σε απευθείας σύνδεση MBA

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Διαδικτυακά MBA

Διαδικτυακά MBA

Το Online πτυχίο Master of Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες στο εργατικό δυναμικό που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να κερδίσουν βαθμούς τους σε δύο έως έξι ετών από οπουδήποτε στον κόσμο. Η online μοντέλο έχει σχεδιαστεί κυρίως για όσους έχουν υψηλό κίνητρο και ικανό να εξισορροπήσει ένα πρόγραμμα εργασίας πλήρους απασχόλησης με απευθείας σύνδεση μελέτη. Μαθήματα διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών έξω από τους περιορισμούς του χρόνου και του τόπου μεταξύ ενός δικτύου των ανθρώπων.

Φοιτητής εμπειρία σας Ένα πρόγραμμα βαθμό απολυτηρίου πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του προγράμματος. Η on-line MBA είναι διαθέσιμο σε όλες τις προπτυχιακά μεγάλες εταιρείες. Όταν αργότερα εγγράφηκαν θα ενταχθούν σε μια κοινότητα Paul College φοιτητές και καθηγητές που ευδοκιμούν στην καινοτομία, η ομάδα εργασίας για να σας δώσει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πάρετε τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο. Η on-line MBA χορηγείται απευθείας σύνδεση μέσω Blackboard, οι μαθητές θα έχουν μια ιστοσελίδα πορεία για κάθε μάθημα MBA είναι εγγεγραμμένοι σε, εκτός από την ιστοσελίδα οργάνωση σε απευθείας σύνδεση MBA που χορηγείται μέσω της Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Office. Συνδεδεμένοι φοιτητές MBA έχουν ένα Συμβούλου που λειτουργεί με αυτές κατά τη διάρκεια του προγράμματος και να βοηθήσει με τη χαρτογράφηση και την καταγραφή του προγράμματος μαθημάτων. Η σχολή, το προσωπικό και οι φοιτητές είναι μόνο ένα κλικ μακριά!

Το all-νέες ειδικότητες για το Φθινόπωρο του 2017 θα είναι:

  • Οικονομικών (Corproate, Επενδύσεις, Γενική)
  • Data & Business Analytics
  • Μάρκετινγκ (Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων, Digital Marketing, Γενική)
  • παγκόσμια επιχειρηματική
  • Ανάπτυξης & Καινοτομίας
  • Διοίκηση Φιλοξενίας

Κατατάχθηκε top 100 των ΗΠΑ ειδήσεις

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We strive to be a world-class, innovative, student-focused, and research-intensive learning community that advances businesses, governments, and societies.

We strive to be a world-class, innovative, student-focused, and research-intensive learning community that advances businesses, governments, and societies. Διαβάστε Λιγότερα
Durham , Manchester , Πόρτσμουθ + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Ask a Question

Άλλη