Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σε απευθείας σύνδεση Master of Science Degree στην Πληροφορική (IT)

Όλες οι οργανώσεις σήμερα βασίζονται σε υπολογιστή και της τεχνολογίας των πληροφοριών για τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων και να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Η τεχνολογία των πληροφοριών (ΤΠ) έργα που οδήγησαν γενικά από τους διαχειριστές που έχουν μια κατανόηση των υποκείμενων επιχειρηματικών εννοιών και τις ανάγκες, τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών και των ενδιαφερομένων μερών, καθώς και στην κατανόηση των τεχνολογιών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων.

Η ALU Master of Science στην Τεχνολογία Πληροφοριών πρόγραμμα (MSIT) προετοιμάζει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες μεσαίου επιπέδου στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών. Το πρόγραμμα πληροφορικής παρέχει τα θεμέλια για τους μαθητές που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα υψηλό επίπεδο γνώσης από μια ευρεία βάση των υπολογιστών και της πληροφορικής έννοιες και δεξιότητες για τη δημιουργία λύσεων σε σύγχρονα προβλήματα στην επιστήμη των υπολογιστών και τη διαχείριση πληροφοριών. Comporable σε ένα MBA στον τομέα της πληροφορικής, οι μαθητές θα αποκτήσουν την κρίσιμη και τις τρέχουσες γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ενσωμάτωση μηχανικής λογισμικού, τον προγραμματισμό, την ανάπτυξη βάσεων δεδομένων, Internet και τη διαχείριση πληροφοριών.

ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους MSIT μαθητές με τις θεμελιώδεις τεχνικές δεξιότητες σε συνδυασμό με ουδέτερο αρχές τεχνολογία πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών δεδομένων, την ανάπτυξη intranet και διαχείρισης του έργου.

Στο πρόγραμμα, φοιτητής θα μπορεί να:

  • Ανακαλύψτε ένα ίδρυμα εργασίας των τεχνολογιών που απαιτούνται για να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την τεχνολογία των πληροφοριών για διαφορετικούς τύπους εφαρμογών.
  • Εφαρμόστε τις δεξιότητες στην ανάλυση και το σχεδιασμό των διαφόρων συστημάτων είναι αναγκαίο για τη διαχείριση του συστήματος ανάπτυξης έργων πληροφορικής.
  • Να αναπτύξουν την ικανότητα να σχεδιάζουν, να οργανώνουν και να διαχειρίζονται την τεχνολογία, τους ανθρώπους και τους πόρους.
  • Ανακαλύψτε την ικανότητα να ελέγχουν τις διαδικασίες για να βελτιώσουν την ποιότητα, την αξιοπιστία, και την παραγωγικότητα.
  • Ακονίσετε τις δεξιότητες διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού καθώς και πώς να ασχοληθεί με την ανάπτυξη μεταβαλλόμενο εργασιακό τοπίο να επιτύχουν τους οργανωτικούς στόχους.
  • Εφαρμόστε την επίλυση προβλημάτων και τη δημιουργική ικανότητα σκέψης.
1
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποAbraham Lincoln University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
12,600 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη