σχεδιασμός εμπειρία του χρήστη - Master Of Science στη Iakm

Kent State Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σχεδιασμός εμπειρία του χρήστη - Master Of Science στη Iakm

Kent State Online

Το πρόγραμμα του Online πλοιάρχου σε IAKM με συγκέντρωση στην εμπειρία του χρήστη Σχεδιασμός (UXD) στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Kent συνδυάζει ανθρωποκεντρικό τρόπο σκέψης, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική πληροφορίες για να λάβει γνώση UXD και τις ικανότητές σας στο επόμενο επίπεδο. Η συγκέντρωση αυτή προσφέρεται ως μέρος της MS Kent State στην Αρχιτεκτονική Πληροφορίας και Διαχείριση Γνώσης στη Σχολή Βιβλιοθηκονομίας και Επιστήμης της Πληροφόρησης.

Η εμπειρία του χρήστη Σχεδιασμός εξετάζει τις διαρθρωτικές, ενημερωτικά, ψυχολογικές και συναισθηματικές πτυχές του τι κάνει μια επιτυχημένη διεπαφή χρήστη, είτε πρόκειται για το web ή το κινητό. Αυτή είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη, ταχέως εξελισσόμενο τομέα, και Kent State βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της αναδυόμενης πειθαρχίας. Προσφέρουμε ένα από τα προγράμματα σπουδών του μόνο Μάστερ στη UX σχεδιασμού σε προσιτή ηλεκτρονική μορφή.

Το πρόγραμμά μας προετοιμάζει επαγγελματίες σχεδιαστές εμπειρία του χρήστη για να εργαστούν σε ψηφιακά με γνώμονα φορέων και οργανισμών. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έρθει μακριά με μια σταθερή κατανόηση της χρηστικότητας, το περιεχόμενο της στρατηγικής, την αρχιτεκτονική πληροφοριών και την έρευνα των χρηστών.

Γιατί να επιλέξετε απευθείας σύνδεση MS Kent State σε IAKM με έμφαση στην εμπειρία του χρήστη Design;

 • Κερδίστε ένα προηγμένο πιστοποίηση σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη πεδίο που είναι σε μεγάλη ζήτηση σε οργανισμούς σε όλη τη χώρα
 • Μαθήματα εμπειρία που παρέχει ένα up-to-the-λεπτό και σχετική ακαδημαϊκή δομή πίσω UX σχεδιασμού που θα συμπληρώσει σας on-the-job εμπειρία
 • Ενταχθούν σε ένα εκτεταμένο δίκτυο αποφοίτων που εργάζονται για τους εργοδότες βιομηχανία με ηγετική θέση σε όλη τη χώρα
 • Μάθετε από τους καθηγητές οι οποίοι είναι ηγέτες UX σε εθνικούς οργανισμούς, ανοίγοντας τις πόρτες για τους εργοδότες στη βιομηχανία
 • Πτυχιούχος σε λιγότερο από δύο χρόνια
 • Ζήστε μια ευέλικτη δομή online πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να χωρέσει τη ζωή των επαγγελματιών που εργάζονται με πλήρες ωράριο
 • Υποβολή αίτησης σας χωρίς απαίτηση GRE για ένταξη στο πρόγραμμα

Λεπτομέρειες προγράμματος

Kent State Εγχειρίδιο Προγράμματος εμπειρία του σχεδιασμού έχει σχεδιαστεί για πολυάσχολους επαγγελματίες που εργάζονται, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Το πρόγραμμα είναι 36 πιστώσεις σε μήκος, που αποτελείται από 12 τριών πιστωτικών μαθήματα.
 • Κάθε μάθημα είναι επτά εβδομάδες σε μήκος, με δύο μαθήματα που λαμβάνονται διαδοχικά κάθε εξάμηνο. Αυτό σας επιτρέπει να επικεντρωθεί σε ένα μάθημα σε μια στιγμή, ενώ εξακολουθεί να ολοκληρώσει το πρόγραμμά σας σε δύο χρόνια.
 • Για να διατηρήσετε το μέγεθος της τάξης μικρών και μεγιστοποίηση της συνεργασίας, τα πολλαπλά τμήματα του κάθε μαθήματος που προσφέρεται.
 • Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο μαθήματα κορμού (6 μονάδες), 9 μαθήματα εξειδικευμένων (27 μονάδες) και με αποκορύφωμα την εμπειρία (3 διδακτικές ώρες).
 • Μόλις γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα, Σύμβουλος Εισαγωγής σας θα επεξεργαστεί εξατομικευμένο πρόγραμμα πτυχίο σας, δίνοντάς σας μια σαφή ακολουθία πορεία και πορεία προς την αποφοίτηση.

Τα μαθήματα που παραδίδονται μέσω του συστήματος διαχείρισης μαθημάτων μας, μαυροπίνακας Μάθετε. Το περιεχόμενο των μαθημάτων αποτελείται από κείμενο, αφήγηση παρουσιάσεις PowerPoint, άλλες βελτιώσεις μάθησης ήχου και βίντεο, ζωντανές συνομιλίες, ομάδες συζήτησης και. Για να συμμετάσχετε σε αυτό το online πρόγραμμα, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με μια ευρυζωνική σύνδεση στο Internet. Το πρόγραμμά σας μπορεί να έχει περαιτέρω απαιτήσεις που περιλαμβάνουν την ικανότητα να καταγράφει βίντεο και ήχου.

Τι θα μάθετε

Το πρόγραμμα σπουδών στο πλαίσιο του προγράμματος σχεδιασμού εμπειρία του χρήστη περιστρέφεται γύρω από ένα μοντέλο διαδικασία πέντε σταδίων:

 • Μάθετε (L)
 • Κατανοήστε (U)
 • Φανταστείτε (Μ)
 • Αξιολογήσει (Ε)
 • INFORM (Ν)

LEARN

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο σχεδιασμό του έργου, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μάθουμε όσο μπορούμε για τον πελάτη, τους χρήστες και κάθε άλλη ενδιαφερομένων. Κοιτάξουμε τι κάνουν οι ανταγωνιστές τους και να δούμε τι μπορούμε να μάθουμε από αυτό. Θα μπορούσαμε να διεξάγουν συνεντεύξεις, έρευνες ή ομάδες εστίασης για να μάθουν σχετικά με το ποιος και τι θα πρέπει να εργάζονται με.

Καταλαβαίνουν

Λαμβάνοντας αυτό που έχουμε μάθει στην έρευνα μας, έχουμε αναπτύξει μοντέλα όπως personas και αρχές σχεδιασμού για να βοηθήσει να καθοδηγήσει τα σχέδιά μας.

φαντάζομαι

Χρησιμοποιώντας τα μοντέλα που έχουμε αναπτύξει, σχεδιάζουμε λύσεις για τους πελάτες μας. Εδώ έχουμε αναπτύξει σχηματικές αναπαραστάσεις που μπορούμε αργότερα το χέρι μακριά για να τους προγραμματιστές / μηχανικούς για την κατασκευή.

Αξιολογώ

Αλλά, όπως σχεδιάζουμε, εμείς πρέπει να αξιολογεί συνεχώς τις ιδέες μας, έτσι ώστε να διεξάγει μελέτες χρηστικότητας κατά μήκος του τρόπου για να βεβαιωθείτε ότι τα σχέδιά μας θα λειτουργήσει στην πραγματικότητα.

πληροφορώ

Ανακοίνωση των σχεδίων μας είναι ζωτικής σημασίας για την εφαρμογή τους. Έτσι, εδώ έχουμε επικεντρωθεί στην επαγγελματική προετοιμασία των παραδοτέων και των εκθέσεων.

Σχολή

Η ΔΕΠ που διδάσκουν το σε απευθείας σύνδεση Μάστερ στη IAKM με έμφαση στην εμπειρία του χρήστη Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Κεντ έχουν μια απαράμιλλη πάθος για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο με ανθρωποκεντρικού σχεδιασμού. Είναι πρωτοπόροι στον τομέα της UX σχεδιασμού, και φέρνουν μαζί τους:

 • Διαφορετικά υπόβαθρα που ενισχύουν μοναδικό μείγμα του προγράμματος της ανθρωποκεντρικής σκέψης, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική της πληροφορίας
 • Ενεργό εμπειρία στον κλάδο και η συμμετοχή σε εθνικές οργανώσεις UXD
 • Δυνατότητα να χρησιμεύσει ως επαφές της βιομηχανίας για τους φοιτητές και αποφοίτους

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Για να θεωρηθεί για την εισαγωγή, πρέπει να έχετε ολοκληρώσει πτυχίο με ΣΔΣ του 3,0 ή υψηλότερη. Οι υποψήφιοι με ΣΔΣ του 2,75 ή κάτω θα ληφθούν υπόψη για την εισαγωγή υπό όρους. Επικοινωνήστε με έναν Σύμβουλο Εισαγωγής για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη διαδικασία. Καλωσορίζουμε φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και επαγγελματικό υπόβαθρο. πτυχίο σας μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε περιοχή της μελέτης.

Οι αλλοδαποί φοιτητές είναι επίσης επιλέξιμοι για εισαγωγή σε αυτό το πρόγραμμα.

Τα βασικά βήματα για τη διαδικασία υποβολής αίτησης περιλαμβάνουν:

 • Απευθυνθείτε σε εμάς για να ξεκινήσει η συζήτηση σήμερα. Αίτηση για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας ή καλέστε 844-234-4073.
 • Συμμετέχουν σε μια συνέντευξη με τον Admissions σας Σύμβουλο για να συζητήσουν ταιριάζει Kent State με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους στόχους σας.
 • Συμπληρώστε το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τη λίστα ελέγχου των εισαγωγών μας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Υποβολή επίσημη προπτυχιακό απομαγνητοφώνηση σας (ες), βιογραφικό / CV, δήλωση του στόχου και τρεις συστατικές επιστολές.

Δεν χρειάζεται να ολοκληρωθεί η GRE ως μέρος της διαδικασίας εισδοχής.

Εισαγωγή Σύμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις προϋποθέσεις εισδοχής για το πρόγραμμα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - ΗΠΑ σε απευθείας σύνδεση
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών