιτέρω

Ένας συνεργάτης βαθμός είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που ασκούνται, συνήθως μετά το λύκειο, αλλά πριν από οποιαδήποτε άλλη σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου. Ένα online συγγενούς βαθμό λαμβάνει χώρα σχεδόν εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση? ορισμένα πανεπιστήμια μπορούν να απαιτούν από τους σπουδαστές να παρακολουθήσουν μια τάξη στις πανεπιστημιουπόλεις, όπως καλά. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών μπορεί συνήθως να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια.

Τι είναι ένα online συνεργάτης βαθμό στη διαχείριση; Πολλές σε απευθείας σύνδεση συνεργάτης πτυχία στον τομέα της διαχείρισης σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να πάνε από entry-level θέσεις στη διαχείριση. Για το σκοπό αυτό, πολλά προγράμματα επικεντρώνονται στην επιχειρηματική θεωρίες, τη λήψη αποφάσεων, τις τάσεις της βιομηχανίας και τις τεχνικές ηγεσίας. Οι ακριβείς μαθήματα που πρέπει να ληφθούν μπορεί να εξαρτάται από το σχολείο σας παρακολουθούν. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν εφαρμογές του υπολογιστή, τις αρχές της διαχείρισης, τα μαθηματικά και τη χρηματοδότηση, την εσωτερική αγορά, τεχνικές γραφής, τη διαχείριση του λιανικού εμπορίου και της έρευνας μάρκετινγκ.

Μετά την ολοκλήρωση αυτού του βαθμού, μπορεί να είστε σε θέση να αναλύσουν τα προβλήματα, να επικοινωνούν αποτελεσματικά και στην αγορά καλά.Με αυτές τις δεξιότητες, είναι πιο πιθανό ότι θα είστε σε θέση να πάρετε μια θέση διευθυντικού επιπέδου. Ορισμένες εταιρείες μπορεί ακόμη και να είναι πρόθυμοι να σας πληρώσουν περισσότερο λόγω του βαθμού σας.

Αν θέλετε μια εκτίμηση του κόστους μιας συγγενούς βαθμό στη διαχείριση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο σκέφτεστε να φοιτούν. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τα δίδακτρα, όπως τοποθεσία του σχολείου, η διάρκεια του προγράμματος και τα εργαλεία που απαιτούνται για να παρακολουθήσουν τάξη σε απευθείας σύνδεση.

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να θέλετε να εξετάσει πριν από την εφαρμογή αυτού του προγράμματος είναι οι επιλογές σταδιοδρομίας που παρέχει. Οι φοιτητές με μια συγγενή πτυχίο στη διαχείριση μπορεί να είναι σε θέση να εργαστούν στην εταιρική, κυβερνητική ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Υψηλόβαθμοι θέσεις, όπως διευθύνων σύμβουλος, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού και αντιπρόεδρος των εργασιών, μπορεί να είναι εφικτός. Ωστόσο, η προηγούμενη εμπειρία σας μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στις θέσεις εργασίας που είναι σε θέση να πάρει μετά την αποφοίτησή τους.Πολλοί φοιτητές επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το Associate Degree ως εφαλτήριο για περαιτέρω εκπαίδευση.

Να υποβάλει αίτηση για μια συγγενή πρόγραμμα στον τομέα της διαχείρισης είναι εύκολο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Switzerland

Η Swiss Diploma (Έτος 1), ή Αναπληρωτής του πανεπιστημίου της Διεθνούς διπλώματος διαχείρισης σηματοδοτεί το πρώτο επίπεδο επίτευξης σε οποιονδήποτε ακαδημαϊκό κλάδο. ... +

Η Swiss Diploma (Έτος 1), ή Αναπληρωτής του πανεπιστημίου της Διεθνούς διπλώματος διαχείρισης σηματοδοτεί το πρώτο επίπεδο επίτευξης σε οποιονδήποτε ακαδημαϊκό κλάδο. -
Associate Degrees
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Αγγλικά
Διαδίκτυο
 
Washtenaw Community College
Ann Arbor, USA

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα. Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα από τη χώρα καταγωγής τους. Οι σπουδαστές θα μάθουν πώς να ευθυγραμμίσουν τις στρ ... +

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα. Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό το πρόγραμμα από τη χώρα καταγωγής τους. Οι σπουδαστές θα μάθουν πώς να ευθυγραμμίσουν τις στρατηγικές της αλυσίδας εφοδιασμού με τους εταιρικούς στόχους, προκειμένου να συντονίσουν τους προμηθευτές, τους κατασκευαστές, τους διανομείς και τους λιανοπωλητές, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στον τελικό καταναλωτή με έγκαιρο και οικονομικό τρόπο, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις εξυπηρέτησης πελατών. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι φοιτητές θα είναι έτοιμοι να λάβουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να λάβουν την πιστοποίηση βιομηχανίας CLA (Certified Logistics Associate) και CLT (Certified Logistics Technician). -
Associate Degrees
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Αγγλικά
Σεπτέμβριος 2020
Διαδίκτυο