ONLINESTUDIES.GR

Βρείτε τα 2 Προγράμματα Ανωτέρων Πιστοποιητικών σε Διαχείριση Έργων Διαδικτυακό Ανώτερο Πιστοποιητικό

Τα προηγμένα προγράμματα πιστοποιητικών είναι ιδανικά για τους σπουδαστές που εργάζονται ήδη στο πεδίο της επιλογής τους και θέλουν να αυξήσουν τις γνώσεις τους για να συνεχίσουν να ανεβαίνουν τη σταδιοδρομία. Αυτά τα προγράμματα είναι επίσης μια καλή επιλογή για τους σπουδαστές που έχουν κάνει προηγουμένως μαθημάτων στο χώρο σπουδών τους και θέλουν να συνεχίσουν να μαθαίνουν.

Τι είναι ένα προηγμένο πιστοποιητικό στη διαχείριση έργων; Αυτό το ακαδημαϊκό πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές με επαγγελματική εμπειρία ή σε σπουδαστές με προγενέστερες σπουδές στη διαχείριση έργων για την περαιτέρω κατανόηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να βασίζονται στις γνώσεις που έχουν ήδη αναπτύξει οι μαθητές μέσω της εμπειρίας τους στον επιχειρηματικό κόσμο και πολλοί εστιάζουν στη χρήση τεχνολογίας για τη μείωση των αναποτελεσματικών διαδικασιών. Τα μαθήματα θα βοηθήσουν τους αποφοίτους να μάθουν πώς να αξιολογούν τα έργα για τις δυνατότητές τους για επιτυχία, να αξιολογούν τους προμηθευτές και να διαχειρίζονται την επικοινωνία από την έναρξη του έργου έως την υλοποίηση.

Εκτός από μια πληρέστερη επιχειρηματική κατανόηση, οι απόφοιτοι γνωρίζουν πολύ καλά τη διαχείριση της έρευνας και της ανάπτυξης, τη διαχείριση της εφοδιαστικής και της χρηματοδότησης, ώστε να εξασφαλίσουν ότι το έργο παραμένει εγκαίρως και εντός δημοσιονομικών περιορισμών. Αυτές οι δεξιότητες εξυπηρετούν πτυχιούχους σε όλη την βιομηχανία, έτσι δεν είναι περιστέρι και μπορούν να έχουν πολλές ευκαιρίες διαθέσιμες.

Το κόστος εκπαίδευσης ποικίλλει ανάλογα με τις χώρες και τα προγράμματα, επομένως είναι σημαντικό να ερευνηθούν οι διαφοροποιήσεις των διδάκτρων και των τελών κατά την επιλογή ενός κύκλου σπουδών που πρέπει να ακολουθηθεί. Ο αριθμός των μαθημάτων που απαιτούνται σε ένα πρόγραμμα θα μπορούσε να επηρεάσει το κόστος.

Οι θέσεις εργασίας διαχείρισης έργων δεν είναι συγκεκριμένες σε ένα μόνο κλάδο, το οποίο είναι ένα όφελος για αποφοίτους που μπορεί να είναι σε θέση να εστιάσουν τη σταδιοδρομία τους σε μια περιοχή που βρίσκουν ενδιαφέρον. Οι διαχειριστές έργων μπορούν να βρουν τη διαχείριση μεγάλων έργων ανάπτυξης ακινήτων, κατευθύνοντας την εφαρμογή νέων τεχνολογικών συστημάτων ή χειρίζοντας τις λειτουργίες και την εφοδιαστική σε ένα έργο υποδομής.Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν άφθονες ευκαιρίες εργασίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, επικεντρώνοντας την εφαρμογή νέων προϊόντων στην κατασκευή ή τη διεξαγωγή εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση.

Τα προχωρημένα προγράμματα πιστοποιητικών διαφέρουν και η ευελιξία που προσφέρεται από ένα πρόγραμμα μερικής ή πλήρους απασχόλησης. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

2 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Έργων Filter

RNCP Επίπεδο Τίτλος 3: Εκδήλωση Υπεύθυνος Έργου

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Γαλλία France Online Βέλγιο Belgium Online Ελβετία Switzerland Online Λουξεμβούργο Luxembourg Online Καναδάς Canada Online Λίβανος Lebanon Online Γαλλική Γουιάνα French Guiana Online Γουαδελούπη (Γ.) Guadeloupe Online Μαρτινίκα (Φρ.) Martinique Online Τυνησία Tunisia Online Αλγερία Algeria Online Μαρόκο Morocco Online Μαυρίκιος Mauritius Online Ρεϊνιόν (Γ.) Reunion Online Γαλλική Πολυνησία French Polynesia Online Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό Congo DRC (Zaire) Online Κογκό Congo ROC (Brazzaville) Online Νίγηρας Niger Online Σενεγάλη Senegal Online Ακτή Ελεφαντοστού Cote d'Ivoire Online +37 περισσότερα

RNCP Η πιστοποίηση εκδίδεται από την Εθνική Επιτροπή για τα Επαγγελματικής Πιστοποίησης (CNCP), υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας. Κάθε κατάρτισης που περιλαμβάνονται στο RNCP ανταποκρίνονται σε σαφώς προσδιορισμένες ανάγκες μεταξύ των επαγγελματιών και στη γαλλική αγορά εργασίας.

διαχείριση του έργου Advanced Certificate

NYU Tandon Online
Διαδικτυακό Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες New York

Βελτιώσουν τις τεχνικές γνώσεις σας για να οδηγήσει, να καινοτομήσουν και να διαχειρίζεστε τα έργα για τη βελτίωση των λειτουργιών των επιχειρήσεων με Διαχείριση Έργων Advanced Certificate μας.