Στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, η διάκριση από το πλήθος απαιτεί τη συγκέντρωση κάθε ικανότητας που μπορείτε και την ανάπτυξη ικανότητας για σκέψη "έξω από το κουτί". Όλο και περισσότερο, οι εταιρείες χρησιμοποιούν ένα MBA για να επιλέξουν τους υπαλλήλους όταν τους εξετάζουν για πρόοδο.

Η απόκτηση ενός διαδικτυακού πτυχίου MBA με την IWU αποδεικνύει την απόλαυση σας ως επιτυχημένη δύναμη. Όταν επιλέγετε το πτυχίο MBA στο διαδίκτυο από την IWU, επιλέγετε ένα πρόγραμμα που σας διδάσκει γρήγορα και αποτελεσματικά τους παραδοσιακούς κλάδους: οικονομικά, οικονομικά, μάρκετινγκ, διαχείριση. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι φοιτητές του διαδικτυακού προγράμματος MBA της IWU διακρίνονται από τη δέσμευσή τους για τη διαβίωση με βάση τις αξίες.

Κόστος και οικονομική βοήθεια


Με το πολύ προσιτό μας πρόγραμμα, σε μόλις 42 ώρες πίστωσης κερδίζετε το πτυχίο MBA σας $ 21.945 για την εξειδίκευση της υγειονομικής περίθαλψης, $ 22.304 για την ειδικότητα λογιστικής, και $ 22.228 για την ειδικότητα της Εφαρμοσμένης Διοίκησης.


Όπου η ακεραιότητα σας ενδυναμώνει την αριστεία της επιχείρησής σας


Η IWU πιστεύει ότι ένας φοιτητής MBA στο διαδίκτυο πρέπει να επιδιώξει μια ισορροπία μεταξύ της υποτροφίας και της προσωπικής ανάπτυξης. Σε όλο το πρόγραμμα σπουδών μας, οι μαθητές ενθαρρύνονται να συνειδητοποιήσουν το καλύτερο στον εαυτό τους και να εμπιστεύονται ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο γύρω τους προς το καλύτερο. Με τον επιχειρηματικό κόσμο τόσο ευμετάβλητο όσο είναι σήμερα, η επιλογή ενός online προγράμματος MBA που υποστηρίζει τη δέσμευσή σας να ζείτε ηθικά και ηθικά είναι ένα τεράστιο όφελος για τους πιθανούς εργοδότες. Οι εταιρείες προσεγγίζουν ανθρώπους που υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα , την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και τις πολλές άλλες σπάνιες ηγετικές ιδιότητες στην καθημερινότητά τους.

Η διαφορά IWU

Το πτυχίο σας από το IWU χορηγείται από το Πανεπιστήμιο Indiana Wesleyan, και δεν διαφέρει από το πτυχίο IWU που αποκτήθηκε επιτόπου - σε εμφάνιση, κύρος ή αξία. Με ένα πρόγραμμα σπουδών που τονίζει τόσο τα παραδοσιακά πρότυπα διδασκαλίας από το 1920 όσο και την ενσωμάτωση των μεθόδων και τεχνολογιών διαχείρισης του 21ου αιώνα στο Internet, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλο και περισσότεροι σπουδαστές στρέφονται στην IWU για να γίνουν ηγέτες επιχειρήσεων και παγκόσμιοι μετασχηματιστές.

Το πρόγραμμα IWU MBA αναζητά ανθρώπους που αναμένουν να πετύχουν στο σημερινό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον και που αναμένουν να το αλλάξουν προς το καλύτερο. Τέτοιοι υψηλοί στόχοι απαιτούν ένα άτομο με δύναμη χαρακτήρα, που κατανοεί την ανάγκη για εξισορρόπηση τόσο των στόχων σταδιοδρομίας όσο και των προσωπικών στόχων και ποιος πιστεύει ότι για να εμπνεύσει τους άλλους μέσω της ηθικής και της αξίας ζωής, είναι ένα πραγματικό επίτευγμα. Το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα MBA διδάσκει ότι οι αληθινοί ηγέτες ποτέ δεν θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα και τις πεποιθήσεις τους. Πουθενά η ηγεσία αυτού του τύπου δεν είναι περισσότερο απαιτητική από ό, τι στον επιχειρηματικό κόσμο.


Τα εργαλεία αριστείας


Σε συνεννόηση με την αποστολή της IWU, το πρόγραμμα MBA σας διδάσκει να γίνετε καλύτερος υπεύθυνος λήψης αποφάσεων, βοηθώντας σας να αποκτήσετε κορυφαίες επιχειρηματικές δεξιότητες . Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, μαθαίνετε πώς να ενσωματώσετε και να εφαρμόσετε λειτουργικές και πρακτικές γνώσεις στον τομέα της λογιστικής, της οικονομίας, του μάρκετινγκ, της χρηματοδότησης και των λειτουργιών. Ως εκ τούτου, θα αποφοιτήσετε από το πρόγραμμα IWU MBA με τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και ανάλυσης για την επίλυση των πολλών σύνθετων προβλημάτων που σίγουρα θα αντιμετωπίσετε.


Τα εργαλεία για ηγεσία


Σε συνδυασμό με αυτά τα επιχειρηματικά εργαλεία, το πρόγραμμα IWU MBA σας διδάσκει τις δεξιότητες διαχείρισης συναίνεσης, χρησιμοποιώντας τις σε απευθείας σύνδεση ομάδες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με την ομάδα ομοτίμων ή τις ομάδες διαχείρισης για να ενσταλάξετε ηθική ηθική εργασία και να ενθαρρύνετε τη διά βίου μάθηση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποIndiana Wesleyan University College of Adult and Professional Studies »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη