Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Χάρτφορντ, Barney School of Business προσφέρει μια ποικιλία προγραμμάτων για τους φοιτητές που αναζητούν προηγμένη εκπαίδευση στους τομείς της λογιστικής και φορολογίας. Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν βαθμό του πλοιάρχου σε μόλις επτά μήνες, ή το δικό τους ρυθμό, και να ανταποκρίνεται στο 150 ωρών απαίτηση αδειοδότησης CPA. Τα προγράμματά μας διδάσκονται από πλήρους απασχόλησης κάτοικος σχολή και συμπλήρωμα ΔΕΠ που έχουν έναν πλούτο των γνώσεων στον τομέα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από σε απευθείας σύνδεση και στην κατηγορία επιλογές και διαδικασία εισαγωγής κυλιόμενο μας επιτρέπει στους νέους φοιτητές να εγγραφούν στο φθινόπωρο, την άνοιξη και το καλοκαίρι όρους.

Για τους φοιτητές που επιδιώκουν προγράμματα πιστοποιητικό, πιστοποιητικό λογιστικού μας παρέχει στους φοιτητές οι οποίοι έχουν ένα πτυχίο σε ένα πεδίο, εκτός από τη λογιστική την ευκαιρία να λάβει μια σειρά βασικών προπτυχιακών μαθημάτων λογιστικής. Οι φοιτητές με μεταπτυχιακό τίτλο στη λογιστική, πτυχίο JD, ή που είναι τρέχουσα ΔΔ μπορεί να λάβει μια σειρά από μεταπτυχιακά μαθήματα φορολογίας στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Φορολογία πιστοποιητικό.

Προγράμματα Σπουδών

Το πρόγραμμα MSAT προσφέρει δύο κομμάτια το καθένα απαιτεί 30 μονάδες. Το πρώτο κομμάτι έχει σχεδιαστεί για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και της διασφάλισης. Τα μαθήματα σε αυτό το κομμάτι περιέχει πληροφορίες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δημόσιες λειτουργίες της χρηματοοικονομικής αναφοράς και ασφαλιστικών υπηρεσιών. Ο δεύτερος είναι η φορολόγηση τροχιά σχεδιασμένο για όσους ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα της φορολογίας. Τα μαθήματα στο φορολογικό κομμάτι τονίζουν τη φορολογία εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται για να είναι ένας φόρος επαγγελματίας στα δημόσια λογιστικά, καθώς και τη βιομηχανία και την κυβέρνηση.

Απαιτήσεις εφαρμογής

Τα ακόλουθα στοιχεία απαιτούνται:

  • Μια online εφαρμογή σε www.hartford.edu/grad-apply
  • Μια μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης των $ 50.00 για τις εγχώριες αιτούντες
  • Επίσημη μεταγραφές για όλα τα μαθήματα συλλογικό επίπεδο
  • Μια επιστολή προθέσεων, όπως ορίζεται στο έντυπο της αίτησης
  • Δύο συστατικές επιστολές
  • Τρέχουσα βιογραφικό
  • Τα επίσημα αποτελέσματα του GMAT (Graduate Management Admission Test) διαβιβάζονται
  • στο Πανεπιστήμιο του Hartford, χρησιμοποιώντας τον κωδικό σχολείο xbb-NR -73.

Το κόστος της φοίτησης

Ο Barney School of Business χρεώνει ένα ποσοστό ανά πίστωση για τα δίδακτρα. Το 2015-16 ακαδημαϊκό έτος τα δίδακτρα είναι $ 1.950 ανά μάθημα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Hartford Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη