σε απευθείας σύνδεση πτυχίο διαχείρισης ποιότητας

CMI Communications & Management Institute

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σε απευθείας σύνδεση πτυχίο διαχείρισης ποιότητας

CMI Communications & Management Institute

Ο Συνδεδεμένοι Δίπλωμα στη Διοίκηση Ποιότητας Φυσικά είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο και είναι το μόνο ναυλωμένα προσόντα του είδους του που προσφέρονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μάθημα που διατυπώθηκε μέσω της online μάθησης και να σας προσφέρει τις πιο πρόσφατες γνώσεις και δεξιότητες για να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν τη λειτουργία διαχείρισης της ποιότητας ενός οργανισμού.

Κατάλληλο για επαγγελματίες που εργάζονται σε υπηρεσίες ή τομείς προϊόντων μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου, το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ και άλλες μεγάλες πόλεις. Παρελθόν οι μαθητές έχουν έρθει από την υγεία, Pharma, τομείς μονάδα παραγωγής και συναφείς τομείς.

Το Online Δίπλωμα στην πορεία Διαχείρισης Ποιότητας αναγνωρίζεται από Ofqual στο επίπεδο 5 στην Αγγλία. Θα μάθετε πώς να βελτιστοποιήσετε την καλύτερη ποιότητα στα πλαίσια των διαφόρων τύπων οργανώσεων και δομών. Εάν επιθυμούμε να επιτύχουμε ένα αναγνωρισμένο ορκωτό προσόντα. τότε το μάθημα αυτό είναι για σας.

Το νεότερο χαρακτηριστικό του μαθήματος αυτού είναι Live Online τάξεις και precorded τάξεις. Live Online μαθήματα σας επιτρέπουν να αλληλεπιδρούν και να θέτουν ερωτήσεις ενώ ακούτε λέκτορας σας παραδώσει την κατηγορία ζωντανή σύνδεση τους. Εάν δεν είστε σε θέση να κάνουν τη συνεδρία, όλα τα ζωντανά μαθήματα καταγράφονται για λόγους αναθεώρηση και την αναπαραγωγή.

Συνήθως, οι μαθητές προέρχονται από μια σειρά από διαφορετικά υπόβαθρα, κάποιοι επιθυμούν να εργαστούν ως διαχειριστές της ποιότητας και άλλοι εργάζονται σε κλάδους που ασχολούνται με, ή υποστηρίζουν τη λειτουργία ποιότητας.

Στόχοι του μαθήματος

Η εστίαση της διαχείρισης της ποιότητας είναι να εξασφαλίσει ότι οι οργανισμοί έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθεί με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών και των μετόχων τους. Αυτό αναλύεται σε δύο κύριους τομείς δραστηριότητας: Να ενεργεί ως «συνείδηση» της οργάνωσης, παρέχοντας εμπιστοσύνη για την οργάνωση, τους πελάτες της, τις ρυθμιστικές αρχές και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη να ενεργούν ως μέντορας και προπονητής σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, βοηθώντας εκείνους εντός του οργανισμού και της αλυσίδας εφοδιασμού της να βελτιώσει.

Θα μάθετε ISO 9000 απαιτήσεις και πρότυπα. Εξετάζοντας τα πρότυπα ISO, θα εξηγήσει τη μεθοδολογία της βελτίωσης της ποιότητας, ιδίως τα διάφορα εργαλεία και τεχνικές για την ανάλυση. Μαθαίνοντας για το πρότυπο ISO 9001 καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος διαχείρισης της ποιότητας, ISO 9000 καλύπτει τις βασικές έννοιες και τη γλώσσα, το πρότυπο ISO 9004 επικεντρώνεται στο πώς να κάνει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας πιο αποδοτική και αποτελεσματική, ISO 19011 - χαράσσει κατευθύνσεις σχετικά με εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους για το πώς το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας του εργάζεται.

Άλλοι σημαντικοί τομείς που καλύπτονται από την πορεία περιλαμβάνει διάφορα είδη των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, βελτίωση και διαχείριση της αλλαγής, η διαχείριση της διαδικασίας, τον έλεγχο και εργαλεία ποιότητας.

Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε στην παρακολούθηση και τον έλεγχο της ποιότητας, θα μάθετε τη σημασία της σωστής δοκιμών και καταγραφή των αποτελεσμάτων, καθώς και την αξία της διαχείρισης των δεδομένων και της πρόληψης. Θα μάθετε ότι ο έλεγχος της ποιότητας δεν είναι μόνο για την εύρεση προβλήματα, αλλά είναι για την εφαρμογή μέτρων, ώστε τα θέματα να μην ξανασυμβούν. Γνώσεις και την κατανόησή σας, θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό σε τομείς όπως είναι οι έλεγχοι, τα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας, την ποιότητα γκουρού, κύκλοι ποιότητας, KPI, καθώς και το κόστος της ποιότητας.

Βασικά Στοιχεία

Οι επίδοξοι επαγγελματίες ποιότητας σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας και των δημόσιων υπηρεσιών μελετούν τώρα για Δίπλωμα του Ορκωτού Ποιότητας Ινστιτούτου στην Διαχείρισης Ποιότητας Για την αντιμετώπιση αυτής της ανάγκης σε πανελλαδική κλίμακα, CMI προσφέρει ένα ευέλικτο τρόπο για να μελετήσει με τη μάθηση στην τάξη ή από την ηλεκτρονική μάθηση. Το Δίπλωμα CQI περιλαμβάνει εννέα ενότητες οι οποίες καλύπτουν τα βασικά απαιτήσεις της διαχείρισης της ποιότητας. Οι μαθητές που θα πετύχουν το Δίπλωμα CQI στην ποιότητα αποκτήσουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα καθορισμένα γράμματα DipQ και πληρούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την ένταξη CQI. Το δίπλωμα αυτό δεν είναι απαραίτητα αυτοσκοπός, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες εξέλιξης σε υψηλότερα προγράμματα.

  • Βραβείο: Δίπλωμα στη Διοίκηση Ποιότητας
  • Βραβείο σώματος: Chartered Institute Ποιότητα - CQI
  • Επίπεδο: Ofqual Επίπεδο 5 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εργασία & Καριέρα Διαχείρισης Ποιότητας

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στη διάθεση των αποφοίτων αυτού του κύρους προσόντα, τυπικά οι θέσεις εργασίας που διατίθενται είναι: Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας, Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας, Ελέγχου Ποιότητας, Business Systems Διευθυντής, Ανώτερος Διευθυντής Ποιότητας, Διαχείρισης Ποιότητας Ειδικός / Σύμβουλος, Υγείας & Ασφάλειας / Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, θα είναι επιλέξιμα να υποβάλουν αίτηση για την ένταξη ως ορκωτού ποιότητας επαγγελματική με CQI.

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

Η ελάχιστη ηλικία για την εγγραφή αυτού του προγράμματος είναι 21. Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις εισόδου. αν και συνιστάται οι αιτούντες να έχουν 1 -2 χρόνια εμπειρίας διαχείρισης της ποιότητας. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι αιτούντες εργάζονται σε ποιότητα ή μια σχετική περιοχή, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.

Απόσταση Online Learning Course - £ 2,740.00 + (Τέλη CQI των £ 647 Stg καταβάλλεται άμεσα)

Κατάσταση: Απόσταση Διάρκεια: 11 Μήνες Έναρξη: TBC - Φεβρουάριος 2016 Το τέλος CMI είναι πληρωτέα εκ των προτέρων βέβαια έναρξης και αποκλείει CQI εξετάσεις και τα τέλη εγγραφής που καταβάλλεται απευθείας σε CQI. Τα Παρακαλώ σημειώστε θέσεις είναι περιορισμένες και online κρατήσεις πρέπει να υποβληθεί από την καταληκτική ημερομηνία.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για να ξεκινήσετε τη μελέτη για την απόκτηση τυπικού προσόντος CQI θα πρέπει να εγγραφείτε με CMI. CQI τέλη Εξετάσεων εγγραφής είναι επιπλέον. Όλοι οι σπουδαστές που κάνουν την CQI Δίπλωμα θα πρέπει να πληρώσει τις παρακάτω άμεσες χρεώσεις σε CQI εκτός από δίδακτρα CMI.

Εξετάσεις Εγγραφή

  • CQI Τέλη ενώνοντας αμοιβή £ 32
  • £ 110 Ετήσια Συνδρομή
  • 8 Μονάδα Εγγραφές x £ 60 το καθένα = £ 480
  • 1 x Επιχειρησιακή Μονάδα Έρευνας = £ 85
  • Σύνολο Τέλη: £ 687

Πρόγραμμα Κατηγορίας 2015/2016

  • Ημερομηνία έναρξης: Φεβρουάριος 2016
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
11 - 16 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
2,740 GBP
£ 2,740.00 + CQI Αμοιβές £ 687 Stg καταβάλλεται απευθείας
Locations
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2018
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών