Keystone logo
Επικοινωνήστε απευθείας με τα σχολεία - Συγκρίνετε 2 Σε σύνδεση Προγράμματα σε Τεχνολογία Τροφίμων 2024

2 Σε σύνδεση Προγράμματα σε Τεχνολογία Τροφίμων 2024

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ως περιοχή της ακαδημαϊκής μελέτης, τεχνολογία τροφίμων ασχολείται με τις φυσικές διαδικασίες μαγειρέματος και τις βιοχημικές ιδιότητες των τροφίμων. Οι μαθητές που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της επιστήμης τροφίμων θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ολοκλήρωση ενός μαθήματος σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα

  • Βιοεπιστήμες
  • Διατροφικές Επιστήμες
  • Τεχνολογία Τροφίμων
Πεδία μελέτης
  • Βιοεπιστήμες (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης