Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιλέξτε το δικό σας ΕΝΑΡΞΗΣ! 100 μονάδες. Μόνο online ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ηνωμένου Βασιλείου για την υπαίθρια διαβίωση βαθμό. 26 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΟΧΙ UCAS.

Σχεδιασμός για την Εξωτερική Living είναι ένα τελικό BA έτος (Hons) «top-up» βαθμό. Οι μαθητές συνήθως μελετούν το Ίδρυμα Πτυχίο Interior Design πρώτα και στη συνέχεια να έχουν ένα εγγυημένο διαδρομή πρόοδο πάνω στο σχεδιασμό BA (Hons) για την Εξωτερική Living.

NDA σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Staffordshire προσφέρει πραγματικά ΕΥΕΛΙΚΤΗ ONLINE βαθμούς, ώστε να μπορείτε να «κερδίσουν, ενώ μπορείτε να μάθετε.» Εφαρμόστε άμεσα - δεν UCAS, καταχώρηση με 100 πόντους. ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό CAD, δωρεάν BIID Σύνθεση, NUS κάρτα & απεριόριστη επαφή δασκάλου. Εργαστούν και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία, παράλληλα με το πτυχίο σας.

Στην Εθνική Ακαδημία Σχεδιασμός με τον οποίο χειριζόμαστε όλους τους μαθητές μας ως άτομα. NDA δεν έχει άποψη ή εξάμηνα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τη δική τους ημερομηνία έναρξης και μελέτη στο δικό τους ρυθμό - όχι το ρυθμό των άλλων μαθητών. Στο NDA κάθε μαθητής έχει το δικό τους, ατομικό πρόγραμμα σπουδών.

Στην NDA έχουμε μια μοναδική και ευέλικτη διαδρομή «Διπλό Πτυχίο» για την επίτευξη BA (Hons) -δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες φοιτητικά δάνεια είναι διαθέσιμα για όλους τους βαθμούς ΜΔΠ. Υπάρχουν άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας ως ανεξάρτητος Διακοσμητής ή μέσα σε ένα σχέδιο πρακτικής. Εναλλακτικά NDA προσφέρουν εγγυημένη διαδρομή εξέλιξης σε Πτυχίο σε απευθείας σύνδεση Μάστερ μας, MA in Interior Design. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Αυτό το καινοτόμο βαθμό είναι το μοναδικό στο είδος του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδιασμός για υπαίθρια διαβίωση είναι μια έννοια που σαρώνει από τις ΗΠΑ - όπου εξωτερική σχεδίαση γίνεται γρήγορα μια επέκταση του εσωτερικού. Με συσκευές θέρμανσης αιθρίων, υπέροχα έπιπλα εξωτερικού χώρου και την επιθυμία να επεκτείνουν σαλόνι μας έξω, αυτή η τάση έχει φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτός ο βαθμός σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό δεξιότητες σχεδιασμού σας και προσθέστε τα φυτά και εξωραϊσμού για τη δημιουργία και το σχεδιασμό ένα επιπλέον δωμάτιο σε εξωτερικούς χώρους!

Οι απόφοιτοι από αυτό το βαθμό θα έχουν τις εμπορικές δεξιότητες που απαιτούνται από τις κορυφαίες, παγκόσμιες εταιρείες σχεδιασμού. Σε στενή συνεργασία με τη βιομηχανία και επίσημη διεθνή ινστιτούτα σχεδιασμού, NDA έχει σχεδιάσει αυτό το σχέδιο για την υπαίθρια βαθμό Living ειδικά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους. Όχι μόνο θα αποφοίτους NDA να χαρακτηριστεί διακοσμητές με πρακτική εμπειρία, θα είναι επίσης σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες με μια επιπλέον διάσταση στην σχέδιά τους. Αυτές οι μοναδικές δεξιότητες είναι πλέον περιζήτητα σε όλη τη βιομηχανία σχεδιασμού.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNational Design Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
4,500 GBP
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε δόσεις
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη