σε απευθείας σύνδεση Master Of Science στον τομέα της ενέργειας αιολικά συστήματα

Fraunhofer Academy

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σε απευθείας σύνδεση Master Of Science στον τομέα της ενέργειας αιολικά συστήματα

Fraunhofer Academy

Ο κύριος στόχος του πλοιάρχου πρόγραμμα Αιολικής Ενέργειας Συστήματα είναι ανάπτυξη ικανοτήτων στον τομέα της αιολικής ενέργειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Μέθοδοι και τεχνολογικές καινοτομίες θα αναπτυχθεί στην εκμάθηση συμμαχίες με τη βιομηχανία στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής εργασίας και διδακτορικές διατριβές. Υποψήφιοι ομάδων-στόχων για το πρόγραμμα Master είναι φυσικοί επιστήμονες και μηχανικούς. Οι μαθητές μας προσφέρονται στην πρακτική εξάσκηση για να ολοκληρώσει ένα ολόκληρο πρόγραμμα master ή μεμονωμένες μονάδες εξειδίκευση.

Μάθημα δομή

Το πρόγραμμα σπουδών Δάσκαλος on-line συστήματα αιολικής ενέργειας αποτελείται από τέσσερα βασικά στοιχεία:

  • Βασικές αρχές των μαθηματικών και της μηχανικής για την αιολική ενέργεια (30 ECTS)
  • Δύο τομείς εξειδίκευσης: (1) Η τεχνολογία ενεργειακό σύστημα και (2) Προσομοίωση και διαρθρωτικές τεχνολογίας (τουλάχιστον 30 ECTS πρέπει να επιλεγεί μία από τις ειδικότητες)
  • Πρόσθετη Key-Αρμοδιότητες (οικονομία και το δίκαιο)
  • Master-Εργασία (30 ECTS)

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, που μεταφέρουν 120 ECTS, είναι μια επαγγελματική πορεία βαθμό και στην Αγγλική γλώσσα, ως επί το πλείστον σε απευθείας σύνδεση, και, τελικά, οδηγεί σε ένα Master of Science (M. Sc.).

Περιεχόμενα

Βασικά θέματα περιλαμβάνουν βασικές αρχές των μαθηματικών και της μηχανικής για την αιολική ενέργεια, ειδικότητες στον τομέα της τεχνολογίας ενέργειας του συστήματος, και την προσομοίωση και τις διαρθρωτικές τεχνολογία, καθώς και ως πρόσθετο-κλειδί ικανότητες (οικονομία και το δίκαιο)

Πώς το μάθημα οργανώνεται

Ο συνολικός αριθμός των 120 πιστώσεις, πρέπει να επιτευχθούν για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα master. Ο αριθμός αυτός διαιρείται σε βασικές ενότητες (30 ECTS), δύο τομείς εξειδίκευσης και μη τεχνικών μονάδων (60 ECTS) (Σημείωση: τουλάχιστον 30 ECTS πρέπει να επιλεγεί μία από τις περιοχές εξειδίκευσης) και μια μονάδα Master-Εργασία (30 ECTS )

Γενικές απαιτήσεις και άλλες πληροφορίες

Οι συμμετέχοντες: Πιθανές ομάδες στόχους για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ είναι επιστήμονες και μηχανικοί από την έρευνα και τη βιομηχανία που ψάχνουν για την κατάρτιση των επαγγελματιών στο πεδίο εφαρμογής μιας ολόκληρης Masters ή ενιαία ενότητες εξειδίκευσης.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Οι ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου είναι ένα πτυχίο σε σχετικό φυσικές επιστήμες και επιστήμες μηχανικού και ένα 1-χρόνου εργασιακής εμπειρίας.

Πτυχίο: Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα Master of Science (M.Sc.) πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Kassel. Ο τίτλος τίτλος που χορηγείται στους επιτυχόντες φοιτητές στο τέλος του μαθήματος είναι "M.Sc. σε συστήματα αιολικής ενέργειας ». Αυτός ο βαθμός πληροί τις προϋποθέσεις για περαιτέρω μεταπτυχιακές εργασίες για το διδακτορικό.

Διαπίστευση: Η διαπίστευση χορηγείται από τον οργανισμό ASIIN. Διαπίστευση πλανισμένη από τον οργανισμό ASIIN το 2013.

Έναρξη μαθημάτων

Πρόγραμμα Σπουδών αρχίζει το χειμερινό εξάμηνο 2015/2016 Πιλοτικές μονάδες το καλοκαίρι εξάμηνο του 2015:

  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (6 μονάδες)
  • Μηχανική Ρευστών (6 μονάδες)

Πρόσθετες πληροφορίες ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας στην «Πρόοδο μέσω της Εκπαίδευσης: Ανοικτά Πανεπιστήμια" ανταγωνισμό

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2018
Duration
Διάρκεια
5 - 7 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Γερμανία - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2018
Γερμανία - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών