σε απευθείας σύνδεση πτυχίο Master of Science στην ποινική δικαιοσύνη

Abraham Lincoln University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σε απευθείας σύνδεση πτυχίο Master of Science στην ποινική δικαιοσύνη

Abraham Lincoln University

Σε απευθείας σύνδεση Master of Science Degree στην ποινική δικαιοσύνη

Το πεδίο της Ποινικής Δικαιοσύνης κέντρα για τον έλεγχο της εγκληματικής συμπεριφοράς στη διατήρηση της δημόσιας τάξης. Περιλαμβάνει τις κύριες λειτουργίες των αρχών επιβολής του νόμου, δίωξη, δίκη, διορθώσεις, ανήλικοι παραβάτες, η διεξαγωγή των αποδείξεων, η έρευνα στον τόπο του εγκλήματος και οι σχετικές αρμοδιότητες. Επιπλέον, καλύπτει την ασφαλή διαχείριση, την ασφαλή φύλαξη και τον έλεγχο των κρατουμένων που διαπράττονται στη φυλακή ή την επιμέλεια των φυλακών, η οποία πρέπει να εκτελούνται με ανθρώπινο τρόπο, σύμφωνα με τις συνταγματικές προδιαγραφές.

Το Master of Science στην ποινική δικαιοσύνη βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές για την είσοδο και την πρόοδο στον τομέα της δικαιοσύνης που σχετίζονται με την καριέρα ποινικές. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν την προηγμένη γνώση της διαδικασίας δικαστικού συστήματος και την επιβολή του νόμου, από τις διαδικασίες περιπολικό της αστυνομίας, των δικαστηρίων, την τρομοκρατία, την εγκληματολογία, σωφρονιστικά ιδρύματα και τα συστήματα της αναστολής και parole.

Δυναμικό Καριέρα

Οι μαθητές που κερδίζουν ένα Master of Science στην ποινική δικαιοσύνη επιδιώξουν κατά κανόνα αυτές τις σταδιοδρομίες:

 • Ντετέκτιβ
 • Διευθυντής Διορθώσεις Αξιωματικών
 • Διαχείριση Αστυνομία
 • Ποινική Δικαιοσύνη Δάσκαλος
 • Ομοσπονδιακή Επιβολής του Νόμου συνεργάτη

ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στους οργανισμούς και φορείς του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για:

 1. Αξιολογήστε την επιστημονική μελέτη του εγκλήματος, οι εγκληματίες, τη νομοθετική διαδικασία, το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης και την αντιμετώπιση των παραβατών.
 2. Ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, ανάλυσης και διαπροσωπικές δεξιότητες που εφαρμόζονται στα προβλήματα του πραγματικού κόσμου.
 3. Εφαρμογή καινοτόμων λύσεων για την επιβολή του νόμου, ποινική έρευνα και τη διαχείριση και διοίκηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την ποινική δικαιοσύνη.
 4. Ανάπτυξη τα προσόντα να προχωρήσουν σε διοικητικές και διευθυντικές θέσεις στον κλάδο της ποινικής δικαιοσύνης ή συναφείς τομείς.
 5. Εφαρμόστε προηγμένη έρευνα για τη συλλογή, την ανάλυση και την υποβολή εκθέσεων της ποινικής δικαιοσύνης τις σχετικές πληροφορίες και εμπειρικά δεδομένα.
 6. Αναπτύξτε μια προηγμένη κατανόηση των ηθικών πρακτικών και επαγγελματισμό όπως αυτές εφαρμόζονται στους τομείς της ποινικής δικαιοσύνης.
 7. Ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων για να προσδιορίσει και να εφαρμόσει λύσεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στους τομείς της ποινικής δικαιοσύνης.
1
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
12,600 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Los Angeles, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Los Angeles, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών