σε απευθείας σύνδεση CSI & εγκληματολογία δίπλωμα

CMI Communications & Management Institute

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σε απευθείας σύνδεση CSI & εγκληματολογία δίπλωμα

CMI Communications & Management Institute

Ο Συνδεδεμένοι Δίπλωμα CSI & Εγκληματολογία σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη διαδικασία της έρευνας στον τόπο του εγκλήματος και τη μελέτη της εγκληματολογίας. Είναι μια συναρπαστική πορεία η οποία χωρίζεται σε μελέτη του Crime Scene Investigation η οποία περιλαμβάνει την επεξεργασία των εγκλημάτων και τη μελέτη του ποινικού δικαίου, της Εγκληματολογίας.

Οι τομείς που καλύπτονται περιλαμβάνουν Έγκλημα στην ανίχνευση και έρευνα, εγκληματολογικές τεχνικές έρευνας, εγκληματολογία και το DNA, προφίλ και το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Οι δύο βασικοί τομείς που παραδίδονται από δύο υψηλά προσόντα διακεκριμένοι ομιλητές που ειδικεύονται στους τομείς της? Εγκληματολογία και Crime Scene Investigation.
Το νεότερο χαρακτηριστικό του μαθήματος είναι προ διαπιστώθηκε η μη επεξεργασία τάξεις. Μπορείτε να αναπαράγετε την ανά πάσα στιγμή καταγραφή που είναι βολικό για εσάς καθώς όλα τα ζωντανά μαθήματα καταγράφονται για λόγους αναθεώρηση και την αναπαραγωγή.

CSI Εγκληματολογία μάθημα στοχεύει

Το τμήμα Εγκληματολογίας του μαθήματος εξετάζει το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης, των ποινικών δικαστηρίων, αδικήματα που στρέφονται κατά του προσώπου, το ποινικό δίκαιο και διάφορους τύπους εγκλημάτων.

Η Ιατροδικαστική μέρος Διερεύνηση του μαθήματος εξετάζει τα ίχνη που άφησε πίσω από τις σκηνές του εγκλήματος και τις ενδείξεις και τα αποδεικτικά στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό περιοχή και κοιτάζει τα δακτυλικά αποτυπώματα, δείγματα αίματος, το ρόλο του DNA, φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία, τα πυροβόλα όπλα και τα υπολείμματα.

Crime Scene Investigation - Μαθησιακοί Στόχοι

Οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να:

 1. Κατανόηση εγκληματολογία και να εντοπίσει τα φυσικά στοιχεία ενός εγκλήματος όπως το αίμα, οι ίνες, τα δακτυλικά αποτυπώματα
 2. Μάθετε τα βήματα που εμπλέκονται στην εξέταση σκηνή του εγκλήματος και την ανάκτηση ιχνών αποδείξεων
 3. Προσδιορίστε εντυπώσεις ως αποδεικτικά στοιχεία: Toolmarks, υποδήματα, πυροβόλα όπλα και τα δακτυλικά αποτυπώματα.
 4. Ταυτοποίηση των υγρών του σώματος, επιβεβαιωτικές δοκιμές, κηλίδα αίματος Pattern Analysis (BPA)
 5. Εξερευνήστε δειγματοληψίας DNA και προφίλ DNA
 6. Περίγραμμα εξέταση Ερωτηθείς Έγγραφα
 7. Ιατροδικαστική και Human Στοιχεία? Ο θάνατος των θυμάτων
 8. CSI Κιτ και η εφαρμογή τους

Εγκληματολογία - Μαθησιακά Αποτελέσματα

 1. Μάθετε τους ορισμούς της εγκληματικότητας, εγκληματολογίας και τι συνεπάγεται ο ρόλος της εγκληματολόγος.
 2. Κατανόηση ποινολογία και διαφορετικές θεωρίες της εγκληματολογίας
 3. Περιγράψτε τη δομή του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης
 4. Κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ της χρήσης ναρκωτικών και της εγκληματικότητας
 5. Εξετάστε την καταδίκη και φυλάκιση
 6. Μελέτη των Φύλων και το Έγκλημα? Η φεμινιστική θεωρία εγκληματολόγος? Στέλεχος, τον έλεγχο και τη βιολογική θεωρία
 7. Μέθοδοι καταγραφής της εγκληματικότητας, ΥΑΕ και στατιστικές μέσων
 8. Το νόμο περί ποινικής δικαιοσύνης και του νόμου για Criminal Assets Bureau
 9. Σύγχρονη ημέρα φαινόμενο του οικονομικού εγκλήματος

Εξέλιξη:

Πολλοί πρώην απόφοιτοι από εκεί για να εργαστούν σε εθνικές και διεθνείς αστυνομικές δυνάμεις από τη Βόρεια Ιρλανδία στην Metropoliton Αστυνομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο για την Αστυνομία στην Αμερική και την Αυστραλία. Μερικά από αυτά έχουν διοριστεί σε ρόλους στις κοινωνικές υπηρεσίες, Ιατροδικαστικών Επιστημών Εργαστήρια, Ψυχολόγοι / Σύμβουλοι, Νεολαία δράστη εργαζόμενους και τους πολιτικούς ερευνητές στον τόπο του εγκλήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Άλλοι αποφάσισαν να συνεχίσουν περαιτέρω μελέτη και πτυχιούχος νομικής, κοινωνικής μέριμνας, Βιολογικών Επιστημών, Κοινωνιολογίας.

 • Βραβείο: CSI & Εγκληματολογία Δίπλωμα
 • Βραβείο σώματος: CMI

Η αμοιβή για την CSI, Εγκληματολογία & Ιατροδικαστική πορεία Πτυχίο Ψυχολογίας είναι £ 855. Η τιμή περιλαμβάνει όλα τα δίδακτρα, έξοδα εγγραφής, αξιολόγησης και σε απευθείας σύνδεση σημειώσεις.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να πληρώσουν μια ελάχιστη κατάθεση των £ 300 για να εξασφαλίσει μια θέση στο πρόγραμμα. Το υπόλοιπο των τελών οφείλονται στις ή πριν από την έναρξη του προγράμματος.

 • Λειτουργία: Online Learning
 • Έναρξη: Φεβρουάριος 2016
 • Διάρκεια: 3 μήνες

Είμαι κατάλληλος για αυτό το μάθημα;

Το μάθημα είναι ανοιχτό σε άτομα από κάθε εκπαιδευτικό υπόβαθρο και με διάφορα επίπεδα της εργασιακής εμπειρίας. Δεν υπάρχουν προ απαιτήσεις πορεία. Εάν είστε ανήσυχοι για το δικαίωμά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε CMI και ένας εκπρόσωπός μας θα είναι περισσότερο από ευτυχείς να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μάθημα για εσάς.

Γιατί να επιλέξετε CMI;

 • Το Online Πτυχίο στην Εγκληματολογία & Ιατροδικαστική φυσικά Ψυχολογία απονέμεται από το CMI. Η πορεία οδηγεί σε ποσοστό 5 Βραβείο Συστατικό FETAC στην Εγκληματολογία. Ένα βραβείο FETAC αναγνωρίζεται στα πλαίσια της NFQ, Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων.
 • CMI είναι εγγεγραμμένος Provider και ποιότητας που έχει εγκριθεί από FETAC - Επιμόρφωση Συμβούλιο Παιδείας και βραβεία. Έχετε υπ 'όψιν τα μαθήματα που προσφέρονται από άλλα κολέγια δεν μπορεί να αναγνωριστεί υπό την NFQ - Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων.
 • Από το 2004, CMI έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη με τους εργοδότες ως ένας από Irelands που οδηγεί τους εκπαιδευτικούς στο Δίκαιο, Ποινικό Δίκαιο και Δικαστική Ψυχολογία.
 • Πέντε ισχυρή ομάδα διδασκαλία της CMI περιλαμβάνουν Ειδικός ιατροδικαστή που εργάζονται στο εργαστήριο GARDA HQ, σε Garda λοχίας και το κεφάλι από μια σκηνή Μονάδας Εγκλήματος, Ποινικό Barrister και ειδικός στην εγκληματολογία ο οποίος είναι πρόεδρος της μια νεαρή ανηλίκων συμβούλιο κράτησης. Ο πίνακας φέρνει πάνω από 50 χρόνια συνδυασμένης σκηνή του εγκλήματος και την εγκληματολογική έρευνα εμπειρία aswell ως εμπειρία εργασίας με τους νέους juvenlies και εργάζονται στα ποινικά δικαστήρια.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
855 GBP
Locations
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2018
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών