Adobe Photoshop Cs4 εκτεταμένη: βασικά

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Adobe Photoshop Cs4 εκτεταμένη: βασικά

Study 365

Επισκόπηση

Η γνώση του Adobe Photoshop CS4 απαιτεί μια σταθερή βάση στα θεμελιώδη εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για να δημιουργήσουν ερεθιστικά αποτελέσματα και να επιτύχουν εκπληκτικά οπτικά εφέ. Σύνολο εκπαίδευσης για το Adobe Photoshop CS4 Extended: Το Essentials προορίζεται για αρχάριους έως ενδιάμεσους χρήστες ως οδηγό μέσα από ολοκληρωμένα μαθήματα σχετικά με τη διόρθωση χρωμάτων, τις τεχνικές διάταξης, τα ειδικά εφέ και την επαφή εικόνας. Αυτή η σειρά θα σας δώσει την εμπιστοσύνη και την τεχνογνωσία για να επιτύχετε φανταστικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τη νέα διεπαφή και τα βελτιωμένα εργαλεία του Photoshop CS4.

Οι ενημερώσεις στο Photoshop CS4 περιλαμβάνουν τον πίνακα "Ρυθμίσεις και μάσκες", τις εντολές 3D, σχολιασμούς και βελτιωμένη διεπαφή. Επιπλέον, θα μάθετε τα μη καταστροφικά εφέ χρώματος και τη διόρθωση χρώματος, τον τρόπο ρύθμισης της μορφής αρχείου και της συμπίεσης εικόνων για χρήση στον ιστό και πώς να δημιουργείτε και να εφαρμόζετε ειδικά εφέ.

Μέχρι τη λήξη της παρακολούθησης της συνολικής εκπαίδευσης για το Adobe Photoshop CS4 Extended: Essentials, θα είστε ικανοί οι δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση και τον χειρισμό εικόνων στο Photoshop. Θα γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τη ρετουσάρισμα φωτογραφιών, τη διόρθωση χρωμάτων και τον τρόπο χρήσης της λειτουργίας γρήγορης μάσκας, την εργασία με επιλογές, την αλλαγή μεγέθους εικόνων και πολλές πιο πολύτιμες και οικονομικές τεχνικές που θα χρησιμοποιήσετε κατά την εργασία με το Photoshop CS4.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές. Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο παρέχεται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Επεξεργαστές εικόνων
 • Φωτογράφοι
 • Φοιτητές φωτογραφίας
 • Σχεδιαστές γραφικών

Περίγραμμα μαθήματος:

Αυτό το μάθημα αποτελείται από τα ακόλουθα:

 • Ενότητα 1: Εισαγωγή στο Adobe Photoshop CS4
 • Ενότητα 2: Εξερεύνηση του Adobe Bridge
 • Ενότητα 3: Αλλαγή μεγέθους & περικοπή εικόνων
 • Ενότητα 4: Εργασία με βασικές επιλογές
 • Ενότητα 5: Ξεκινώντας με τα επίπεδα
 • Ενότητα 6: Ζωγραφική στο Photoshop
 • Ενότητα 7: Ρετούς φωτογραφιών
 • Ενότητα 8: Εισαγωγή στη διόρθωση των χρωμάτων
 • Ενότητα 9: Χρήση της λειτουργίας γρήγορης μάσκας
 • Ενότητα 10: Εργασία με το εργαλείο πένας
 • Ενότητα 11: Δημιουργία Ειδικών Εφέ
 • Ενότητα 12: Εξαγωγή της εργασίας σας

Διάρκεια:

Από την ημέρα που αγοράζετε το μάθημα, θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μελέτης. Καθώς η πορεία είναι αυτοτροφοδοτούμενη, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει και είναι σε θέση να ολοκληρώσει το μάθημα σταδιακά, επανεξετάζοντας την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, θα έχετε μία αποστολή που πρέπει να υποβάλετε (χρειάζεστε ένα σήμα 65% για να περάσετε) και μπορείτε να υποβάλετε την ανάθεση ανά πάσα στιγμή. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο £ 19 για αξιολόγηση και πιστοποίηση όταν υποβάλλετε την αποστολή. Θα λάβετε τα αποτελέσματα εντός 72 ωρών από την υποβολή και θα σας αποσταλεί πιστοποιητικό σε 7-14 ημέρες αν έχετε περάσει με επιτυχία.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για το Adobe Photoshop CS4 Extended: Essentials.

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το μάθημα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια καριέρα σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες βιομηχανίες:

 • Επεξεργασία εικόνας
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
 • Γραφικό σχέδιο

Πληροφορίες για τον παρουσιαστή:

Ο Geoff Blake είναι συγγραφέας, εκπαιδευτής, σχεδιαστής και καλλιτέχνης με έδρα το Τορόντο. Για τα τελευταία δέκα χρόνια, παρέχει ένα ευρύ φάσμα γραφικών σχεδίων, έργων τέχνης, συμβουλών, κατάρτισης στην τάξη και υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Από το 1997, ο Geoff διδάσκει desktop publishing, web design και μαθήματα γραφικών τόσο σε εταιρικό όσο και σε μεταδευτεροβάθμιο περιβάλλον, ενώ συνεργάζεται στενά με μερικούς από τους μεγαλύτερους παρόχους κατάρτισης και κολέγια στην περιοχή του Τορόντο. Οι εμφανίσεις του, η εκπαίδευση στην κατηγορία του και η συμβουλευτική του έχουν οδηγήσει σε όλη τη Βόρεια Αμερική, όπου έχει δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη για την παράδοση διαφορετικού υλικού jargony με ένα διασκεδαστικό, ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών