Adobe Flash επαγγελματικό Cs6: βασικά

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Adobe Flash επαγγελματικό Cs6: βασικά

Study 365

Επισκόπηση

Το Adobe Flash Professional CS6: Essentials θα σας διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το ισχυρό εργαλείο συγγραφής για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές, διαδραστικές κινούμενες εικόνες και περιεχόμενο πολυμέσων.

Ο Εκπαιδευτικός της Adobe και ο εκπαιδευτής της Debbie Keller θα σας βοηθήσουν να μάθετε τα βασικά του animation και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας Flash CS6. Θα εξερευνήσετε τα εργαλεία διασύνδεσης και πολυμέσων, θα μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρές και συναρπαστικές διαδραστικές εμπειρίες και να ανακαλύψετε τον τρόπο δημοσίευσης του περιεχομένου σας.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο παρέχεται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Προσδοκώμενοι προγραμματιστές ιστού
 • Επιθυμητές εμψυχωτές
 • Ατομα που αναζητούν εργασία
 • πτυχιούχους
 • Φοιτητές

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:

Αυτό το μάθημα αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες:

 • Ενότητα 1: Κατανόηση της διεπαφής Flash CS6
 • Ενότητα 2: Εργασία με τα εργαλεία Drawing & Shape
 • Ενότητα 3: Εργασία με σύμβολα
 • Ενότητα 4: Εισαγωγή & Τροποποίηση γραφικών
 • Ενότητα 5: Εργασία με κείμενο
 • Ενότητα 6: Το βασικό της κίνησης
 • Ενότητα 7: Προσθήκη απλών στοιχείων ελέγχου σε βίντεο με Actionscript
 • Ενότητα 8: Δημοσίευση και εξαγωγή εγγράφων flash

Διάρκεια:

Από την ημέρα που αγοράζετε το μάθημα, θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μελέτης. Καθώς η πορεία είναι αυτοτροφοδοτούμενη, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει και είναι σε θέση να ολοκληρώσει το μάθημα σταδιακά, επανεξετάζοντας την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, θα έχετε μία αποστολή που πρέπει να υποβάλετε (χρειάζεστε ένα σήμα 65% για να περάσετε) και μπορείτε να υποβάλετε την ανάθεση ανά πάσα στιγμή. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο £ 19 για αξιολόγηση και πιστοποίηση όταν υποβάλλετε την αποστολή. Θα λάβετε τα αποτελέσματα εντός 72 ωρών από την υποβολή και θα σας αποσταλεί πιστοποιητικό σε 7-14 ημέρες αν έχετε περάσει με επιτυχία.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν ένα πιστοποιητικό για το Adobe Flash Professional CS6: Essentials.

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το μάθημα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια καριέρα σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες βιομηχανίες:

 • ΚΙΝΟΥΜΈΝΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ
 • Μηχανική λογισμικού
 • Ανάπτυξη λογισμικού
 • Τεχνική τέχνη

Πληροφορίες παρουσιαστή:

Η Debbie Keller είναι δάσκαλος, συγγραφέας, παρουσιαστής βίντεο και παρουσιαστής εργαστηρίου στο Σαν Αντόνιο. Είναι η συγγραφέας τριών σχολικών βιβλίων, η προετοιμασία πιστοποίησης Adobe Creative Suite 5 ACA: Διαθέτει το Dreamweaver, το Flash και το Photoshop, το Adobe® Creative Suite 5 Binder BASIC και η αποκάλυψη της συλλογής βίντεο με Adobe Premiere Pro, After Effects, Soundbooth και Encore CS5. Αυτή τη στιγμή εργάζεται για αναθεωρήσεις και για τα τρία βιβλία για το Adobe CS6. Η Debbie έχει αναγνωριστεί ως Discovery Star Educator και από το 2002 είναι εκπαιδευτικός της Adobe. Η Debbie είναι επίσης παρουσιαστής για το Total Training Essential Series για τα Photoshop, Flash Professional, Dreamweaver και Premiere Pro. Διεξάγει επίσης εργαστήρια και παρουσιάζει σε πολυάριθμα συνέδρια, όπως τα μαθήματα Τεχνολογίας, ISTE, TCEA, Συνεδριάσεις κρατικών συντεχνιών και τεχνολογίας στο Τέξας και το Αρκάνσας και το Summer Institute Leader Summer Institute.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών