Keystone logo

Φίλτρα

  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Διατροφικές Επιστήμες
  • Διατροφικές Επιστήμες
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

2 Σε σύνδεση Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες Τεχνολογία Τροφίμων 2024/2025

Φίλτρα

Σε σύνδεση Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες Τεχνολογία Τροφίμων

Ως περιοχή της ακαδημαϊκής μελέτης, τεχνολογία τροφίμων ασχολείται με τις φυσικές διαδικασίες μαγειρέματος και τις βιοχημικές ιδιότητες των τροφίμων. Οι μαθητές που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της επιστήμης τροφίμων θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ολοκλήρωση ενός μαθήματος σε αυτό το θέμα.