σε απευθείας σύνδεση πλοίαρχος ηλιακής ενέργειας μηχανικής

Fraunhofer Academy

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σε απευθείας σύνδεση πλοίαρχος ηλιακής ενέργειας μηχανικής

Fraunhofer Academy

Η έκρηξη στη βιομηχανία φωτοβολταϊκών δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης. Η Γερμανία ήταν και θα είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς της τεχνολογίας και της ανάπτυξης στον τομέα αυτό. Για να ευημερήσει και να διατηρήσει την ηγετική θέση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα φωτοβολταϊκά αγορές του μέλλοντος, οι εταιρείες θα απαιτήσει εξαιρετικά εκπαιδευμένοι ειδικοί που είναι σε θέση να διοχετεύσουν τις ικανότητές τους στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Περιεχόμενο

Ο Συνδεδεμένοι Master of Engineering Science Ηλιακή Ενέργεια προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο του Freiburg, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Fraunhofer για Συστήματα Ηλιακής Ενέργειας ΕΙΣΑΙ είναι ένα διεθνές πρόγραμμα εξ αποστάσεως μάθησης που επικεντρώνεται στα φωτοβολταϊκά έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την εμπορία. Παρέχει στους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες που χρειάζονται για την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Χωρίζεται σε 3 ενότητες προετοιμασία, 5 υποχρεωτικά μαθήματα και 3 επιλεγόμενα μαθήματα, το πρόγραμμα εξηγεί τα τεχνολογικά και φυσικά θεμέλια των φωτοβολταϊκών και παρέχει μια περιεκτική επισκόπηση των αλληλένδετων οικονομικές και οικολογικές πτυχές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ενότητες του μαθήματος περιλαμβάνουν συσκευές ημιαγωγών και την τεχνολογία ημιαγωγών, το υλικό και την επιλογή ηλιακών κυττάρων, τα λεπτά ηλιακά κύτταρα, φωτοβολταϊκά ηλεκτρονικά, ανάλυση κόπωση των φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθώς και την παραγωγή και την οικονομία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ο Συνδεδεμένοι Master of Engineering Science Ηλιακή Ενέργεια απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον τομέα των φωτοβολταϊκών και σε εταιρείες που επιδιώκουν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους υπαλλήλους τους.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου σε έναν επιστημονικό ή τεχνικό κλάδο (φυσική, χημεία, ηλεκτρονικά είδη, η μηχανολογία, την επιστήμη των υλικών, μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών) συν ένα έτος επαγγελματικής εμπειρίας. Οι υποψήφιοι με ένα οικονομικό υπόβαθρο (π.χ. βιομηχανική μηχανική) ή ένα ευρύ τεχνικό υπόβαθρο (π.χ. περιβαλλοντικές επιστήμες) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Συντονιστή του Προγράμματος νωρίς και να μιλήσουν για τις δυνατότητες τους.

Ευέλικτη δομή του μαθήματος

Ανάλογα με τα προσόντα του κάθε υποψηφίου, η διάρκεια της σε απευθείας σύνδεση Master of Science Solar Energy Engineering πορεία κυμαίνεται μεταξύ τεσσάρων και έξι εξάμηνα.

Οι προηγουμένως έχουν αποκτήσει τα προσόντα όπως πανεπιστημιακά πτυχία και επαγγελματική εμπειρία μετατρέπονται σε σημεία με βάση την ισχύουσα σήμερα Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων (ECTS) και μπορεί να πιστωθεί. Με την ολοκλήρωση της σε απευθείας σύνδεση Master of Science Solar Energy Engineering οι υποψήφιοι φτάσει συνολικά τα 300 ακαδημαϊκών μονάδων ECTS, η οποία τους δίνει το δικαίωμα για διδακτορικές σπουδές.

ACQUIN διαπίστευση

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2018
Duration
Διάρκεια
4 - 6 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
12,500 EUR
μέχρι 22.500 €.
Locations
Γερμανία - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2018
Γερμανία - Baden-Baden, Baden-Württemberg
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών