τα οικονομικά της υγείας Bachelor (BA)

Apollon Hochschule

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

τα οικονομικά της υγείας Bachelor (BA)

Apollon Hochschule

Αν θέλετε να προκριθεί σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο το δυνατόν ευρύτερα για την υγειονομική περίθαλψη, είστε με το πρόγραμμα σπουδών για το Bachelor Οικονομικά της Υγείας (B. Α) πολύ καλές συμβουλές: Τα Υγείας οικονομική βασικά συνδυάζονται σε αυτή την εκπαίδευση η οποία με οργανωτικές, επικοινωνιακές και νομικές γνώσεις. Η μελέτη παρέχει τα εργαλεία για διευθυντικές θέσεις στον κλάδο της υγείας, παρέχει τις δεξιότητες για πολύπλοκες, υπεύθυνη περιοχές εργασία και παρέχει στους φοιτητές ο διαχειριστής πολύ sought-interface συνεχίζεται. Το φάσμα των μελλοντικών εφαρμογών είναι τόσο διαφορετικές όσο η ίδια η μελέτη. Οι απόφοιτοι εργάζονται ως οικονομικός σύμβουλος ή ο διαχειριστής του έργου σε οργανισμούς, εταιρείες ή οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης, για παράδειγμα, στην παροχή συμβουλών. Ακόμη και σε νοσοκομεία ή εγκαταστάσεις νοσηλευτικής έρθει οικονομολόγοι υγείας που χρησιμοποιείται. Μετά το Πτυχίο Έχετε τη δυνατότητα να έχουν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα για το Master Οικονομικών της Υγείας (M. Α) να εμβαθύνουν τις γνώσεις σας.

Βασικά προσόντα

Το Πανεπιστήμιο ΑΠΟΛΛΩΝ έχει πτυχίο Οικονομικών της Υγείας (B. Α) ανέπτυξε ένα μάθημα, οι πλήρως καταρτισμένοι απόφοιτοι για τις νέες προκλήσεις στην αγορά της υγειονομικής περίθαλψης. ο στόχος της μάθησης υγιών οικονομικών γνώσεων τομής που σας επιτρέπει να αντιδράσει βέλτιστα στις ταχείες αλλαγές στην αγορά της υγειονομικής περίθαλψης και μπορούν να αναλάβουν σύνθετη και υπεύθυνη εργασίες.

Περιεχόμενο της μελέτης

Μπορείτε να αποκτήσει μέσω της διαφοροποιημένης πρόγραμμα σπουδών με πρακτικό περιεχόμενο, η αρμοδιότητα να λειτουργεί ανεξάρτητα και αποτελεσματικά στα μέσα στην ανώτερη διαχείριση της οικονομίας της υγείας. Με τα μαθήματα τους κάνει μοναδικά κατάλληλα θέματα. Τεχνικά είναι πολύ πρακτικό περιεχόμενο στο κέντρο:

  • Τον έλεγχο και τον έλεγχο των μέσων
  • Διαδικασία και Διαχείρισης Ποιότητας
  • διαρθρωτικές εμπειρογνωμοσύνη σχετικά με τα Συστήματα Υγείας και Δημόσιας Υγείας
  • Οικονομικά
  • Επενδύσεις και χρηματοδότηση

Εκτός από τις τεχνικές γνώσεις των γενικών οικονομικών και υγείας οικονομικές διαδικασίες μεθοδική και κοινωνικών δεξιοτήτων στη μελέτη πρέπει να εμβαθυνθεί, μεταξύ των οποίων:

  • Η διαχείριση του σχεδίου, το προσωπικό και τις τεχνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης
  • Συνεντεύξεις και Εταιρικών Ανακοινώσεων

προϋποθέσεις εισαγωγής

Οι απαιτήσεις για την εισαγωγή σε προπτυχιακές σπουδές ρυθμίζονται από τον νόμο περί Ανώτατης Εκπαίδευσης Bremische (BremHG). Στη συνέχεια, μπορείτε να μελετήσει κάτω από ορισμένες συνθήκες, χωρίς προσόντα γυμνάσιο.

βασική

κάθε χρόνο

Αποφοίτηση

Αποκτούν το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor of Arts στο Τμήμα Οικονομικών της Υγείας. Με αυτό το βαθμό που έχουν τα κατάλληλα προσόντα εξαιρετική για τα μεσαία διευθυντικές και ηγετικές θέσεις στον κλάδο της υγείας.

Διάρκεια της μελέτης

Έλεγχο της μελέτης των 36 μηνών ή 48 μηνών (180 μονάδες).

μελέτη της δοκιμής

Με την εγγραφή σας στο ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule Μπορείτε να ελέγξετε για 4 εβδομάδες μελετώντας δωρεάν. Εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσει. τότε δεν απαιτούνται έξοδα προκύψουν για εσάς.

διαπίστευσης

Το πρόγραμμα Bachelor στην Υγεία Οικονομικών (BA) του Διεθνούς Οργανισμού για τη διασφάλιση της ποιότητας και διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών και των ιδρυμάτων (FIBAA) πιστοποιηθεί.

δωρεάν επέκταση

Έως 50% της επιλεγμένης παραλλαγής μελέτη (18 ή 24 μήνες).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
36 - 48 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Locations
Γερμανία - Germany Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Γερμανία - Germany Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών