σε απευθείας σύνδεση πτυχίο στη διαχείριση λιανικής πώλησης πράξεις

CMI Communications & Management Institute

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σε απευθείας σύνδεση πτυχίο στη διαχείριση λιανικής πώλησης πράξεις

CMI Communications & Management Institute

Αυτό Συνδεδεμένοι Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Λιανικής το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει με τις τελευταίες γνώσεις διαχείρισης λιανικού εμπορίου και των δεξιοτήτων από τις επιχειρήσεις για το πώς να εκτελέσετε μια κερδοφόρα κατάστημα λιανικής πώλησης.

Κάθε φορά που θα μπείτε σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, την εμπειρία αγορών σας έχει εκτενώς προγραμματιστεί, από τα στοιχεία που βλέπετε για την πώληση με τη διάταξη και το σχεδιασμό του καταστήματος. Πολλές φορές αυτές οι αποφάσεις που λαμβάνονται από κάποιον που εργάζεται σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης ή το χώρο των σχετικών με τις λειτουργίες ημέρα με την ημέρα των καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Λιανική πράξεις ανησυχίες που εργάζονται σε όλα τα είδη των καταστημάτων λιανικής πώλησης, από τα μικρά καταστήματα με μόνο μια χούφτα των εργαζομένων σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων με τις εκατοντάδες των εργαζομένων. Εάν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα στον τομέα αυτό, να θυμάστε ότι θα πρέπει πιθανώς να έχουν ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας και την ικανότητα να χειριστεί δύσκολα πελάτες. Αν είστε ήδη εργάζονται στον τομέα και ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα ή προώθηση, μπορείτε να προχωρήσετε δεξιότητες και τα προσόντα σας με αυτή την εξαιρετική Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Λιανικής.

Στόχοι του μαθήματος

Ο στόχος αυτής της Λιανικής φυσικά, είναι να σας παρουσιάσουμε τις στρατηγικές του λιανικού εμπορίου και τακτικές που κάνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση λιανικής πώλησης. Σε αυτή τη λιανική μάθημα, θα μάθετε, η διαδικασία αγοραστή των καταναλωτών, η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, η διαπραγμάτευση και πώς να διαχειριστεί αποτελεσματικά το προσωπικό.

Οι διεργασίες, όπως η λιανική αγορά, τη μεταφορά και τη διανομή, την τοποθεσία και το σχεδιασμό κατάστημα θεωρείται. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση θα είστε σε θέση να ενσωματώσουν τη θεωρία και την πρακτική και την καλύτερη διαχείριση των διαφόρων λειτουργιών και εργασιών λιανικής. Οι τομείς που καλύπτονται, επίσης, περιλαμβάνουν λειτουργίες του καταστήματος, merchandising, το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και προωθητικές ενέργειες, τις πελατειακές σχέσεις, τη διαχείριση των ανθρώπων, τον έλεγχο της απογραφής, τη χρηματοδότηση, και της εφοδιαστικής αλυσίδας? καθώς και πώς να αυξηθεί το επιχειρηματικό.

Ο εκπαιδευτής του προγράμματος είναι ένας έμπειρος επαγγελματίες λιανικής και ειδικευμένο λέκτορας με χρόνια εμπειρίας στην διαχείριση λιανικής πώλησης.

Οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να:

 • Περιγράψει και να αξιολογήσει τους βασικούς παράγοντες της λιανικής πράξεις διαχείρισης.
 • Εξηγήστε τις διαδικασίες διαχείρισης πίσω από τα στάδια των εργασιών λιανικού εμπορίου
 • Συγκρίνουν και να αντιπαραβάλλουν τις διάφορες τακτικές προσεγγίσεις των διαφόρων επιχειρήσεων λιανικής.
 • Διεξαγωγή έρευνας μέσω μιας ποικιλίας των μεθόδων που χρησιμοποιούνται στη διαχείριση λιανικής πώλησης.
 • Επικοινωνούν αποτελεσματικά με γραπτή και προφορική μέσα.
 • Εργαστείτε αποτελεσματικά σε ομάδες.
 • Βραβείο (-α): Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Λιανικής
 • Σώμα (-ες) Κριτήρια ανάθεσης: CMI

Το συνολικό κόστος των μαθημάτων είναι £ 855.00.Η τιμή περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρονικές σημειώσεις, εγγραφής και τα τέλη αξιολόγησης.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να πληρώσουν μια ελάχιστη κατάθεση των £ 300 για να εξασφαλίσει μια θέση στο πρόγραμμα. Το υπόλοιπο των τελών οφείλονται στις ή πριν από την έναρξη του προγράμματος. Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 • Διάρκεια: 10 εβδομάδες, με μερική απασχόληση,
 • Έναρξη: Φεβρουάριος 2016 Αρχική Μελέτη 5 + Αρχική Μελέτη Ώρες ανά εβδομάδα
 • Λήξη μαθημάτων: Μάιος 2016

Είμαι κατάλληλος;

Λόγω της ευρείας φύσης των ανθρώπων που εισέρχονται λιανικές πράξεις διαχείρισης, η πορεία αυτή είναι ανοιχτή σε ανθρώπους με διάφορα εκπαιδευτικά υπόβαθρα και με διάφορα επίπεδα της εργασιακής εμπειρίας.

Τι είναι η επιλογή μου μετά από αυτό το μάθημα;

Ναι, αυτό βέβαια είναι ένα πτυχίο επιπέδου εισόδου και θα σας επιτρέψει να προχωρήσει σε κάποιο από γκάμα της διαχείρισης και των επιχειρήσεων μεταπτυχιακών και μεταπτυχιακά μαθήματα.

Εξέλιξη

Επιτυχής απόφοιτοι θα κρατήσει το Dip.Op.Retail.Mgmt τίτλο. μετά από το όνομά τους. Οι μαθητές μπορεί να εξελιχθούν σε ολοκληρώσει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Διοίκησης ή Διαχείρισης Λιανικής. Οι απόφοιτοι των μαθημάτων μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση, την πρόσληψη, καθοδήγηση των επιχειρήσεων, την παροχή συμβουλών ή την ψυχολογία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
855 GBP
Locations
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2018
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών