Filter
Associate Degrees
Βήμα: Όλα

Δείτε όλες τις 2 Σειρές Μαθημάτων σε Αγγλικά Διαδικτυακά Σειρές Μαθημάτων

Η επίτευξη ενός online πτυχίου συνεργάτη μπορεί να βοηθήσει τους φοιτητές που επιθυμούν να υπερέχουν σε έναν επιλεγμένο τομέα ή το εμπόριο, προσφέροντας μεγαλύτερες ευκαιρίες για μελλοντικές σταδιοδρομίες. Αυτοί οι βαθμοί είναι συχνά βήμα προς την ανώτερη μάθηση και ακόμα πιο διάσημο βραβείο. Μια ποικιλία θεμάτων είναι διαθέσιμα στο επίπεδο των συνεργαζόμενων σπουδών και μπορούν γενικά να αποκτηθούν εντός δύο ετών.

Τι είναι ένας online συνεργάτης στην αγγλική γλώσσα; Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να βελτιώσουν την ικανότητα ανάγνωσης, γραφής και ακρόασης στην αγγλική γλώσσα. Αυτά τα μαθήματα διαδικτύου μπορούν να κυμαίνονται από τη γλωσσολογία έως την κατανόηση της ανάγνωσης, να εστιάζουν στην αγγλική λογοτεχνία ή να μαθαίνουν πώς να γράφουν ερευνητικά τεύχη. Για όσους αναζητούν να μάθουν αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα, τα μαθήματα ESL παρέχονται συχνά για αρχάριους στον τομέα.

Η απόκτηση αγγλικού πτυχίου μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής.Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες σε δημιουργικό γράψιμο, σε βάθος ανάγνωση και συνολικά μεγαλύτερες δυνατότητες ομιλίας. Αυτά τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία είναι σημαντικά για την επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα σπουδών ή επιχείρησης. Η άριστη επικοινωνία, τόσο λεκτική όσο και γραπτή, είναι συχνά απαραίτητη στο χώρο εργασίας.

Τα έξοδα για αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών γενικά διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, το ίδρυμα και τη διετή διάρκεια των προγραμμάτων αυτών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση, η αναζήτηση πληροφοριών από έναν ιστότοπο προτιμώμενου κολλεγίου μπορεί να σας βοηθήσει.

Δεδομένου ότι η εκμάθηση αγγλικών δεξιοτήτων είναι ένα τόσο ευρύ θέμα, αφήνει πολλές πόρτες ανοικτές από την άποψη των προοπτικών απασχόλησης. Τέτοιου είδους εκπαίδευση και εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε σταδιοδρομία στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση, στη δημοσιογραφία, στη διοίκηση ή στη γενική διοίκηση, στην εξυπηρέτηση πελατών και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης εξειδικευμένες θέσεις εργασίας όπως νομικό βοηθό, τραπεζίτης ή βοηθός καθηγητή που μπορούν να αποκτηθούν με πιο συγκεκριμένη εκπαίδευση.

Η απόκτηση πτυχίου συνεργατών έχει γίνει πιο εφικτή από ποτέ, εξαιτίας της απόμακρης διαθεσιμότητας μέσω ηλεκτρονικών προγραμμάτων. Οι διεθνείς ευκαιρίες ακμάζουν. Απλά αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Αγγλικά

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Αυτό το διετές πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές στην αγγλική γλωσσικές δεξιότητες για: TOEFL / IELTS, βασική διδασκαλία της Αγγλικής, συνέχιση ακαδημαϊκές μελέτες, εργ ... [+]

Ακτίνες Μαθήματα Online College προσφέρει μαθήματα για τους μαθητές που χρειάζονται δεξιότητες αγγλικής γλώσσας για διάφορους σκοπούς: προετοιμασία για TOEFL / IELTS εξετάσεις, μεταφέροντας σε μια Western University, διδάσκοντας βασικά Αγγλικά, εργάζεται σε ένα τηλεφωνικό κέντρο, ή μεταγραφή ιατρικές οδηγίες.

Οι φοιτητές λαμβάνουν συνήθως δύο μαθήματα σε έναν χρόνο, πάνω από ένα διάστημα εννέα εβδομάδων. Υπάρχουν 5 όρους σε ένα έτος, έτσι ώστε σε δύο χρόνια ο φοιτητής έχει ολοκληρώσει 20 μαθήματα. Κάθε μάθημα ισοδυναμεί με 3-πιστωτική αμερικανική πορεία. Ως εκ τούτου, το Associate Degree περιλαμβάνει 60 μονάδες. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες USA Online Φιλιππίνες Manila
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Ακτίνες Online College Συντελεστές προσφέρει ένα online Associate Degree ισοδύναμο με το πρόγραμμα σπουδών Συνεργάτης διετές πολλά διεθνή πανεπιστήμια. ... [+]

Ακτίνες Online College Συντελεστές προσφέρει ένα online βαθμό Συνεργάτης, που ισοδυναμεί με το πρόγραμμα σπουδών Συνεργάτης διετές πολλά διεθνή πανεπιστήμια. Μετά την ολοκλήρωση του Έτους στο Ίδρυμα ROCC, οι μαθητές μπορούν στη συνέχεια να μεταφέρει τις πιστώσεις σε ξένο (κυρίως Αμερικής και της Ασίας) προγράμματα.

Ο Συνεργάτης Πρόγραμμα σε ROCC κοστίζει μόνο USD4800 για το σύνολο των δύο ετών 20 μαθήματα, σε σύγκριση με $ 20,000 για άλλες αμερικανικές απευθείας σύνδεση διετή προγράμματα, είτε σε σχέση με το μέσο όρο των σχεδόν $ 100.000 για να παρακολουθήσουν δύο χρόνια ένα ιδιωτικό αμερικανικό πανεπιστήμιο.... [-]

Φιλιππίνες Manila Ηνωμένες Πολιτείες USA Online
Νοέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά