Adobe Photoshop στοιχεία 9: τι νέο υπάρχει

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Adobe Photoshop στοιχεία 9: τι νέο υπάρχει

Study 365

Επισκόπηση

Με τη συνολική εκπαίδευση για το Photoshop Elements 9 - Τι νέο υπάρχει, θα μάθετε να δημιουργείτε φωτογραφίες με πολύ στρώσεις χρησιμοποιώντας στρώσεις μάσκες, επισκευές και ρετουσάρισμα φωτογραφιών χρησιμοποιώντας τη νέα βούρτσα επούλωσης σημείων περιεχομένου και πόσο εύκολο είναι πραγματικά να ανεβάσετε και να μοιραστείτε όλα τα αγαπημένες φωτογραφίες στο Facebook.

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε απίστευτα εφέ φωτογραφίας, όπως pop art, πώς να κάνετε γρήγορες διασκευές με τη χρήση εργαλείων με καθοδήγηση, πώς να χρησιμοποιήσετε το Photomerge και να ταιριάξετε αυτόματα το στυλ μιας φωτογραφίας. Κάνοντας φωτογραφίες φαίνονται τέλεια δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη με αυτή την εκπαίδευση Photoshop Elements 9!

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά εκπαιδευτικά υλικά, τα οποία παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Φωτογράφοι
 • Επεξεργαστές εικόνων
 • Χομίστες
 • Φοιτητές φωτογραφίας

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:

Αυτό το μάθημα αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες:

 • Ενότητα 1: Εργασία με διασκεδαστικές επεξεργασίες
 • Ενότητα 2: Χρήση σημαδιών επιπέδου
 • Ενότητα 3: Μεταφόρτωση στο Facebook
 • Ενότητα 4: Χρήση της βούρτσας επούλωσης
 • Ενότητα 5: Στυλ αντιστοίχισης

Πληροφορίες παρουσιαστή:

Ο Mike Gunter έχει τραβήξει φωτογραφίες από τότε που πήρε την πρώτη του κάμερα, ένα Kodak Brownie Hawkeye, και έχει γυρίσει φωτογραφίες από τότε. Μετά από μια περιπετειώδη εκστρατεία στο Βιετνάμ όπου έλαβε την επιτροπή του, ο υπολοχαγός Gunter εργάστηκε για το Associated Press ενώ παρακολούθησε κολέγιο. Η φωτογράφηση της σύνταξης και της διαφήμισης (και η παρακολούθηση του σχολείου και η απόκτηση μεταπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών) οδήγησαν στην επιστροφή σε ενεργό καθήκον και θέσεις στη Νότια Αμερική. Ο Μάικ έχει διδάξει φωτογραφία, Photoshop και γλώσσες σε διάφορα κολλέγια και πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι συνεισφέρων σε πολλές δημοσιεύσεις, μεταξύ των οποίων το Πεζικό, το Christian Science Monitor και είναι συντάκτης του περιοδικού Adelante και Airpower Journal.

Διάρκεια:

Από την ημέρα που αγοράζετε το μάθημα, θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μελέτης. Καθώς η πορεία είναι αυτοτροφοδοτούμενη, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει και είναι σε θέση να ολοκληρώσει το μάθημα σταδιακά, επανεξετάζοντας την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, θα έχετε μία αποστολή που πρέπει να υποβάλετε (χρειάζεστε ένα σήμα 65% για να περάσετε) και μπορείτε να υποβάλετε την ανάθεση ανά πάσα στιγμή. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο £ 19 για αξιολόγηση και πιστοποίηση όταν υποβάλλετε την αποστολή. Θα λάβετε τα αποτελέσματα εντός 72 ωρών από την υποβολή και θα σας αποσταλεί πιστοποιητικό σε 7-14 ημέρες αν έχετε περάσει με επιτυχία.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για το Photoshop Elements 9: Τι νέο υπάρχει;

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το μάθημα θα σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου θέσεις εργασίας στις ακόλουθες βιομηχανίες:

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
 • Επεξεργασία εικόνας

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Δεν παρέχουμε κανένα λογισμικό για αυτό το μάθημα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών