σε απευθείας σύνδεση πτυχίο περιβαλλοντικής διαχείρισης - nebosh

CMI Communications & Management Institute

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σε απευθείας σύνδεση πτυχίο περιβαλλοντικής διαχείρισης - nebosh

CMI Communications & Management Institute

Ο Συνδεδεμένοι Δίπλωμα NEBOSH Περιβαλλοντικής Διαχείρισης το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα προσόντα σας στην Περιβαλλοντική Διαχείριση και είναι κατάλληλο για άτομα με λίγη ή καθόλου εμπειρία και σε επίδοξους επαγγελματίες του περιβάλλοντος.

Η μείωση του κόστους και την ίδια στιγμή εξαλείφοντας πιθανή βλάβη για το περιβάλλον έχει καταστεί προτεραιότητα. Η ζήτηση ειδικευμένων περιβαλλοντικών διαχειριστές να συμβουλεύουν και θα παρακολουθούν τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, ενδείκνυται σε διάφορους οργανισμούς που κυμαίνονται από ξενοδοχεία σε μονάδες επεξεργασίας έχει αυξηθεί δραματικά. Είναι ο ρόλος του περιβάλλοντος Διευθυντές να συμβουλεύει και να παρακολουθεί για τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, ανάλογα με διάφορες εταιρείες και οργανισμούς που κυμαίνονται από τα εργοστάσια σε εστιατόρια, νοσοκομεία και εργοστάσια χημικών.

Αυτή η ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς η «πράσινη ατζέντα» υλοποιείται σε διάφορους τομείς της οικονομίας. Το Online Diploma in Περιβαλλοντικής Διαχείρισης απονέμεται από NEBOSH, Εθνική Εξεταστική Επιτροπή στην Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία (UK) θα παρέχει στους διαχειριστές περιβάλλοντος με την γνώση για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους επαγγελματικά. Η εξεταστέα ύλη βασίζεται στην έκδοση τελευταίες NEBOSH του.

Το νεότερο χαρακτηριστικό αυτής της πορείας καταγράφεται on-line μαθήματα. Όλες οι κατηγορίες καταγράφονται για λόγους αναθεώρηση και την αναπαραγωγή.

Γιατί να γίνω Περιβαλλοντικής Διαχείρισης;

Πολλές οργανώσεις σε όλη τη Βρετανία κατανοούν πλέον την ανάγκη να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα. Η μείωση του κόστους και την ίδια στιγμή εξαλείφοντας πιθανή βλάβη για το περιβάλλον έχει καταστεί προτεραιότητα. Επιτυχής υποβολή προσφορών για τις συμβάσεις που απαιτούνται αποτελεσματικά συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Ο αντίκτυπος της περιβαλλοντικής διαχείρισης, έχει εκτεταμένες επιπτώσεις για τους οργανισμούς όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ηθικά και νομικά επίσης. Η περιβαλλοντική νομοθεσία κυρίως από τις οδηγίες της ΕΕ, είναι νομικά enforeceable άνοιγμα οργανισμούς σε ποινική δίωξη. Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος είναι ένα πολύ ενεργό γραφείο εκτέλεσης και τις ευκαιρίες για σταδιοδρομία στην περιβαλλοντική διαχείριση είναι συνεχώς αυξανόμενη. Αυτό το Δίπλωμα θα διευκολύνει τα άτομα χρεώνονται με τις ευθύνες περιβαλλοντικής διαχείρισης να ασκούν τα καθήκοντά τους με επιτυχία.

Αναγνωρίζεται ο τίτλος;

Η NEBOSH Περιβαλλοντική Diploma έχει σχεδιαστεί για να είναι στο ίδιο επίπεδο με το NEBOSH National Diploma που έχει βαθμολογηθεί σε επίπεδο 10 για την Scottish Πιστωτικών και Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων (SCQF).

Απόσταση Φοιτητές

Ως φοιτητής CMI θα έχετε άμεση πρόσβαση σε:

 • Συνδεδεμένοι Προ καταγράφονται Μαθήματα
 • Σε απευθείας σύνδεση πόρους Μελέτη (σημειώσεις ολοκληρωμένο μάθημα που καλύπτει κάθε μονάδα)
 • Παρελθόν Έγγραφα Εξετάσεων
 • Δείγμα Έργα & Οδηγίες & Υποστήριξη
 • Η πρόσβαση στο δικό σας Tutor Περιβαλλοντικής Υποστήριξης (μέσω e-mail και τηλέφωνο)
 • Η πρόσβαση σε online τεστ για να δοκιμάσετε τις γνώσεις, μετά την ολοκλήρωση κάθε μονάδα
 • Απόσταση υποστήριξη Μάθηση δάσκαλος που παραδίδονται από τους εμπειρογνώμονες Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
 • Κείμενο κλειδί Βιβλίο

Γιατί να επιλέξω CMI;

 1. CMI προσφέρει αυτό το μάθημα σε διάστημα ενός έτους με μερική απασχόληση για να παρέχουν μια σταδιακή προσέγγιση στη μάθηση, έτσι ώστε να είναι καλά προετοιμασμένοι για να περάσει με επιτυχία το ΕΔ 1 εξετάσεις. Σε μια πρόσφατη έρευνα στο CMI, το 95% των φοιτητών μας περάσει την ΕΔ 2 Έργου πρώτη φορά. Πιστεύουμε ότι οι μαθητές επωφελούνται σημαντικά από αυτή την προσέγγιση.

 2. CMI αποφεύγει σκόπιμα την «προσέγγιση στρατόπεδο εκκίνησης» όπου άλλοι πάροχοι προσφέρουν την πορεία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από λίγες εβδομάδες και ημέρες. Πάρα πολύ καλύπτεται σε σύντομο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα την κακή διατήρηση, φτωχά αποτελέσματα και έλλειψη κατανόησης του υλικού των μαθημάτων από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.
 • Βραβείο: Περιβαλλοντική Δίπλωμα Διαχείρισης
<li><strong>&Beta;&rho;&alpha;&beta;&epsilon;&#943;&omicron; &sigma;&#974;&mu;&alpha;&tau;&omicron;&sigmaf;:</strong> NEBOSH - &Epsilon;&theta;&nu;&iota;&kappa;&#942; &Epsilon;&xi;&#941;&tau;&alpha;&sigma;&eta; &Sigma;&#974;&mu;&alpha;&tau;&omicron;&sigmaf; &sigma;&tau;&eta;&nu; &Epsilon;&pi;&alpha;&gamma;&gamma;&epsilon;&lambda;&mu;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#942; &Alpha;&sigma;&phi;&#940;&lambda;&epsilon;&iota;&alpha; &kappa;&alpha;&iota; &Upsilon;&gamma;&epsilon;&#943;&alpha;</li> <li><strong>&Epsilon;&pi;&#943;&pi;&epsilon;&delta;&omicron;:</strong> 10 &Tau;&epsilon;&tau;&rho;&alpha;&gamma;&omega;&nu;&iota;&kappa;&#940; &mu;&#941;&tau;&rho;&alpha; &pi;&lambda;&alpha;&#943;&sigma;&iota;&omicron; &tau;&eta;&sigmaf; &Sigma;&kappa;&omega;&tau;&#943;&alpha;&sigmaf;</li>

Επίπεδο & Διαπιστευτήρια

Η NEBOSH Diploma in Environmental Management έχει οριστεί σε επίπεδο 10 στο πλαίσιο της Σκωτίας SCQF πλαίσιο (ΕΠΠ) και είναι σε γενικές γραμμές συγκρίσιμη με ένα Επίπεδο 8 Ανώτερο Δίπλωμα στην NQAI, Εθνικού Πλαισίου Προσόντων στην Ιρλανδία.

Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων προσόντων, μπορούν να χρησιμοποιούν τα συντομογραφίας EnvDipNEBOSH μετά από το όνομά τους. Επιπλέον, οι κάτοχοι του Διπλώματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης είναι επιλέξιμες για συνδεδεμένα μέλη της IIRSM, Διεθνές Ινστιτούτο Κινδύνων και Διαχείρισης της Ασφάλειας.

Οι απόφοιτοι του Diploma πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα για μη Chartered Μέλους του CIWEM. CIWEM είναι το Chartered Ίδρυμα Υδάτων και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και η πιστοποίηση επιτρέπει πτυχιούχους να πληρούν τις απαιτήσεις για Τεχνικός Σύνθεση (TechCIWEM). Η NEBOSH National Diploma in Environmental Management entites τη μετα-ονομαστικές ονομασία (MCIWEM). Πρόοδος στην Chartered Μέλους είναι μια ακόμη ευκαιρία.

Πτυχιούχος μπορεί επίσης να κάνει ένα περαιτέρω εξετάσεις με ΙΕΜΑ, για να πάρει συνδεδεμένα μέλη της prestgious Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Αξιολόγησης (ΙΕΜΑ)

 • Έναρξη: Φεβρουάριος 2016
 • Ημερομηνία Λήξης: Σεπ 2016
 • Διάρκεια: Φεβρουάριος 2015-Σεπτέμβριος 2015

Το τέλος του μαθήματος είναι £ 1,610 (Περιλαμβάνει απευθείας σύνδεση σημειώσεις, ζωντανά online μαθήματα, online υποστήριξη και τελευταία χαρτιά και £ 300 NEBOSH εξετάσεις και τέλη εγγραφής). Οι μαθητές εξ αποστάσεως μάθηση καλούνται να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο αναθεώρησης.

Δεν υπάρχουν εμπόδια για την είσοδο στο πρόγραμμα NEBOSH Diploma. Οι σύνεδροι θα κληθούν να συμπληρώσουν ένα έντυπο αίτησης προ-πορεία για να αποδείξουν προηγούμενης μάθησης και της εμπειρίας. Συνιστάται οι φοιτητές που δεν έχουν καμία εμπειρία κάνουν το μάθημα Environemntal Σπουδών που προσφέρονται από CMI πρώτη, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
10 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
1,610 GBP
Locations
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2018
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών