Ακτίνες Online College Συντελεστές προσφέρει ένα online βαθμό Συνεργάτης, που ισοδυναμεί με το πρόγραμμα σπουδών Συνεργάτης διετές πολλά διεθνή πανεπιστήμια. Μετά την ολοκλήρωση του Έτους στο Ίδρυμα ROCC, οι μαθητές μπορούν στη συνέχεια να μεταφέρει τις πιστώσεις σε ξένο (κυρίως Αμερικής και της Ασίας) προγράμματα.

Ο Συνεργάτης Πρόγραμμα σε ROCC κοστίζει μόνο USD4800 για το σύνολο των δύο ετών 20 μαθήματα, σε σύγκριση με $ 20,000 για άλλες αμερικανικές απευθείας σύνδεση διετή προγράμματα, είτε σε σχέση με το μέσο όρο των σχεδόν $ 100.000 για να παρακολουθήσουν δύο χρόνια ένα ιδιωτικό αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Ο Συνεργάτης Πρόγραμμα βασίζεται στο Ίδρυμα έτος του προγράμματος, του οποίου το πρόγραμμα περιγράφονται στην περιγραφή μας το έτος ίδρυσης. Οι 10 επιπλέον μαθήματα και πάλι χωρίζεται σε 5 αγγλική και 5 βασικά μαθήματα. Τα μαθήματα αγγλικών επιλέγονται από: Αναγνώσεις στις Κοινωνικές Επιστήμες, Αγγλικά Ιδιωματισμοί και Εκφράσεις, Γλωσσολογία, Ετυμολογία και το Word Παράγωγα, Αγγλική Λογοτεχνία, Αγγλικά για επιχειρήσεις, και γράφοντας ερευνητικής εργασίας. Οι πέντε μη-μαθήματα αγγλικών επιλέγονται από: Οικονομικά, Ψυχολογία, Στατιστική, Τέχνης και των Γραμμάτων, μελέτες ASEAN. Και αμερικανικές μελέτες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποRays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc. »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,800 USD
USD4800 για 20 3-πιστωτικών μαθήματα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη