
2 Σε σύνδεση Προγράμματα σε Τεχνολογία Τροφίμων 2024
ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ως περιοχή της ακαδημαϊκής μελέτης, τεχνολογία τροφίμων ασχολείται με τις φυσικές διαδικασίες μαγειρέματος και τις βιοχημικές ιδιότητες των τροφίμων. Οι μαθητές που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της επιστήμης τροφίμων θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ολοκλήρωση ενός μαθήματος σε αυτό το θέμα.
Άλλες επιλογές σε αυτόν τον τομέα σπουδών:
Φίλτρα
- Βιοεπιστήμες
- Διατροφικές Επιστήμες
- Τεχνολογία Τροφίμων
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Γλώσσα