ArabicOnline.Eu - Αρχάριοι στο ενδιάμεσο αραβικό μάθημα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ArabicOnline.Eu είναι το αρχικό διεθνώς αναγνωρισμένο μάθημα της αραβικής ως ξένη γλώσσα . Υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει σχεδιαστεί για Ευρωπαίους και Δυτικούς μαθητές.

Τα αραβικά μαθήματα μας για αρχάριους έως ενδιάμεσα επίπεδα έχουν σχεδιαστεί για αυτοδίδακτη μελέτη μέσω του Διαδικτύου. Έχουν αναπτυχθεί με κορυφαίους ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες στον τομέα των αραβικών ως ξένη γλώσσα και είναι κατάλληλοι για κάθε είδους σπουδαστές, ανεξάρτητα από ηλικία ή ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Η ετήσια συνδρομή - προσφέρει μεγάλη σχέση ποιότητας / τιμής
 • Πλήρως διαδραστικά μαθήματα διαθέσιμα online οποιαδήποτε στιγμή μέσω του Διαδικτύου
 • Τα μαθήματα χρησιμοποιούν το μοντέρνο αραβικό πρότυπο
 • Σχεδιασμένο για αυτοδιδασκαλία με έμφαση στην επικοινωνία στα αραβικά σε καθημερινές καταστάσεις
 • Εκτεταμένα υλικά υποστήριξης και λήψεις
 • Πρόσθετα οφέλη, όπως σχέδια σπουδών, οδηγός γραφής στα αραβικά, φύλλα εργασίας

Τα μαθήματα εφαρμόζουν μια σύγχρονη προσέγγιση στην εκμάθηση γλωσσών και βασίζονται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (CEFR).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος , θα έχετε επιτύχει το επίπεδο Α2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (Επίπεδο 4 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Επαγγελματικών Προσόντων) . Αυτό αντιστοιχεί στο επίπεδο 2 του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ .

Παρέχοντας ελκυστικά και κίνητρα μαθήματα και ειδικά υλικά υποστήριξης, το ArabicOnline.Eu μπορεί να αποδείξει ότι η εκμάθηση Αραβικών είναι ένας εφικτός στόχος για όλους.

Τι περιλαμβάνεται στη συνδρομή;

Hayya bina! - Πάμε

Αυτό είναι το βασικό πρόγραμμα. Με πάνω από 200 ώρες σπουδών, το μάθημα περιέχει

 • 15 διαδραστικές μονάδες με διαλόγους ήχου που καλύπτουν τυπικές καθημερινές καταστάσεις
 • Επιλογές για μελέτη με αραβικό σενάριο ή με το δυτικό σενάριο (μεταγραφή)
 • Εκτεταμένη πρακτική λεξιλογίου
 • Εισαγωγή στην ανάγνωση του αραβικού σεναρίου και κατανόηση του αραβικού αλφάβητου
 • Μια ευρεία ποικιλία γλωσσικών δραστηριοτήτων με ρόλους με φωνητική καταγραφή
 • Γλώσσα και σημειώσεις γραμματικής
 • Πολιτιστικά σημειώματα που περιλαμβάνουν συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν και τι δεν πρέπει να κάνουν

Μαθήματα μπόνους που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα:

Απαραίτητο αραβικό

 • Μια σειρά καρτών flash για την άσκηση σημαντικών λέξεων και φράσεων στα αραβικά.

Εύκολη αραβική

 • Μια σειρά από μαθήματα σύντομης μάθησης για την άσκηση των Αραβικών ενώ ταξιδεύετε στην εργασία, χαλαρώνετε πάνω από έναν καφέ ή όταν ο χρόνος είναι σύντομος.

Πρώτα βήματα αραβικά

 • Μια σύντομη εισαγωγική πορεία της αραβικής, με επίκεντρο τους χαιρετισμούς και τις εισαγωγές.

Αραβική πρακτική συνομιλίας

 • Βελτιώστε τις δεξιότητες συνομιλίας σας με αυτά τα διαδραστικά παιχνίδια ρόλων. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εξασκήσετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητες συνομιλίας στις συνήθεις καθημερινές καταστάσεις που αναμένετε να συναντήσετε στον αραβικό κόσμο, όπως η παραγγελία φαγητού, η απαίτηση για το λογαριασμό, η αγορά και η πρόσκληση ενός επισκέπτη στο δείπνο κλπ.

Word Trainer Αραβικά

 • Το Word Trainer Arabic θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας και να κυριαρχήσετε μερικές από τις συνηθέστερες καθημερινές λέξεις που θα χρειαστείτε στις καθημερινές καταστάσεις στον αραβικό κόσμο. Το πρόγραμμα σάς καθοδηγεί σε μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη διαδικασία μάθησης για να διασφαλίσετε ότι μαθαίνετε και εξασκείτε τους ήχους, την προφορά, την έννοια και την ορθογραφία κάθε λέξης σωστά.

Ένας οδηγός για τη συγγραφή αραβικών

 • Αυτό το εύχρηστο και ολοκληρωμένο βιβλίο εργασίας είναι ο τέλειος συνεργάτης του μαθήματος ArabicOnline. Σας κατευθύνει προσεκτικά μέσα από κάθε γράμμα του αραβικού αλφαβήτου με πολλές ευκαιρίες να εξασκηθείτε στα γράμματα - μεμονωμένα και με λέξεις. Εάν μαθαίνετε για πρώτη φορά αραβική γραφή, τότε αυτό είναι για σας!

Φύλλα εργασίας, λήψεις και γλωσσάρι

 • Κατεβάστε και εκτυπώστε ένα ευρύ φάσμα φύλλων εργασίας για να ασχοληθείτε με το γράψιμο του βασικού λεξιλογίου από το πρόγραμμα ArabicOnline.
 • Κατεβάστε και ακούστε όλους τους διάλογους από το αραβικό μάθημα ως αρχεία mp3 με χαλαρή μουσική υπόκρουση και προφορικές αγγλικές μεταφράσεις. Είναι ιδανικά για την εδραίωση όσων έχετε μάθει στο διαδικτυακό μάθημα.
 • Η χαλαρή μουσική υπόκρουση έχει συσταθεί ειδικά από το "Avicenna" με σκοπό να χαλαρώσει ο εγκέφαλος ενώ ακούει τους διάλογους. Οι μεταφρασμένες αγγλικές μεταφράσεις έχουν προστεθεί μετά από κάθε αραβική πρόταση. Το γλωσσάριο των λέξεων-κλειδιών και των φράσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ασκήσει και να εδραιώσει τις γνώσεις σας για το αραβικό λεξιλόγιο. Το γλωσσάρι είναι οργανωμένο κατά τρόπον ώστε οι λέξεις-κλειδιά και οι φράσεις από κάθε μονάδα της αραβικής γλώσσας να κατατάσσονται στις αγγλικές μεταφράσεις τους.

Σχέδια Μελετών

 • Πριν ξεκινήσετε τα αραβικά μαθήματα, κατεβάστε και διαβάστε τον οδηγό εκμάθησης. Ο Εκπαιδευτικός Οδηγός θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη μαθησιακή σας εμπειρία και να σχεδιάσετε τον απαραίτητο χρόνο. Πριν ξεκινήσετε κάθε μονάδα, κατεβάστε το σχέδιο μελέτης για τη συγκεκριμένη μονάδα.
 • Το Σχέδιο Μελέτης παρέχει λεπτομερή ανάλυση του χρόνου που ξοδεύετε σε κάθε εκπαιδευτική συνεδρίαση, ποια καθήκοντα πρέπει να κάνετε με ποια σειρά. Τα Σχέδια Μελετών και τα καθήκοντα της διεπαφής σας καθοδηγούν σε μια καλά οργανωμένη και πλήρως ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία. Σας συνιστούμε να μελετήσετε τη μονάδα 1 ακριβώς όπως περιγράφεται. Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για κάθε μία από τις παρακάτω μονάδες. Το Ημερολόγιο Εκμάθησης σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

If you address someone in their native tongue, they are 10 times more likely to buy from you — whatever their competence in English. – Gary Muddyman, Financial Times, September 23, 2015

If you address someone in their native tongue, they are 10 times more likely to buy from you — whatever their competence in English. – Gary Muddyman, Financial Times, September 23, 2015 Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη