Η UMass Amherst Isenberg School of Management Μειωμένο ωράριο Επαγγελματικό πρόγραμμα MBA είναι ένα πρακτικό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει έως και ενημερωμένες γνώσεις και ικανότητες για σύνθετα περιβάλλοντα επιχειρήσεων σήμερα. μέρος μας-χρόνο και σε απευθείας σύνδεση προγράμματα MBA είναι ιδανικά για άτομα που βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο σταδιοδρομίας ή που προσβλέπουν να αποκτήσουν περαιτέρω δεξιότητες για εκ των προτέρων στο πλαίσιο του οργανισμού τους.


Αποτελεσματική
Η Μερικής Professional MBA είναι ένα 12-βεβαίως, το πρόγραμμα 37-πίστωσης που είναι διαπιστευμένοι στα υψηλότερα πρότυπα από AACSB.


Ενώ οι φοιτητές έχουν το πολύ τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί το βαθμό, διαπιστώνουμε ότι οι μαθητές εργάζονται με πλήρη απασχόληση ολοκληρώνουν συνήθως κατά το μέρος-MBA πρόγραμμα στο 2 έως 2,5 χρόνια.


Ευέλικτη
Τα μαθήματα προσφέρονται ζωντανά σε τρεις τοποθεσίες της Μασαχουσέτης πανεπιστημιούπολη μέσω δορυφόρου: βραδιές στο Holyoke ή Shrewsbury? Σαββατοκύριακα σε Pittsfield ή online - οποιαδήποτε στιγμή. Φοιτητές που εγγράφονται στο μέρος-Time MBA προγράμματος μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κάθε πανεπιστημιούπολη μέσω δορυφόρου, καθώς και online. Το σύνολο του προγράμματος σπουδών, προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση κάθε Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο και το εξάμηνο. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση διαμονής πανεπιστημιούπολη, ώστε να ολοκληρώσει όλο το πρόγραμμα σας από οπουδήποτε στον κόσμο.


Δικό του ρυθμό,
Οι μαθητές μπορούν να πάρει όσο πιο πολλά ή λίγα μαθήματα που επιθυμούν σε κάθε δεδομένη εξάμηνο. Τα υποχρεωτικά μαθήματα καθώς και κάποια μαθήματα επιλογής που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πτώσης, άνοιξη και το καλοκαίρι εξάμηνα. Κατά τη διάρκεια της ταχείας συνόδου χειμώνα προσφέρονται μόνο μαθήματα επιλογής.


Isenberg Σχολή και κατά το μέρος-Time MBA Πρόγραμμα Επαγγελματικής
Ποιος διδάσκει τους μαθητές της μερικής Επαγγελματικό Πρόγραμμα ΜΒΑ; Το ίδιο παγκοσμίου φήμης σχολή Isenberg που διδάσκουν στην πλήρη απασχόληση παραμονής με βάση το πρόγραμμα MBA επίσης διδάξει στο Μειωμένο ωράριο Επαγγελματικό Πρόγραμμα MBA - ζωντανά και online. Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την απευθείας σύνδεση στο πρόγραμμά μας να αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο.


Μειωμένο ωράριο μας Professional MBA πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για τους αποφοίτους μας να είναι:


Οι διευθυντές που κατανοούν τις τεχνικές, λειτουργικές, και εξειδικευμένους τομείς της επιχείρησης εντός των οργανώσεών τους?


Integrators οι οποίοι συνδυάζουν στρατηγική με τη θεωρία των επιχειρήσεων, την πρακτική, και νέες ιδέες?


Οι ηγέτες της αποτελεσματικής διαχείρισης των ομάδων είτε στην κερδοσκοπική ή μη κερδοσκοπικού κόσμου.Διάρκεια


2 χρόνια.
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη