ψηφιακό διαφημιστικό πρόγραμμα υψηλότερη μάρκετινγκ και

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εν μέσω μιας πρωτοφανούς κρίσης λίγους τομείς που συνεχίζουν ή να έχουν μια μεγαλύτερη ώθηση στην αγορά και σταθερή πρόοδο. Η αύξηση στην ψηφιακή κατανάλωση κάνει αυτές τις ειδικότητες οι επαγγελματίες μήνυσε κάθε μέρα, περισσότερο σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το Superior Ψηφιακή πρόγραμμα μάρκετινγκ, μέσα από τον κατάλληλο συνδυασμό γενικών και ειδικών γνώσεων, επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να έχουν ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σταδιοδρομίας τους. Για όλους αυτούς τους λόγους, αν το μέλλον σας είναι στο μάρκετινγκ, νομίζετε ψηφιακή.

Αυτό το μάθημα έχει έναν Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών 50% ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ Business School

Απευθύνεται σε

Το Πρόγραμμα Superior στο Μάρκετινγκ και Διαφήμιση Ψηφιακή απευθύνεται σε όλα τα είδη των επαγγελματιών που απαιτούν εισάγετε τις ψηφιακό περιβάλλον ανησυχίες από την πλευρά του τομέα ψηφιακού μάρκετινγκ της μεγάλης τρέχουσας ζήτησης.

Είναι σχεδιασμένο για δύο προφίλ επίπεδο διαχείρισης για τα μεσαία στελέχη, τεχνικά χαρακτηριστικά, ανεξάρτητους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, επιχειρηματίες, κλπ

επιτυχία

Το Πρόγραμμα Superior στο Digital Marketing έχει τον τέλειο συνδυασμό των επαγγελματιών και των δασκάλων για να δώσει μια θεωρητική και πρακτική φύση και να παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις στο ψηφιακό περιβάλλον για τους μαθητές να επιτύχουν τα καλύτερα ειδικούς στόχους του προγράμματος:

 • Γνωρίζοντας, κατανόηση και εφαρμογή ψηφιακών τεχνολογιών
 • Mastering τεχνικές μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης
 • Ανταποκρίνονται στις νέες κοινωνικές τεχνικές
 • Πλησιάζοντας τάσεις ψηφιακό περιβάλλον
 • Ικανότητα να μετρήσει και την επίτευξη αποτελεσμάτων σε δράσεις
 • Διαφήμιση στο Digital Media
 • Μάρκετινγκ θυγατρικών.

Προορίζεται επίσης να επιτευχθούν οι ακόλουθοι γενικοί στόχοι για όλα τα προγράμματα Business School Ισπανία:

 • Αποτελεσματικά κατευθύνοντας ομάδες εργασίας
 • Μαθαίνοντας να προβούν σε στρατηγικές αποφάσεις
 • Αναπτύξει μια συνολική και χωρίς αποκλεισμούς όραμα
 • Διαχείριση της αλλαγής και να συλλάβει τις δεξιότητες διαχείρισης

Απαιτήσεις

 • πανεπιστημιακό πτυχίο ή
 • αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία διαπιστευμένο

Μεθοδολογία

Η μεθοδολογία είναι ONLINE. Όλα τα μαθήματα μας έχουν μια ισχυρή οπτικοακουστικό στοιχείο που διευκολύνει τη μάθηση, με διαλέξεις από ειδικούς και τις σημειώσεις τους. Επιπλέον, συμπληρώνεται με μια ισχυρή πρακτική προσέγγιση.

Η πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη είναι διαθέσιμη 24/7 (24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα) και για πάντα. Ποτέ δεν θα είναι μόνος. Πάντα θα υπάρχουν ένα κηδεμόνα για να σας συνοδεύσει? εκτός από τον συντονιστή, τον διευθυντή και την μεγάλη κοινότητα των φοιτητών SBS.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas esc ... περαιτέρω

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas escuelas de negocios sociales si no la única. Está formada por profesionales con amplia experiencia en docencia y que desean compartir sus conocimientos aportando valor a la sociedad. Deseamos dar servicio y formación a personas con talento, sin importar edad, raza ni requisitos. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Ισπανία Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη